• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plafoane

Rezultate pentru

Plafoane - Import export

 1. UDEN-UKRAINE

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania UDEN-UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Camine pentru seminee, Wall-mounted infrared radiator, heating installations, infrared heaters, heating equipment, thermostats, heaters, și electric heaters. Are sediul în Kropyvnytskyi, Ucraina.

 2. CILEXTRA AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania CILEXTRA AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Solothurn, Elvetia.

 3. BEPE BAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BEPE BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. LANGLOIS SOBRETI

  Franta

  Compania LANGLOIS SOBRETI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, Pereti despartitori, Plafoane suspendate, open space wall, Acoustic design, și Pereti despartitori. Are sediul în Rennes Cedex, Franta.

 5. AFRA PROFIL BUILDING MATERIALS

  Turcia

  Compania AFRA PROFIL BUILDING MATERIALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drywall partition and drywall, accessories for suspended ceilings, și galvanized steel sheet products. Are sediul în Kayseri, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CILING DECKEN UND LICHT GMBH

  Germania

  Compania CILING DECKEN UND LICHT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, Plafoane - placaj modular, production of furnishings, și luminous decorations. Are sediul în Oftersheim, Germania.

 2. SADEOR S.R.L.

  Italia

  Compania SADEOR S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mason, armoured doors, plasterboard, și plasterboard false ceilings. Are sediul în Valganna, Italia.

 3. ATRADI GMBH

  Austria

  Compania ATRADI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Wankham, Austria.

 4. DECKENTRÄUME INH. MARTIN NOBBE

  Germania

  Compania DECKENTRÄUME INH. MARTIN NOBBE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Bramsche, Germania.

 5. KREATIVSPANNDECKEN INH. ANDREAS GRÜNWALD

  Germania

  Compania KREATIVSPANNDECKEN INH. ANDREAS GRÜNWALD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Geestland, Germania.

 1. EASY CEILING TECHNOLOGIES

  Regatul Unit

  Compania EASY CEILING TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stretch ceiling fabric, Supplier of stretch ceilings, și Stretch ceiling in printed canvas. Are sediul în Hailsham, Regatul Unit.

 2. RESYROK

  Spania

  Compania RESYROK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supplier of stretch ceilings, și wall coverings. Are sediul în Leganes, Spania.

 1. HURO

  Belgia

  Compania HURO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Plafoane, Natural bitumens, roof covers, și roof renovation. Are sediul în Oostnieuwkerke, Belgia.

 2. FRIEDRICH GERKE EK

  Germania

  Compania FRIEDRICH GERKE EK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Acoperisuri - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, Finisari, Fundatii, Acoperisuri - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, și Finisari. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 3. I.R.S-BTECH

  Belgia

  Compania I.R.S-BTECH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, plaster slabs, roof covering, insulating materials and products for construction work, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Puurs, Belgia.

 4. PLAGILUX

  Belgia

  Compania PLAGILUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, screens, insulating walls, și Plafoane. Are sediul în Deurne, Belgia.

 5. BSC CONTROSOFFITTI DI BAELI DAMIANO

  Italia

  Compania BSC CONTROSOFFITTI DI BAELI DAMIANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, thermoinsulating partitions, soundproofing, Plafoane - placaj modular, și soundproof panels. Are sediul în Belpasso, Italia.

 6. ZULTNER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZULTNER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Plafoane, Fundatii, Plafoane, wood carpentry, și carpentry timber. Are sediul în Hückeswagen, Germania.

 7. SUSSEX PARTITIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania SUSSEX PARTITIONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Lancing, Regatul Unit.

 8. ALGEMEEN AFWERKINGSBEDRIJF CONINGS

  Belgia

  Compania ALGEMEEN AFWERKINGSBEDRIJF CONINGS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Plafoane, și façade cleaning. Are sediul în Maasmechelen, Belgia.

 1. PLAFOND LAFFOND SAS

  Franta

  Compania PLAFOND LAFFOND SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, inchizatoare si chei, Pereti despartitori, Plafoane, Bardaje metalice, Broaste, inchizatoare si chei, Pereti despartitori, Plafoane, și Bardaje metalice. Are sediul în Autechaux, Franta.

 2. C.M.P.E. KNAUF

  Maroc

  Compania C.M.P.E. KNAUF, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase si neferoase, Plafoane, Ipsos si produse din ipsos, Minereuri feroase si neferoase, Plafoane, și Ipsos si produse din ipsos. Are sediul în Safi, Maroc.

 3. INTERALU

  Belgia

  Compania INTERALU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Plafoane, Fundatii, Otel, Plafoane, și Fundatii. Are sediul în Wilrijk, Belgia.

 4. VAN HOOF

  Belgia

  Compania VAN HOOF, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier din metal, Plafoane, Mobilier din metal, lighting installation, Plafoane, și showroom set-up. Are sediul în Herentals, Belgia.

 5. HJE PRO GMBH

  Germania

  Compania HJE PRO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Lennestadt, Germania.

 6. DIJKMANS DAK - EN RESTAURATIEWERKEN

  Belgia

  Compania DIJKMANS DAK - EN RESTAURATIEWERKEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Fundatii, Plafoane, Fundatii, roof covers, și roofing raising. Are sediul în Kuringen, Belgia.

 7. HOLLANDPLAFOND

  Olanda

  Compania HOLLANDPLAFOND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Mijdrecht, Olanda.

 8. DELLEUSE MARC BRUXELLES

  Belgia

  Compania DELLEUSE MARC BRUXELLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Plafoane, Acoperisuri - lucrari, Structura de rezistenta din lemn, Fundatii, Plafoane, Acoperisuri - lucrari, și Structura de rezistenta din lemn. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 9. ARAMIS & PARTNERS

  Belgia

  Compania ARAMIS & PARTNERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Plafoane, Interior fittings, Interior fit-out, și indoor furnishings. Are sediul în Sint-Pieters-Leeuw, Belgia.

 10. DAC-CONCEPT

  Belgia

  Compania DAC-CONCEPT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceilings and false ceilings. Are sediul în Braine-Le-Comte, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Plafoane - Import export

Număr de rezultate

11.673 Intreprinderile