• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plafoane

Rezultate pentru

Plafoane - Import export

 1. UDEN-UKRAINE

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania UDEN-UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Camine pentru seminee, Wall-mounted infrared radiator, heating installations, infrared heaters, heating equipment, thermostats, heaters, și electric heaters. Are sediul în Kropyvnytskyi, Ucraina.

 2. CILEXTRA AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania CILEXTRA AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Solothurn, Elvetia.

 3. BEPE BAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BEPE BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. LANGLOIS SOBRETI

  Franta

  Compania LANGLOIS SOBRETI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, Pereti despartitori, Plafoane suspendate, open space wall, Acoustic design, și Pereti despartitori. Are sediul în Rennes Cedex, Franta.

 5. AFRA PROFIL BUILDING MATERIALS

  Turcia

  Compania AFRA PROFIL BUILDING MATERIALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drywall partition and drywall, accessories for suspended ceilings, și galvanized steel sheet products. Are sediul în Kayseri, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CILING DECKEN UND LICHT GMBH

  Germania

  Compania CILING DECKEN UND LICHT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, Plafoane - placaj modular, production of furnishings, și luminous decorations. Are sediul în Oftersheim, Germania.

 2. ATRADI GMBH

  Austria

  Compania ATRADI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Wankham, Austria.

 3. DECKENTRÄUME INH. MARTIN NOBBE

  Germania

  Compania DECKENTRÄUME INH. MARTIN NOBBE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Bramsche, Germania.

 4. ALBAÑILERÍA GARCÍA BOROBIO S.L.

  Spania

  Compania ALBAÑILERÍA GARCÍA BOROBIO S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile façade cleaning, façade repairs, și roof renovation. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 5. KREATIVSPANNDECKEN INH. ANDREAS GRÜNWALD

  Germania

  Compania KREATIVSPANNDECKEN INH. ANDREAS GRÜNWALD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Geestland, Germania.

 1. EASY CEILING TECHNOLOGIES

  Regatul Unit

  Compania EASY CEILING TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stretch ceiling fabric, Supplier of stretch ceilings, și Stretch ceiling in printed canvas. Are sediul în Hailsham, Regatul Unit.

 2. RESYROK

  Spania

  Compania RESYROK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supplier of stretch ceilings, și wall coverings. Are sediul în Leganes, Spania.

 1. HENDRICKX GEBR.

  Belgia

  Compania HENDRICKX GEBR., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Plafoane, Fundatii, Plafoane, roofing raising, și building and roof covers. Are sediul în Overpelt, Belgia.

 2. DIJKMANS DAK - EN RESTAURATIEWERKEN

  Belgia

  Compania DIJKMANS DAK - EN RESTAURATIEWERKEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Fundatii, Plafoane, Fundatii, roof covers, și roofing raising. Are sediul în Kuringen, Belgia.

 3. SUSSEX PARTITIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania SUSSEX PARTITIONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. Are sediul în Lancing, Regatul Unit.

 4. HURO

  Belgia

  Compania HURO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Plafoane, Natural bitumens, roof covers, și roof renovation. Are sediul în Oostnieuwkerke, Belgia.

 5. GRIDPART INTERIORS LTD

  Regatul Unit

  Compania GRIDPART INTERIORS LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, ceilings and false ceilings, partitions, Plafoane, și drywall partition and drywall. Are sediul în Ashton-Under-Lyne, Regatul Unit.

 6. INTERALU

  Belgia

  Compania INTERALU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fonta bruta si fonta speciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Plafoane, Fundatii, Otel, Plafoane, și Fundatii. Are sediul în Wilrijk, Belgia.

 7. AKUDECK GMBH

  Germania

  Compania AKUDECK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, și Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Kirchhain, Germania.

 8. VALUES ALUMINYUM MIMARLIK DEKORASYON INSAAT YAPI MALZEMELERI SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania VALUES ALUMINYUM MIMARLIK DEKORASYON INSAAT YAPI MALZEMELERI SANAYI VE TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, bowers, marquees, window automatisms - motor-powered windows, și Plafoane. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. OVERATH

  Belgia

  Compania OVERATH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Plafoane, și lamellar disks. Are sediul în Hechtel, Belgia.

 2. PLAFA

  Luxemburg

  Compania PLAFA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suspended ceiling, façade coverings, insulation, și general renovation work. Are sediul în Senningerberg, Luxemburg.

 3. DELLEUSE MARC BRUXELLES

  Belgia

  Compania DELLEUSE MARC BRUXELLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Plafoane, Acoperisuri - lucrari, Structura de rezistenta din lemn, Fundatii, Plafoane, Acoperisuri - lucrari, și Structura de rezistenta din lemn. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. SAINT GOBAIN ECOPHON SA

  Franta

  Compania SAINT GOBAIN ECOPHON SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri acustice, Plafoane - placaj modular, Plafoane suspendate, Panouri acustice, Plafoane - placaj modular, și Plafoane suspendate. Are sediul în Rantigny, Franta.

 5. ZULTNER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZULTNER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Plafoane, Fundatii, Plafoane, wood carpentry, și carpentry timber. Are sediul în Hückeswagen, Germania.

 6. BAENS

  Belgia

  Compania BAENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane din elemente prefabricate, Electrocasnice - aparate mari, Plafoane din elemente prefabricate, Electrocasnice - aparate mari, și furnishing accessories. Are sediul în Kinrooi, Belgia.

 7. ISOLUX

  Belgia

  Compania ISOLUX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, Dulapuri si debarale, Interior fittings, wall coverings, Plafoane suspendate, și Dulapuri si debarale. Are sediul în Kapellen, Belgia.

 8. FRIEDRICH GERKE EK

  Germania

  Compania FRIEDRICH GERKE EK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Acoperisuri - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, Finisari, Fundatii, Acoperisuri - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, și Finisari. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 9. KREON

  Belgia

  Compania KREON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminat public, industrial si comercial, Plafoane, Iluminat public, industrial si comercial, factory lighting fixtures, Plafoane, și built-in appliances. Are sediul în Opglabbeek, Belgia.

 10. I.R.S-BTECH

  Belgia

  Compania I.R.S-BTECH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, plaster slabs, roof covering, insulating materials and products for construction work, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Puurs, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit