• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plafoane suspendate

Rezultate pentru

Plafoane suspendate - Import export

 1. HENNING LEISER VERTRIEBSBÜRO

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HENNING LEISER VERTRIEBSBÜRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Grünberg, Germania.

 2. BOARD & WALL CO.

  Turcia

  Compania BOARD & WALL CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plasterboard, și insulation products. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. LANGLOIS SOBRETI

  Franta

  Compania LANGLOIS SOBRETI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, Pereti despartitori, Plafoane suspendate, open space wall, Acoustic design, și Pereti despartitori. Are sediul în Rennes Cedex, Franta.

 4. ARTESA SRL - EXTENZO ITALIA

  Italia

  Compania ARTESA SRL - EXTENZO ITALIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Romano D'ezzelino, Italia.

 5. ASTAV METAL CEILINGS

  Turcia

  Compania ASTAV METAL CEILINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metallic false ceilings. Are sediul în Ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROTERCLIMA NEW S.R.L.

  Italia

  Compania PROTERCLIMA NEW S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Gravina In Puglia, Italia.

 2. COGITO GMBH

  Germania

  Compania COGITO GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Müncheberg, Germania.

 3. BERGERLINEDESIGN GERLINDE BERGER

  Germania

  Compania BERGERLINEDESIGN GERLINDE BERGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Ludwigsburg, Germania.

 4. JANZ AKUSTIKBAU GMBH

  Germania

  Compania JANZ AKUSTIKBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. ESCAYOLAS BEDMAR S.L.

  Spania

  Compania ESCAYOLAS BEDMAR S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, Pereti despartitori, passive fire prevention, soundproofing for buildings, Plafoane suspendate, și Pereti despartitori. Are sediul în Terrassa, Spania.

 1. DYNAMOBEL

  Spania

  Compania DYNAMOBEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi si bibiloteci pentru birou, Sisteme de arhive pentru birou, Incalzire, climatizare - lucrari, Plafoane suspendate, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Sisteme de arhive pentru birou, Incalzire, climatizare - lucrari, și Plafoane suspendate. Are sediul în Peralta-Navarra, Spania.

 2. ALIN BUILDING MATERIALS CO

  Turcia

  Compania ALIN BUILDING MATERIALS CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Kocasinan/kayseri, Turcia.

 1. BIOPLAC

  Spania

  Compania BIOPLAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile isolators, plaster, Decorative elements in plaster, și take-down ceilings. Are sediul în Rossell, Spania.

 2. TÜRKTAV ASMA TAVAN INŞAAT SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania TÜRKTAV ASMA TAVAN INŞAAT SAN. TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. CEILING TECH LTD

  Grecia

  Compania CEILING TECH LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Athens, Grecia.

 4. ISOLUX

  Belgia

  Compania ISOLUX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, Dulapuri si debarale, Interior fittings, wall coverings, Plafoane suspendate, și Dulapuri si debarale. Are sediul în Kapellen, Belgia.

 5. PINTA ELEMENTS GMBH

  Germania

  Compania PINTA ELEMENTS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri acustice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, și Plafoane suspendate. Are sediul în Maisach, Germania.

 6. SAINT GOBAIN ECOPHON SA

  Franta

  Compania SAINT GOBAIN ECOPHON SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri acustice, Plafoane - placaj modular, Plafoane suspendate, Panouri acustice, Plafoane - placaj modular, și Plafoane suspendate. Are sediul în Rantigny, Franta.

 7. GRANMORE CEILINGS

  Regatul Unit

  Compania GRANMORE CEILINGS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 8. TRIO METAL ASMA TAVAN SISTEMLERI

  Turcia

  Compania TRIO METAL ASMA TAVAN SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suspended ceiling, metallic false ceilings, și grid false ceilings. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. PROMOLAR

  Portugalia

  Compania PROMOLAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc profiles, și pvc products. Are sediul în Cortes, Portugalia.

 2. CMS YAPI

  Turcia

  Compania CMS YAPI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suspended ceiling, plasterboard work, și chalk decorations. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 3. CONTROSOFFITTI ROMA - LAVORI IN CARTONGESSO ROMA

  Italia

  Compania CONTROSOFFITTI ROMA - LAVORI IN CARTONGESSO ROMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. Are sediul în Roma, Italia.

 4. COORDINATIE

  Belgia

  Compania COORDINATIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, wall demolition, Plafoane suspendate, wall coverings, și taps and fittings. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 5. BELEMIR YAPI

  Turcia

  Compania BELEMIR YAPI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3D shape stretch ceiling, stretch ceiling fabric, și cloth stretchers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. INSTALACIONES TORREJÓN

  Spania

  Compania INSTALACIONES TORREJÓN, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, Plafoane suspendate, office room divider screen, melamine room divider screen, și shower screens. Are sediul în TORREJÓN DE VELASCO - MADRID, Spania.

 7. TECHOS PLADUR LAS PALMAS

  Spania

  Compania TECHOS PLADUR LAS PALMAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suspended ceilings, plasterboard soundproofing materials, plaster profile and cornice work, și sound insulation. Are sediul în Las Palmas, Spania.

 8. OKORDER

  China

  Compania OKORDER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building materials, și solar panel. Are sediul în Beijing, China.

 9. SEPA ALUMINYUM VE METAL SAN. TIC. AS.

  Turcia

  Compania SEPA ALUMINYUM VE METAL SAN. TIC. AS., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile welding, corrugated sheets, aluminium sheets, și aluminium accessories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. GRIDPART INTERIORS LTD

  Regatul Unit

  Compania GRIDPART INTERIORS LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, ceilings and false ceilings, partitions, Plafoane, și drywall partition and drywall. Are sediul în Ashton-Under-Lyne, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit