• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • placi pentru izolare termica fara azbest

Rezultate pentru

Placi pentru izolare termica fara azbest - Import export

 1. FLEXI LITE CRETE STEEL AND TIMBER FRAME CLADDING BOARD

  Turcia

  Compania FLEXI LITE CRETE STEEL AND TIMBER FRAME CLADDING BOARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lightweight concrete. Are sediul în Antalya, Turcia.

 2. PERFIMUR

  Spania

  Compania PERFIMUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leashes. Are sediul în Murcia, Spania.

 3. WACOTECH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WACOTECH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Herford, Germania.

 4. PANEL TEJA

  Spania

  Compania PANEL TEJA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Cuarte De Huerva, Spania.

 5. REVACCO REFRIGERATION

  Turcia

  Compania REVACCO REFRIGERATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile commercial refrigeration systems and equipment, supermarket, air conditioning and ventilation systems for buildings, și refrigerator doors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AYREALTURAS

  Spania

  Compania AYREALTURAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. TYGMA MADRID

  Spania

  Compania TYGMA MADRID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. MASTER PROTECTION

  Olanda

  Compania MASTER PROTECTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Firebreak protection for buildings, plates for fire-extinguishing systems, fire resistant insulation, și fireproof products. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 4. MEK INŞAAT SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turcia

  Compania MEK INŞAAT SANAYI VE TICARET A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Manisa, Turcia.

 5. TERMOBILD EOOD

  Bulgaria

  Compania TERMOBILD EOOD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, Placi pentru izolare termica fara azbest, Lucrari de intretinere - firme, Tencuieli - antreprenori, Constructii - finisaje, Placi pentru izolare termica fara azbest, Lucrari de intretinere - firme, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în varna, Bulgaria.

 1. OSTROWSKI SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania OSTROWSKI SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi pentru izolare termica fara azbest, multilayer panels, polystyrene foam slabs, Placi pentru izolare termica fara azbest, și polyester slabs. Are sediul în Nieborowice, Polonia.

 2. HELIX LTD

  Bulgaria

  Compania HELIX LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 1. PERFICHAPA, SA

  Portugalia

  Compania PERFICHAPA, SA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profiled sheets. Are sediul în Águeda, Portugalia.

 2. A EXCLUSIVA, LDA

  Portugalia

  Compania A EXCLUSIVA, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în S. Mamede De Infesta-Porto, Portugalia.

 3. SUNGHOONTECH

  Coreea de Sud

  Compania SUNGHOONTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Siheung-Si, Coreea de Sud.

 4. ULTIMATE SPRAY FOAM LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania ULTIMATE SPRAY FOAM LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Plattsmouth, Ne, Statele Unite ale Americii.

 5. PANELYA CERRAMIENTOS Y CUBIERTAS, S.L.

  Spania

  Compania PANELYA CERRAMIENTOS Y CUBIERTAS, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Alcantarilla, Spania.

 6. STERFLINGER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania STERFLINGER GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Izolare termica - materiale de injectare, Placi pentru izolare termica fara azbest, Placi si dale, Marmura si piatra naturala, Izolare termica - materiale de injectare, Placi pentru izolare termica fara azbest, și Placi si dale. Are sediul în Kirchweidach, Germania.

 7. HEBEI SUNDOY 3D WIRE PANEL FACTORY

  China

  Compania HEBEI SUNDOY 3D WIRE PANEL FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Hengshui, China.

 8. PANEL SANDWICH FRIGORIFICO

  Spania

  Compania PANEL SANDWICH FRIGORIFICO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Cuarte De Huerva, Spania.

 1. GALLENCO BV

  Belgia

  Compania GALLENCO BV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asbestos removal. Are sediul în Nieuwpoort, Belgia.

 2. TAISHI ROCK WOOL CO., LTD.

  China

  Compania TAISHI ROCK WOOL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Tai'an, China.

 3. KOFLER ISOLIER UND DAMMTECHNIK GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania KOFLER ISOLIER UND DAMMTECHNIK GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Incendii - materiale si instalatii de protectie, Incalzire industriala - instalatii si material, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Incendii - materiale si instalatii de protectie. Are sediul în Kitzbuhel, Austria.

 4. JACKON INSULATION

  Belgia

  Compania JACKON INSULATION, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale, Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, Izolare termica - materiale, și Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare. Are sediul în Olen, Belgia.

 5. ONDULINE ESPAÑA

  Spania

  Compania ONDULINE ESPAÑA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cantilever roofs. Are sediul în Gallarta, Spania.

 6. MOLDTEHNOFIN

  Republica Moldova

  Compania MOLDTEHNOFIN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile façade repairs, și façade reconstruction. Are sediul în Chisinau, Republica Moldova.

 7. PLASTSISTEM ROMANIA

  Romania

  Compania PLASTSISTEM ROMANIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Bistrita, Romania.

 8. HANGZHOU JIT NEW TYPE BUILDING MATERIALS TECH. CO., LTD.

  China

  Compania HANGZHOU JIT NEW TYPE BUILDING MATERIALS TECH. CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Hangzhou, China.

 9. HUZHOU SHENDA CHEMICAL CO., LTD

  China

  Compania HUZHOU SHENDA CHEMICAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Huzhou City, China.

 10. LLC"VIMARSHTORG"

  Belarus

  Compania LLC"VIMARSHTORG", este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. Are sediul în Brest, Belarus.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru