• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • placi goale in interior

Rezultate pentru

Placi goale in interior - Import export

 1. GRANDHENRY

  Belgia

  Compania GRANDHENRY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile truck-mounted crane rental, containerised transport, ceramic paving and flooring slabs, și prestressed hollow slabs. Are sediul în Bastogne, Belgia.

 2. CLAUWERS

  Belgia

  Compania CLAUWERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Placi goale in interior, Caramizi, Placi goale in interior, și prefabricated cellars. Are sediul în Bocholt, Belgia.

 3. AMC

  Franta

  Compania AMC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, Placi goale in interior, lifters, și construction lift rental. Are sediul în Sancoins, Franta.

 4. MARTENS BETON

  Belgia

  Compania MARTENS BETON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. Are sediul în Mol, Belgia.

 5. COLORISA - INDÚSTRIA CERÂMICA, LDA

  Portugalia

  Compania COLORISA - INDÚSTRIA CERÂMICA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, Ceramica - placi si dale, Obiecte decorative din ceramica, Placi goale in interior, Ceramica - placi si dale, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Condeixa-A-Nova, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. POLSKI SKŁAD. MATERIAŁY BUDOWLANE MACIEJ BUCZAK

  Polonia

  Compania POLSKI SKŁAD. MATERIAŁY BUDOWLANE MACIEJ BUCZAK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, products in various materials for construction work, și Placi goale in interior. Are sediul în Zawonia, Polonia.

 2. H.D.M.

  Belgia

  Compania H.D.M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, Placi goale in interior, laminated parquet, laminated flooring, și wood panels. Are sediul în Peer, Belgia.

 3. GEBROEDERS MAES

  Belgia

  Compania GEBROEDERS MAES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermal insulation for construction projects, insulation for buildings, și sound insulation. Are sediul în Beveren-waas, Belgia.

 4. DIAMO

  Olanda

  Compania DIAMO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile concreting, saws for concrete and asphalt, și cutting and drilling concrete and reinforced concrete. Are sediul în Someren, Olanda.

 5. DEBO WELFSELS

  Belgia

  Compania DEBO WELFSELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli - elemente prefabricate, Dale - beton, Placi goale in interior, Pardoseli - elemente prefabricate, Dale - beton, concrete flooring, și Placi goale in interior. Are sediul în Malle, Belgia.

 1. SAPCI ARL

  Algeria

  Compania SAPCI ARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Placi goale in interior, Beton gata preparat, Caramizi, Placi goale in interior, și Beton gata preparat. Are sediul în Boumerdes, Algeria.

 2. FINGO

  Belgia

  Compania FINGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, Placi goale in interior, și Prestressed concrete. Are sediul în Malle, Belgia.

 1. HAYKAROT BETONBOHR

  Turcia

  Compania HAYKAROT BETONBOHR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile auger machines. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. KERKSTOEL 2000 +

  Belgia

  Compania KERKSTOEL 2000 +, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli - elemente prefabricate, Pardoseli - elemente prefabricate, și double walls. Are sediul în Grobbendonk, Belgia.

 3. LEIRIVIGA S.A.

  Portugalia

  Compania LEIRIVIGA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 4. SHIJIAHZUANG SHARREFUN TRADE CO.,LTD

  China

  Compania SHIJIAHZUANG SHARREFUN TRADE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. Are sediul în Shijiazhuang, China.

 5. TRANSPORT GRANDHENRY

  Belgia

  Compania TRANSPORT GRANDHENRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, Transporturi de obiecte grele, Placi goale in interior, și Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Bastogne, Belgia.

 6. NINGBO SPEY SCIENTIFIC CYLINDER CO.,LTD.

  China

  Compania NINGBO SPEY SCIENTIFIC CYLINDER CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. Are sediul în Ningbo, China.

 7. FLOW RESIN

  Olanda

  Compania FLOW RESIN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 8. TARANTO LTD

  Regatul Unit

  Compania TARANTO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi din beton, Placi goale in interior, Stalpi din beton, și Placi goale in interior. Are sediul în Craigavon, Regatul Unit.

 1. LUCKYRIHT

  Belarus

  Compania LUCKYRIHT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi goale in interior. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile reinforced concrete, și gravel. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. A. TSCHÜMPERLIN AG, BAUSTOFFE

  Elvetia

  Compania A. TSCHÜMPERLIN AG, BAUSTOFFE, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, și Placi goale in interior. Are sediul în Baar, Elvetia.

 3. CB SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania CB SP. Z O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, și Placi goale in interior. Are sediul în Opole, Polonia.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE TERMEX SP Z O O

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE TERMEX SP Z O O, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, și Placi goale in interior. Are sediul în Koszalin, Polonia.

 5. DONAU BRENNSTOFFKONTOR - TUZELOANYAG - KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

  Compania DONAU BRENNSTOFFKONTOR - TUZELOANYAG - KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, și Placi goale in interior. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 6. IGNAZIO ANASTASI LIMITED

  Malta

  Compania IGNAZIO ANASTASI LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, și Placi goale in interior. Are sediul în Birkirkara, Malta.

 7. HG COMMERCIALE HANDELSGENOSSENSCHAFT DES SCHWEIZERISCHEN BAUMEISTERVERBANDES

  Elvetia

  Compania HG COMMERCIALE HANDELSGENOSSENSCHAFT DES SCHWEIZERISCHEN BAUMEISTERVERBANDES, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, și Placi goale in interior. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 8. ECODECOR OÜ

  Estonia

  Compania ECODECOR OÜ, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, și Placi goale in interior. Are sediul în Harjumaa, Estonia.

 9. KELLAWAY BUILDING SUPPLIES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania KELLAWAY BUILDING SUPPLIES LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, și Placi goale in interior. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 10. INTERSTUDIO OÜ

  Estonia

  Compania INTERSTUDIO OÜ, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, și Placi goale in interior. Are sediul în Tallinn, Estonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit