• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • placi de ardezie pentru acoperis

Rezultate pentru

Placi de ardezie pentru acoperis - Import export

 1. PIEDRAS SEGOVIA

  Spania

  Compania PIEDRAS SEGOVIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, pebbles, covered products, Placi de ardezie pentru acoperis, și natural stone. Are sediul în Madrid-Madrid, Spania.

 2. PIZARRAS LOMBA SL

  Spania

  Compania PIZARRAS LOMBA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ardezie, slate boards, Ardezie, tile extraction, și slate for coverings. Are sediul în Sobradelo (carballeda)-Ourense, Spania.

 3. ROOFECO SYSTEM S.L.

  Spania

  Compania ROOFECO SYSTEM S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Castellón, Spania.

 4. FINN-ROOF DACHSYSTEME

  Belgia

  Compania FINN-ROOF DACHSYSTEME, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, Placi de ardezie pentru acoperis, și Cladding in zinc. Are sediul în Bütgenbach, Belgia.

 5. S S Q UK LTD

  Regatul Unit

  Compania S S Q UK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile slate roofs. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. QUEENTILE

  Ucraina

  Compania QUEENTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 2. PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS

  Spania

  Compania PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, Placi de ardezie pentru acoperis, blackboards, working of slate, și slate roofs. Are sediul în O BARCO DE VALDEORRAS - OURENSE, Spania.

 3. PIZARRAS SAN JUAN 644789909

  Spania

  Compania PIZARRAS SAN JUAN 644789909, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Coruña, Spania.

 4. MICHEL BRION & FILS

  Belgia

  Compania MICHEL BRION & FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Structura de rezistenta din lemn, Placi de ardezie pentru acoperis, insulation, Structura de rezistenta din lemn, și Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Tertre, Belgia.

 5. CUPA PIZARRAS

  Belgia

  Compania CUPA PIZARRAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ardezie, Ardezie, slate roofs, și slates for construction work. Are sediul în Tournai, Belgia.

 1. MAP SLATE S.R.L.

  Italia

  Compania MAP SLATE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Genova, Italia.

 2. KARYSTOS STONES "ANASTASIOS SFYRIDIS"

  Grecia

  Compania KARYSTOS STONES "ANASTASIOS SFYRIDIS", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Marmari, Evia, Grecia.

 1. ICONIC STONE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ICONIC STONE LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Nantwich, Regatul Unit.

 2. E.G.T.

  Belgia

  Compania E.G.T., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osaturi si schelete din beton, Structura de rezistenta din lemn, Placi de ardezie pentru acoperis, Acoperisuri - lucrari, Osaturi si schelete din beton, Structura de rezistenta din lemn, Placi de ardezie pentru acoperis, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Jalhay, Belgia.

 3. CUBIERTAS DE PIZARRA Y TEJA ALEX

  Spania

  Compania CUBIERTAS DE PIZARRA Y TEJA ALEX, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roof covers, și roof renovation. Are sediul în León, Spania.

 4. MÄRKISCHE ZIEGEL GMBH KLAUSDORF

  Germania

  Compania MÄRKISCHE ZIEGEL GMBH KLAUSDORF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, Materiale pentru acoperisuri, Fibrociment - produse, Rulouri bitumate pentru acoperis, Placi de ardezie pentru acoperis, Materiale pentru acoperisuri, Fibrociment - produse, și Rulouri bitumate pentru acoperis. Are sediul în Am Mellensee, Germania.

 5. CHINA MYCARE STONE COMPANY

  China

  Compania CHINA MYCARE STONE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Quanzhou, China.

 6. DUPONT COUVERTURE MÉTROPOLE LILLOISE

  Franta

  Compania DUPONT COUVERTURE MÉTROPOLE LILLOISE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile repairs with tiles, și tuiles. Are sediul în Lille, Franta.

 7. TEJADOS DE PIZARRA SAN JOSÉ

  Spania

  Compania TEJADOS DE PIZARRA SAN JOSÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. Autónomo

  Spania

  Compania Autónomo, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, și Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Gallur-Zaragoza, Spania.

 1. RECLAIMED SLATE - LANSDOWNE ROOGIN

  Regatul Unit

  Compania RECLAIMED SLATE - LANSDOWNE ROOGIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile slate roofs. Are sediul în Chadderton, Regatul Unit.

 2. ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C.

  Italia

  Compania ADI ARDESIA DONDERO ITALIA S.N.C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, rough slate, și Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Moconesi, Italia.

 3. ALL SLATES LTD

  Regatul Unit

  Compania ALL SLATES LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Tarporley, Regatul Unit.

 4. TEJADOS DE PIZARRA OLIVER

  Spania

  Compania TEJADOS DE PIZARRA OLIVER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Mostoles, Spania.

 5. SSQ UK LTD

  Regatul Unit

  Compania SSQ UK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. KDW KLINKERDACHZIEGELWERK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KDW KLINKERDACHZIEGELWERK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de ardezie pentru acoperis, Caramizi, Placi de ardezie pentru acoperis, și Caramizi. Are sediul în Hagen, Germania.

 7. PHIL COPPELL LTD

  Regatul Unit

  Compania PHIL COPPELL LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Chelmsford, Regatul Unit.

 8. ANLITE INDUSTRIAL CO.,LTD

  China

  Compania ANLITE INDUSTRIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building and roof covers, și plastic tiles. Are sediul în Hangzhou, China.

 9. TEJADOS NORTE 644789909

  Spania

  Compania TEJADOS NORTE 644789909, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roof renovation. Are sediul în La Coruña, Spania.

 10. YATES SLATE

  Regatul Unit

  Compania YATES SLATE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în Clitheroe, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit