• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • placarea fatadelor

Rezultate pentru

Placarea fatadelor - Import export

 1. LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperisuri - lucrari, Placarea fatadelor, Fierbatoare de apa de uz casnic, Acoperisuri - lucrari, Placarea fatadelor, și Fierbatoare de apa de uz casnic. Are sediul în Raze, Franta.

 2. ALUMINAL YAPI

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ALUMINAL YAPI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placarea fatadelor, Constructii - finisaje, Aluminium joinery for outdoors, aluminium structure, aluminum profiles, PVC joinery, FLexible PVC joint, Aluminum railing systems, și aluminium facades. Are sediul în Denizli, Turcia.

 3. R.PROBAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania R.PROBAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pictura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, Tapet, Placarea fatadelor, Zidarie - lucrari, Instalatii - lucrari, Tapet, Placarea fatadelor, și Zidarie - lucrari. Are sediul în Paris, Franta.

 4. ALCON PLUS SRL

  Romania

  Alcon Plus a fost infiintata in anul 1999 si are ca obiect principal de activitate producerea de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolant. Intrucat timp de 17 ani Alcon Plus a dorit sa ofere servicii si produse de calitate a investit in spatii de productie si depozitare, in dotarea cu utilaje performante, de ultima generatie si in instruirea corespunzatoare a personalului. Experienta acumulata, dezvoltarea si modernizarea continua a capacitatilor de productie a adus aprecierea produselor noastre si ne-a permis lansarea pe piata externa. Alcon Plus este certificata ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007, deoarece a dorit sa obtina, sa mentina si sa-si imbunatateasca performantele si capacitatile generale, iar factorul primordial il constituie un angajament puternic in vederea realizarii calitatii.

 5. CPRIANA PRODCOM SRL

  Romania

  Producie de Piatra naturala, marmura granit si travertin, Produsele noastre sunt utilizate de catre beneficiari in diferite spatii de locuit, loc de munca sau relaxare.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MILIN

  Olanda

  Compania MILIN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. Are sediul în Nieuwegein, Olanda.

 2. LUSITANE

  Franta

  Compania LUSITANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari din piatra, Natural stone shower tray, Scari din piatra, column, și paraments. Are sediul în Pontault-Combault, Franta.

 3. HARRI LAN CANTERÍAS

  Spania

  Compania HARRI LAN CANTERÍAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placarea fatadelor, grooves, fireplaces, Placarea fatadelor, și façade coverings. Are sediul în Lekaroz (baztan)-Navarra, Spania.

 4. 2B PEINTURE

  Franta

  Compania 2B PEINTURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. Are sediul în Caen, Franta.

 5. HM RÉNOVATION

  Belgia

  Compania HM RÉNOVATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Cercevele pentru ferestre, Placarea fatadelor, Terasamente - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Cercevele pentru ferestre, și Placarea fatadelor. Are sediul în Isières/ Ath, Belgia.

 1. MAROF YAPI ENDUSTRI MADEN SANAYI VE TICARET

  Turcia

  Compania MAROF YAPI ENDUSTRI MADEN SANAYI VE TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Hidrofuge - produse, Placarea fatadelor, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, heat lagging of building roofs, Hidrofuge - produse, și Placarea fatadelor. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. NICOLLI S.R.L.

  Italia

  Compania NICOLLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje metalice, Bardaje metalice, continuous façades, și aluminium frame. Are sediul în Colceresa, Italia.

 1. ACE ITALIA

  Italia

  Compania ACE ITALIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulating panels, steel structures, și rock wool. Are sediul în Conegliano, Italia.

 2. MYRSA.CUBIERTAS Y FACHADAS ARQUITECTÓNICAS

  Spania

  Compania MYRSA.CUBIERTAS Y FACHADAS ARQUITECTÓNICAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Double-skin façade, photovoltaic systems, ventilated fronts, și glass fronts. Are sediul în Mairena Del Aljarafe, Spania.

 3. BESTBEND

  Belgia

  Compania BESTBEND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Placarea fatadelor, aluminium profiles, Construcții industriale, și Placarea fatadelor. Are sediul în Heist-Op-Den-Berg, Belgia.

 4. GUTTAL

  Portugalia

  Compania GUTTAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. Are sediul în Braga, Portugalia.

 5. ROYAN RAVALEMENT SERVICES

  Franta

  Compania ROYAN RAVALEMENT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painting of buildings. Are sediul în Royan, Franta.

 6. SOCIÉTÉ SIMETAL

  Tunisia

  Compania SOCIÉTÉ SIMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placarea fatadelor, aluminium facades, și Placarea fatadelor. Are sediul în Sousse, Tunisia.

 7. PROFSHOP PLUS

  Belgia

  Compania PROFSHOP PLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painting supplies, technical consultants, și training. Are sediul în Schoten, Belgia.

 8. VAN HULLE BOUWSERVICE

  Belgia

  Compania VAN HULLE BOUWSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placarea fatadelor, Placarea fatadelor, roof covers, flooring laid, și wall coverings. Are sediul în Tielt, Belgia.

 1. MSB

  Belgia

  Compania MSB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, Piatra pentru acoperisuri, Roofing, polycarbonate industrial plastics, panel facades, și roofing raising. Are sediul în Zelzate, Belgia.

 2. PRIMOCLAD

  Olanda

  Compania PRIMOCLAD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în Alphen Aan Den Rijn, Olanda.

 3. POL MOT

  Belgia

  Compania POL MOT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placarea fatadelor, Placarea fatadelor, upholstery service, civil painting, și carpet. Are sediul în Ninove, Belgia.

 4. METADECOR

  Olanda

  Compania METADECOR, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bardaje din metale neferoase, Perforated plates made from expanded metal, Bardaje din metale neferoase, Aluminium roof covering, și architectural façades. Are sediul în Kampen, Olanda.

 5. ALPAS

  Belgia

  Compania ALPAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Placarea fatadelor, Restaurari si renovari de imobile, steel constructions, și Placarea fatadelor. Are sediul în Dendermonde, Belgia.

 6. JVD

  Belgia

  Compania JVD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie industriala, Placarea fatadelor, Tinichigerie industriala, Roofing, polycarbonate industrial plastics, roofing panels, și Placarea fatadelor. Are sediul în Herentals, Belgia.

 7. MARTEK INTERNATIONAL

  Franta

  Compania MARTEK INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii, Placarea fatadelor, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Marmura, Materiale de constructii, Placarea fatadelor, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, și Marmura. Are sediul în Marseille, Franta.

 8. SARL ZANONI ET FILS

  Franta

  Compania SARL ZANONI ET FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plaster chalk. Are sediul în Toulouse, Franta.

 9. MESOTTENNATUURSTEEN

  Belgia

  Compania MESOTTENNATUURSTEEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari din piatra, și Scari din piatra. Are sediul în Lanaken, Belgia.

 10. POLY-PAC

  Franta

  Compania POLY-PAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. Are sediul în Bruz, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit