• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pisici - hrana

Rezultate pentru

Pisici - hrana - Import export

 1. NUOVA FATTORIA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Nuova Fattoria SRL produces complete feed for dogs and cats that is ”100% certified Made in Italy ”, it's ingredients are maize, pork flour, lard, vitamins and minerals that give the animal all the elements that are essential for a proper metabolism. The production uses the selective extrusion technology and it's mainly branded as NUOVA FATTORIA. The company provides its know-how and the production technologies to set up private brands.

 2. CBR RESEARCH

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CBR RESEARCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri vegetale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Animale domestice - articole, dry food for pets, pets, dogs, products for animal health and beauty, natural product, hemp, și dog crunchies. Are sediul în Paris, Franta.

 3. SDGA CROQUETTES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SDGA CROQUETTES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, Pisici - hrana, Caini - hrana, și Pisici - hrana. Are sediul în Saint-Genest-Lerpt, Franta.

 4. PRIMOFOOD GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PRIMOFOOD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, Pisici - hrana, zootechnical foods, animal feed, integrators for dogs, Caini - hrana, Organic vegetable purée for dogs and cats, Dog and cat shampoo, și Animal care products. Are sediul în Rottenburg, Germania.

 5. COLONEL GUSTAVE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania COLONEL GUSTAVE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, Pisici - hrana, dry food for pets, dog crunchies, cat crunchies, natural food for animals, Caini - hrana, moist cat food, și moist dog food. Are sediul în Landenne, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANIMA LAND SRL

  Romania

  Hrana pentru animale de companie. Hrana uscata si hrana umeda pentru caini si pisici, preturi avantajoase si calitate superioara. Va punem la dispozitie si cosuri de odihna, hainute caini, jucarii si alte accesorii necesare cainilor si pisicilor. Experienta de peste 12 ani, cat si cabinetul medical veterinar pe care il detinem, ne recomanda si ne obliga sa ne imbunatatim in permanenta serviciile si produsele. In cazul in care cainele sau pisica dumneavoastra numai este la fel de activ sau are vreo problema de sanatate, va stam la dispozitie.

 2. FITMIN

  Republica Ceha

  Compania FITMIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Caini - hrana, Pisici - hrana, Caini - hrana, horse feed, și small animals. Are sediul în Zamberk , Republica Ceha.

 3. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Caini si pisici - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Caini - hrana, Hrana pentru animale de companie, Pisici - hrana, Caini - hrana, și Hrana pentru animale de companie. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. EFFEFFE PET FOOD TURKIYE

  Turcia

  Compania EFFEFFE PET FOOD TURKIYE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pisici - hrana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry food for pets. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. HOURAL'S FOOD

  Franta

  Compania HOURAL'S FOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, Pisici - hrana, Caini - hrana, Pisici - hrana, dog food, și dog accessory. Are sediul în Vouneuil Sous Biard, Franta.

 1. OZIDEAL AHMET AYRANCI

  Turcia

  Compania OZIDEAL AHMET AYRANCI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Caini - hrana, Pisici - hrana, Caini - hrana, litter box sand, și accessories for pets. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. AVALON PETFOOD

  Olanda

  Compania AVALON PETFOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Caini - hrana, Animale domestice - articole, pets, Pisici - hrana, Caini - hrana, și Animale domestice - articole. Are sediul în Boxtel, Olanda.

 1. FEDOR® PREMIUM TIERNAHRUNG

  Austria

  Compania FEDOR® PREMIUM TIERNAHRUNG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, Pisici - hrana, Caini - hrana, și Pisici - hrana. Are sediul în Kaindorf, Austria.

 2. TIERBEDARF-HEMA

  Germania

  Compania TIERBEDARF-HEMA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse diverse de origine animala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, Pisici - hrana, animal food, products for animal health and beauty, Caini - hrana, și Pisici - hrana. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 3. TGPET

  Turcia

  Compania TGPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pisici - hrana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale domestice - articole, Animale domestice, Animale domestice - articole, Animale domestice, și Inductive components. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. MCPRO GIDA

  Turcia

  Compania MCPRO GIDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Caini - hrana, export, Pisici - hrana, și Caini - hrana. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. BOSNET GROUP DOO

  Bosnia-Hertegovina

  Compania BOSNET GROUP DOO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, Pisici - hrana, Hrana pentru cresterea industriala a pestelui, și Pisici - hrana. Are sediul în Sarajevo, Bosnia-Hertegovina.

 6. HILL'S PET NUTRITION

  Belgia

  Compania HILL'S PET NUTRITION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pisici - hrana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, Caini - hrana, cat food, și dog food. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. ALSO SRL

  Italia

  Compania ALSO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Hrana pentru pasari de companie, Pisici - hrana, și Hrana pentru pasari de companie. Are sediul în Messina, Italia.

 8. DR PET

  Spania

  Compania DR PET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Caini - hrana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Hrana pentru animale de companie, Pisici - hrana, Hrana pentru animale de companie, dog food, și dog biscuits. Are sediul în MALAGA, Spania.

 1. TELEPIENSO

  Spania

  Compania TELEPIENSO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Caini - hrana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Hrana pentru animale de companie, Pisici - hrana, Hrana pentru animale de companie, dog food, și dog biscuits. Are sediul în BARCELONA, Spania.

 2. BUCHA PET SHOP

  Ucraina

  Compania BUCHA PET SHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Caini - hrana, Pisici - hrana, aquarium fish food, food for rodents, și Caini - hrana. Are sediul în Bucha, Ucraina.

 3. JOSERA GMBH & CO KG

  Germania

  Compania JOSERA GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de companie, Caini - hrana, Pisici - hrana, Hrana pentru animale de companie, Caini - hrana, Pisici - hrana, și horse feed. Are sediul în Kleinheubach, Germania.

 4. SOMALI TURIZM ORGANIZASYON SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania SOMALI TURIZM ORGANIZASYON SANAYI VE TICARET LTD STI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Caini - hrana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Pisici - hrana, food additives, vitamin supplements, și osteoarticular treatments. Are sediul în Antalya, Turcia.

 5. NETDYREDOKTOR WEBSHOPPEN

  Danemarca

  Compania NETDYREDOKTOR WEBSHOPPEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Caini si pisici - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, Pisici - hrana, bowls for dogs, boxes for cats, Caini - hrana, și Pisici - hrana. Are sediul în Højbjerg, Danemarca.

 6. TASTE ME PETFOOD

  Olanda

  Compania TASTE ME PETFOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, natural food for dogs, dog biscuits, Pisici - hrana, și cat snacks. Are sediul în Amersfoort, Olanda.

 7. BIOFORPETS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BIOFORPETS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caini si pisici - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, Pisici - hrana, dog accessory, Caini - hrana, și Pisici - hrana. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 8. STE VERNON PIERRE

  Franta

  Compania STE VERNON PIERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caini - hrana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pisici - hrana, Pisici - hrana, dry food for pets, dog crunchies, și cat crunchies. Are sediul în Ouchamps, Franta.

 9. Sirin Patilerim Petshop

  Turcia

  Compania Sirin Patilerim Petshop, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Pisici - hrana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pet. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 10. LA NORMANDISE

  Franta

  Compania LA NORMANDISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pisici - hrana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caini - hrana, și Caini - hrana. Are sediul în Vire, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit