• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pinioane

Rezultate pentru

Pinioane - Import export

 1. INTEGRA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania INTEGRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Pinioane, Mecanica fina, Lubrifianti industriali, Pinioane, și Mecanica fina. Are sediul în Le-Val-Saint-Germain, Franta.

 2. S.C.MASINI S.R.L.

  Romania

  Compania noastra produce piese de schimb pentru masini de injectie si extrudere de felul pinioane, roti dintate, snecuri, cilindrii hidraulici, coloane de ghidare, bucsi, ghidaje, ...Executam reparatii la snecuri, cilindrii, matrite de injectie, sudura in argon cu aluminiu sau inox.Executam documentatie de executie pentru piese de schimb.

 3. MEHMET ERDIREN DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turcia

  Compania MEHMET ERDIREN DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pinioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel gears. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. IBERPIÑON SL

  Spania

  Compania IBERPIÑON SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pinioane, Pinioane, Pine kernels, foodstuffs - import/export, și producer of food products. Are sediul în Pedrajas De San Esteban, Valladolid, Spania.

 5. MINI GEARS (STOCKPORT) LTD

  Regatul Unit

  Compania MINI GEARS (STOCKPORT) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Angrenaje, Pinioane, Angrenaje, 3- and 5-axis CNC machining, Pinioane, și racks. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. Z.M.C. ITALIA

  Italia

  Compania Z.M.C. ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pinioane, chains, farm chains, Pinioane, și roller chains for transmissions. Are sediul în Cavaria Con Premezzo, Italia.

 2. ITAFRAN

  Franta

  Compania ITAFRAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pinioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bearings, și bearings. Are sediul în Corbas, Franta.

 3. LLC MODULTEC

  Belarus

  Compania LLC MODULTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pinioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cylinder gears, transmission gearing, și helicoidal gears. Are sediul în Gomel, Belarus.

 4. ADBA MAKINE SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania ADBA MAKINE SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pinioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel gears, computerised cutting and burnishing, worm gears for transmissions, și milling. Are sediul în Başakşehir, Turcia.

 5. AMIS

  Franta

  Compania AMIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pinioane, Pinioane, și Gearboxes. Are sediul în Montluçon Cedex, Franta.

 1. AXOMECA

  Franta

  Compania AXOMECA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pinioane, electric motors, Bearings, Pinioane, și cpm bearings. Are sediul în Aubagne, Franta.

 2. ABMI

  Belgia

  Compania ABMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Angrenaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pinioane, Garnituri de ulei, Rulmenti cu bile, precision mechanics, Pinioane, Garnituri de ulei, și Rulmenti cu bile. Are sediul în Deux-Acren, Belgia.

 1. YAVUZLAR DISLI SANAYI TICARET A.S.

  Turcia

  Compania YAVUZLAR DISLI SANAYI TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pinioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile racks, accessories and spare parts, și epicyclic reduction gears. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. AVRUPA DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turcia

  Compania AVRUPA DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Angrenaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pinioane, filtration of pharmaceuticals, Pinioane, Internal gears, și cone drive. Are sediul în Istanbul/bayrampaşa, Turcia.

 3. OGUZ MAKINA MÜHENDISLIK

  Turcia

  Compania OGUZ MAKINA MÜHENDISLIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pinioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile filtration of pharmaceuticals, Wormwheels for mechanical engineering, și original replacements. Are sediul în Çorum, Turcia.

 4. PIÑONES MATEO ZARA S.L.

  Spania

  Compania PIÑONES MATEO ZARA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pinioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe uscate, și Fructe uscate. Are sediul în Cadiz, Spania.

 5. DMS TEKNIK MALZEME

  Turcia

  Compania DMS TEKNIK MALZEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pinioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile contract manufacturing. Are sediul în Bursa, Turcia.

 6. PIÑAS Y PIÑONES LA JANDA SL

  Spania

  Compania PIÑAS Y PIÑONES LA JANDA SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pinioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry fruits. Are sediul în Vejer De La Frontera, Spania.

 7. HALIFAX RACK & SCREW CUTTING CO. LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HALIFAX RACK & SCREW CUTTING CO. LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Control de calitate si certificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pinioane, Pinioane, și Machined parts. Are sediul în Brighouse, Regatul Unit.

 8. REQUISITOS UNÂNIMES

  Portugalia

  Compania REQUISITOS UNÂNIMES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pinioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pine seedlings, și painting. Are sediul în Amora, Portugalia.

 1. PINISAN S.L.

  Spania

  Compania PINISAN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie dietetica si biologica. Are sediul în Humanes De Madrid, Spania.