• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pilotarea navelor

Rezultate pentru

Pilotarea navelor - Import export

 1. SHIPS INFORMATION GENOVA

  Italia

  Compania SHIPS INFORMATION GENOVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, Remorcari maritime, watch-towers, și Weather measurements. Are sediul în Genova, Italia.

 2. GHENT WAREHOUSING SYSTEMS

  Belgia

  Compania GHENT WAREHOUSING SYSTEMS, care își desfășoară activitatea în domeniul Pilotarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Porturi si servicii portuare, și business centre. Are sediul în Gent, Belgia.

 3. MARILEA S.R.L.

  Italia

  Compania MARILEA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Aquileia, Italia.

 4. UFFICIO CIRCONDARIALE MARITTIMO

  Italia

  Compania UFFICIO CIRCONDARIALE MARITTIMO, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în San Giorgio Di Nogaro, Italia.

 5. NIGROMARE S.R.L.

  Italia

  Compania NIGROMARE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Taranto, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MARINA DI SAN LORENZO S.R.L.

  Italia

  Compania MARINA DI SAN LORENZO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în San Lorenzo Al Mare, Italia.

 2. MARINA SANTA MARIA MAGGIORE

  Italia

  Compania MARINA SANTA MARIA MAGGIORE, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Milazzo, Italia.

 3. PORTOMARAN SOCIETA COOPERATIVA

  Italia

  Compania PORTOMARAN SOCIETA COOPERATIVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Marano Lagunare, Italia.

 4. CULMV P.BATINI

  Italia

  Compania CULMV P.BATINI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Genova, Italia.

 5. MARINA BLU S.P.A.

  Italia

  Compania MARINA BLU S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Rimini, Italia.

 1. AUTORITA' PORTUALE DI CATANIA

  Italia

  Compania AUTORITA' PORTUALE DI CATANIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Catania, Italia.

 2. TRIPMARE S.P.A.

  Italia

  Compania TRIPMARE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Pilotarea navelor, Porturi si servicii portuare, și Pilotarea navelor. Are sediul în Trieste, Italia.

 1. MARISCO S.P.A.

  Italia

  Compania MARISCO S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, Pilotarea navelor, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, și Pilotarea navelor. Are sediul în Montignoso, Italia.

 2. ECOSERVICE LINE S.R.L.

  Italia

  Compania ECOSERVICE LINE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Pilotarea navelor, Porturi si servicii portuare, și Pilotarea navelor. Are sediul în Imperia, Italia.

 3. CMA - CGM ITALY S.R.L.

  Italia

  Compania CMA - CGM ITALY S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Pilotarea navelor, Companii maritime - linii, și Pilotarea navelor. Are sediul în Genova, Italia.

 4. CONSORZIO LIGURIA VIA MARE

  Italia

  Compania CONSORZIO LIGURIA VIA MARE, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Genova, Italia.

 5. SAN GIUSTO SEA CENTER

  Italia

  Compania SAN GIUSTO SEA CENTER, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Trieste, Italia.

 6. CONSORZIO DEL GOLFO

  Italia

  Compania CONSORZIO DEL GOLFO, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Arzachena, Italia.

 7. MARINA DI SANT'ELMO S.R.L.

  Italia

  Compania MARINA DI SANT'ELMO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Cagliari, Italia.

 8. CALABRIA DI NAVIGAZIONE S.R.L.

  Italia

  Compania CALABRIA DI NAVIGAZIONE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Pilotarea navelor, Porturi si servicii portuare, și Pilotarea navelor. Are sediul în Vibo Valentia, Italia.

 1. PORTOROSA MARINA YACHTING

  Italia

  Compania PORTOROSA MARINA YACHTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Furnari, Italia.

 2. NAUTICA DANGMAR SRLS

  Italia

  Compania NAUTICA DANGMAR SRLS, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Pisciotta, Italia.

 3. GRUPPO ORMEGGIATORI DEL PORTO

  Italia

  Compania GRUPPO ORMEGGIATORI DEL PORTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Salerno, Italia.

 4. AUTORITA' PORTUALE DI ANCONA

  Italia

  Compania AUTORITA' PORTUALE DI ANCONA, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Ancona, Italia.

 5. MARINA STELLA S.R.L.

  Italia

  Compania MARINA STELLA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Palazzolo Dello Stella, Italia.

 6. ROMEA YACHTING CLUB S.R.L.

  Italia

  Compania ROMEA YACHTING CLUB S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Chioggia, Italia.

 7. N. G. SERVICES S.R.L.

  Italia

  Compania N. G. SERVICES S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Palermo, Italia.

 8. SAVASTA SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania SAVASTA SERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Pozzallo, Italia.

 9. FRATELLI D'AMICO ARMATORI S.P.A.

  Italia

  Compania FRATELLI D'AMICO ARMATORI S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Feriboturi - agentii maritime, Pilotarea navelor, și Feriboturi - agentii maritime. Are sediul în Roma, Italia.

 10. ETRUSCA MANAGEMENT S.R.L.

  Italia

  Compania ETRUSCA MANAGEMENT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilotarea navelor, Remorcari maritime, Pilotarea navelor, și Remorcari maritime. Are sediul în Scarlino, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit