• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pigmenti si coloranti nealimentari

Rezultate pentru

Pigmenti si coloranti nealimentari - Import export

 1. COLORPLASTICCHEMIE ALBERT SCHLEBERGER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Color Plastic Chemie Albert Schleberger GmbH has specialised in the development and manufacture of masterbatches and additives since 1968. We use a wide variety of plastic carriers (PS, ABS, SAN, PET, PE, PP, PC, TPU, and many more) to create colour solutions to provide our customers with the optimal solutions. We also offer on-site colour adjustment (Colour Mobile Service), which ensures that we can provide a smooth product adjustment. Our masterbatch product range also includes compounds, pigments, liquid dyes and special batches (effect pigments, Multify concentrates and combination batches). The varied range of additives includes: Anti-fog agents, UV protection, flame retardants, antistatic agents, antiblock agents, etc. Our solutions are successfully used in applications for the construction, automotive, electrical, cosmetics and food industry, as well as for medical technology and the general packaging industry.

 2. FRAKU KUNSTSTOFFE GMBH - MASTERBATCH & COMPOUND

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FRAKU KUNSTSTOFFE GMBH - MASTERBATCH & COMPOUND, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Obermichelbach, Germania.

 3. COLTEC GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania COLTEC GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Besigheim, Germania.

 4. PURPURLAB GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PURPURLAB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Düren, Germania.

 5. VISA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania VISA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pigmenti si coloranti nealimentari, Cerneluri, paints - production, emulsion paints, paint factory, Pigmenti si coloranti nealimentari, colouring pastes, paints, și Cerneluri. Are sediul în Gropello Cairoli, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RAIMUND MÜLLER GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RAIMUND MÜLLER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Prisdorf, Germania.

 2. CAMEN TRADING CO S R L

  Romania

  We are importers on the romanian market since 1992 industrial goodsfrom Western Europe.

 3. STOOPEN & MEEÛS

  Belgia

  Compania STOOPEN & MEEÛS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mineral paints. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. DEIFEL GMBH & CO KG

  Germania

  Compania DEIFEL GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Schweinfurt, Germania.

 5. FBW GMBH

  Germania

  Compania FBW GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Niederzier, Germania.

 1. BAYKA COLOR FARBKONZENTRATE GMBH

  Germania

  Compania BAYKA COLOR FARBKONZENTRATE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Roth, Germania.

 2. COLORANT GMBH

  Germania

  Compania COLORANT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pigmenti si coloranti nealimentari, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, compound materials, Pigmenti si coloranti nealimentari, industrial colourants and pigment, și Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Limburg, Germania.

 1. MK-CHEMICALS CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH

  Germania

  Compania MK-CHEMICALS CHEMISCH-TECHNISCHE ERZEUGNISSE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Bockenem, Germania.

 2. BATCHWERK GMBH

  Germania

  Compania BATCHWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granule pentru mase plastice, Pigmenti si coloranti nealimentari, masterbatch for plastics, additives for plastic materials, Granule pentru mase plastice, și Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Maintal, Germania.

 3. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Rusia

  Compania ZAVOD KRONAKRIL LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aditivi pentru coloranti industriali, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Anticorozive - produse chimice, Substante anticorozive, Aditivi pentru coloranti industriali, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Anticorozive - produse chimice, și Substante anticorozive. Are sediul în Tutaev, Rusia.

 4. ALICHEM P. & C. S.R.L.

  Italia

  Compania ALICHEM P. & C. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile acrylic resins, și ptfe. Are sediul în Monza, Italia.

 5. KARL FINKE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KARL FINKE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, pigments for plastics, masterbatch for plastics, industrial colourants and pigment, și Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 6. SUN GRUP

  Turcia

  Compania SUN GRUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile injection moulding of plastics, finishing and dyeing textile fibers and yarns, și additives, colourings and pigments for food preparations. Are sediul în Bursa, Turcia.

 7. COLUX GMBH

  Germania

  Compania COLUX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. Are sediul în Niederkirchen, Germania.

 8. DELTAGLASS CHEMICAL COMPANY SL

  Spania

  Compania DELTAGLASS CHEMICAL COMPANY SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile inks, pigments, ceramic, și raw materials. Are sediul în Onda, Spania.

 1. FARBENWERKE WUNSIEDEL GMBH

  Germania

  Compania FARBENWERKE WUNSIEDEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pigments, și pigments for plastics. Are sediul în Wunsiedel, Germania.

 2. TECHNIQUES CHIMIQUES NOUVELLES - TCN

  Franta

  Compania TECHNIQUES CHIMIQUES NOUVELLES - TCN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polishing powder. Are sediul în Malakoff, Franta.

 3. OSTENDORF GMBH

  Austria

  Compania OSTENDORF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru industria chimica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele si lacuri, Cerneluri, Lemn brut, Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele si lacuri, Cerneluri, și Lemn brut. Are sediul în Leobersdorf, Austria.

 4. COMPLEX-FARBEN JOSEF SCHELLHORN GMBH

  Austria

  Compania COMPLEX-FARBEN JOSEF SCHELLHORN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, Cerneluri, Lipici, adezivi si aplicatoare, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, Cerneluri, și Lipici, adezivi si aplicatoare. Are sediul în Kufstein, Austria.

 5. CLARIANT INTERNATIONAL LTD

  Elvetia

  Compania CLARIANT INTERNATIONAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie organica - produse de baza si derivati, Lubrifianti industriali, Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele si lacuri, Chimie organica - produse de baza si derivati, Lubrifianti industriali, Pigmenti si coloranti nealimentari, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Muttenz, Elvetia.

 6. CHT-BELGIUM

  Belgia

  Compania CHT-BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, industrial colourants and pigment, dyes, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, și Synthetic dyes, nonfood. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 7. WECO POLYMER COLOR GMBH

  Germania

  Compania WECO POLYMER COLOR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele si lacuri, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Pigmenti si coloranti nealimentari, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Neustadt, Germania.

 8. OSMO HOLZ UND COLOR GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania OSMO HOLZ UND COLOR GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, Cerneluri, Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, și Cerneluri. Are sediul în Münster, Germania.

 9. APOLLO HOLZSCHUTZ GMBH

  Germania

  Compania APOLLO HOLZSCHUTZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, Cerneluri, Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, și Cerneluri. Are sediul în Ronnenberg, Germania.

 10. RIKA CHEMIE GMBH

  Germania

  Compania RIKA CHEMIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie organica - produse de baza si derivati, Lubrifianti industriali, Pigmenti si coloranti nealimentari, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Chimie organica - produse de baza si derivati, Lubrifianti industriali, Pigmenti si coloranti nealimentari, și Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. Are sediul în Münchweiler, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit