• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pietre geme si minerale

Rezultate pentru

Pietre geme si minerale - Import export

 1. KAT SAPPHIRES LTD

  Mauritius

  Compania KAT SAPPHIRES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sapphires. Are sediul în Port Louis, Mauritius.

 2. DOSTKAR MINING

  Turcia

  Compania DOSTKAR MINING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractia minereurilor, Extractia minereurilor, opals, bentonite, și cornelian. Are sediul în Torbali, Izmir, Turcia.

 3. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Franta

  Compania FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre geme si minerale, Pietre pretioase, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Nice, Franta.

 4. BALTICAMBRE

  Franta

  Compania BALTICAMBRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre geme si minerale, Pietre pretioase, semipretioase si perle, amber, și Amber jewellery. Are sediul în Paris, Franta.

 5. GOLD AND GEMS SRL

  Romania

  Compania GOLD AND GEMS SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de bijuterii, podoabe si ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, Pietre geme si minerale, și sapphires. Are sediul în Ramnicu Valcea, Romania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MINERAMA BENELUX

  Belgia

  Compania MINERAMA BENELUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, Pietre geme si minerale, și semi-precious stones. Are sediul în Avennes, Belgia.

 2. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Italia

  Compania NEW YORK COLLECTION S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, Bijuterii si podoabe, Orfevrarie si argintarie, și Bijuterii si podoabe. Are sediul în Milano, Italia.

 3. STEIN DESIGN SAAR

  Germania

  Compania STEIN DESIGN SAAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. Are sediul în Spiesen Elversberg, Germania.

 4. REYON

  Sri Lanka

  Compania REYON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biologica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, Pietre geme si minerale, și cinnamon. Are sediul în Kandy, Sri Lanka.

 5. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Regatul Unit

  Compania NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aur, Diamante, sale of petroleum products, Aur, și Diamante. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. ABBIN

  Belgia

  Compania ABBIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi pentru fatade, working with natural stones, kitchens, bathroom tops, și Caramizi pentru fatade. Are sediul în Essen, Belgia.

 2. SIGMUND LINDNER GMBH

  Germania

  Compania SIGMUND LINDNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystal balls, și Polishing balls. Are sediul în Warmensteinach, Germania.

 1. ROYAUME MINÉRAUX

  Maroc

  Compania ROYAUME MINÉRAUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri, și Minereuri. Are sediul în Meknes, Maroc.

 2. A BIJOUX

  Franta

  Compania A BIJOUX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, gems, jewellery, Pietre geme si minerale, și Costume jewellery. Are sediul în Paris, Franta.

 3. BELTRAMI

  Belgia

  Compania BELTRAMI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Pietre geme si minerale, Lemn brut, natural stone, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Harelbeke, Belgia.

 4. JASMINE EXPORTS

  India

  Compania JASMINE EXPORTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, gemstones for jewellery, semi-precious stone, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Jaipur, India.

 5. ASYA YATIRIM DANISMANLIK

  Turcia

  Compania ASYA YATIRIM DANISMANLIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Investitii - consiliere, Investitii - consiliere, și natural stone. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A.

  Guatemala

  Compania COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Onix. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre semipretioase, Pietre geme si minerale, Ornamental stones, Pietre semipretioase, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Guatemala, Guatemala.

 7. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Turcia

  Compania ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Nigeria

  Compania EMIGON GEMS AND LAPIDARY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, gemstones for jewellery, working of precious gems, și Pietre geme. Are sediul în Akure, Nigeria.

 1. LEIPFINGERBADER KG

  Germania

  Compania LEIPFINGERBADER KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri, și Minereuri. Are sediul în Vatersdorf, Germania.

 2. YOOLIM GEMSTONE

  Tailanda

  Compania YOOLIM GEMSTONE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, gemstones for jewellery, precious and semi precious stones, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Bangkok, Tailanda.

 3. SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K

  Germania

  Compania SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri, și Minereuri. Are sediul în Erdweg, Germania.

 4. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Statele Unite ale Americii

  Compania BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, și Pietre geme. Are sediul în Atlanta, Statele Unite ale Americii.

 5. KÄMMERLING VIKTOR

  Germania

  Compania KÄMMERLING VIKTOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, diamonds cut, Pietre geme, jewellery with emeralds, și Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Idar-Oberstein, Germania.

 6. AMBER RAW GROUP

  Ucraina

  Compania AMBER RAW GROUP, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. Are sediul în Rivne, Ucraina.

 7. STEIN-INSEL

  Germania

  Compania STEIN-INSEL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, healing amulets, minerals, gems, și Pietre geme. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. MINERALS BASE AGENCY LIMITED

  Uganda

  Compania MINERALS BASE AGENCY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. Are sediul în Kampala, Uganda.

 9. MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA

  Germania

  Compania MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri, și Minereuri. Are sediul în Freiburg Im Breisgau, Germania.

 10. SEAB GEMS LTD

  Tanzania

  Compania SEAB GEMS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. Are sediul în Arusha, Tanzania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru