• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piese de schimb pentru motoare diesel

Rezultate pentru

Piese de schimb pentru motoare diesel - Import export

 1. ALBERTO

  Franta

  Verified by europages badge

  ALBERTO EXPORT specializes in original & adaptable spare parts imports and exports. We sell a wide range of spares for all brands of public works machinery including: Atlas Copco, Bitelli, Bobcat, Bomag, Case, Daewoo, Doosan, Dynapac, Hamm, Hitachi, Hofmann, Ingersoll Rand, Kleemann, Kobelco, Komatsu, Marini, Mecalac, Terex, Volvo and others.

 2. GEO-NEGOCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GEO-NEGOCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Economizoare de benzina si de motorina, Sisteme de injectie a benzinei, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, Economizoare de benzina si de motorina, Sisteme de injectie a benzinei, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, și spare parts Perkins. Are sediul în Vitrolles, Franta.

 3. MASCHINENFABRIK GUIDO GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MASCHINENFABRIK GUIDO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Neutraubling, Germania.

 4. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru automobile, Piese de schimb pentru motoare diesel, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Cutii de viteze pentru vehicule, Cimitire de masini, Vehicule utilitare - piese si componente electrice si electronice, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - componente si piese mecanice, și used motor vehicle components and parts. Are sediul în Villorba, Italia.

 5. OEM TOPLINE ROMANIA

  Romania

  OEM Top Line Romania livreaza piese schimb pentru masini si utilaje din constructii dar si agricole sau auto. Furnizam piese originale sau din productie proprie pentru Caterpillar, Komatsu, Bobcat, Cummins, Hitachi, Isuzu, Kubota, New Holland, Perkins, Takeuchi, Yanmar..., din depozitul nostru sau pe comanda. Acoperim nevoile dvs in referitor la excavatoare, incarcatoare frontale, TAF-uri, compresoare motocompresoare macarale si orice are motor. Distributie consumabile si interschimbabile vezi site-ul nostru

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OEM TOP LINE ROMANIA SRL

  Romania

  OFM Romania livreaza piese schimb pentru masini si utilaje din constructii dar si agricole sau auto. Furnizam piese originale sau din productie proprie, din depozitul nostru sau pe comanda. Acoperim nevoile dvs in referitor la excavatoare, incarcatoare frontale, TAF-uri, compresoare motocompresoare macarale si orice are motor. Distributie consumabile si interschimbabile pentru Caterpillar, Komatsu, Bobcat, Cummins, Hitachi, Isuzu, Kubota, New Holland, Perkins, Takeuchi, Yanmar...

 2. YANGZHOU WEIYE MANUFACTURING LTD

  China

  Compania YANGZHOU WEIYE MANUFACTURING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Yangzhou, China.

 3. HUDSAN OTOMOTIV ELEKTIRK SANAYI VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania HUDSAN OTOMOTIV ELEKTIRK SANAYI VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. SHANGHAI RICH MACHINERY

  China

  Compania SHANGHAI RICH MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lagare de alunecare, Lagare de alunecare, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, și bronze bushings. Are sediul în Shanghai, China.

 5. OPTIMA ENGINE PARTS

  Turcia

  Compania OPTIMA ENGINE PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermostats, water pumps, oil pump, și water cooling thermostat rental. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SELÇUKLU MOTORLU ARAÇLAR IMPORT & EXPORT LIMITED COMPANY

  Turcia

  Compania SELÇUKLU MOTORLU ARAÇLAR IMPORT & EXPORT LIMITED COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile truck spare, supply of spare parts, și sales of new spare parts. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. ACS - ADVANCED COOLING SYSTEMS

  Ucraina

  Compania ACS - ADVANCED COOLING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 2. DEMAL S.R.L.

  Italia

  Compania DEMAL S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare electrice si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru motoare diesel, spare parts for agricultural and gardening machines, electric motors, Piese de schimb pentru motoare diesel, și mechanical drives. Are sediul în Castelfranco Veneto, Italia.

 3. OTO PERK A.S.

  Turcia

  Compania OTO PERK A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pump injector system for diesel engines, Pumps and injection equipment, Diesel, și diesel nozzles. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. ADAM MOTOREN GMBH

  Germania

  Compania ADAM MOTOREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Hünxe, Germania.

 5. T.M.S GROUP LEBANON SAL

  Liban

  Compania T.M.S GROUP LEBANON SAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Beirut, Liban.

 6. SNP AUTOMOTIVE

  Turcia

  Compania SNP AUTOMOTIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spare parts, engine spares, truck spare, și accessories and spare parts. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. MAG RUBBER LTD

  Turcia

  Compania MAG RUBBER LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru motoare diesel, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, spare parts for earthmoving machinery, rubber anti-vibration padsfor motors and various machinery, Piese de schimb pentru motoare diesel, și Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. Are sediul în ANKARA, Turcia.

 8. GEMINIANI SPA

  Italia

  Compania GEMINIANI SPA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diesel engines, diesel engine service, și replacement parts for diesel engines. Are sediul în Lugo, Italia.

 1. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garnituri din metal, Unelte de mana fara motor, Transmisie mecanica - componente, forging, Garnituri din metal, Unelte de mana fara motor, și Transmisie mecanica - componente. Are sediul în Taichung, Taiwan (ROC).

 2. EDT OTOMOTIV

  Turcia

  Compania EDT OTOMOTIV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Ikitelli, Turcia.

 3. PROXMANN PISTON & LINER & RING

  Turcia

  Compania PROXMANN PISTON & LINER & RING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Segmente de piston, Motoare si piese, Cylinder liners, Segmente de piston, și Motoare si piese. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. OTO BASAR ANONIM SIRKETI

  Turcia

  Compania OTO BASAR ANONIM SIRKETI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. DIESELLAND

  Bulgaria

  Compania DIESELLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 6. SODIT

  Franta

  Compania SODIT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Piese de schimb pentru motoare diesel, Vehicule - componente si piese mecanice, și Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Marseille, Franta.

 7. AHEN AUTOMOTIVE

  Turcia

  Compania AHEN AUTOMOTIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Konya, Turcia.

 8. DAYEL MAKINE SAN. TIC. AŞ.

  Turcia

  Compania DAYEL MAKINE SAN. TIC. AŞ., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile injector test equipment, și pump injector system for diesel engines. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. ERKRAFTER TRUCK BUS SPARE PARTS

  Turcia

  Compania ERKRAFTER TRUCK BUS SPARE PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile assisted braking devices, exhaust accessories, diesel engine service, și air compressor repairs. Are sediul în Konya, Turcia.

 10. MAYE MOTORLU ARAÇLAROTOMOTİV LTD. ŞTİ.

  Turcia

  Compania MAYE MOTORLU ARAÇLAROTOMOTİV LTD. ŞTİ., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diesel engines for motor vehicles, spare parts for farm tractors, spare parts, și Truck parts. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Piese de schimb pentru motoare diesel - Import export

Număr de rezultate

260 Intreprinderile