• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piese de schimb pentru camioane si remorci

Rezultate pentru

Piese de schimb pentru camioane si remorci - Import export

 1. AMOTARGET TECHNOLOGY INDUSTRY & TRADE LTD. CO.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Established in 2018, Amotarget is the Exclusive Authorized Distributor of Baltrotors, specializing in high-quality rotators for forestry and material handling. Our exclusive partnership with Baltrotors reflects our commitment to delivering industry-leading solutions. Collaborating with global brands like Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco, Ammann, and more, Amotarget offers a diverse range of construction equipment, commercial vehicle spare parts, mining vehicle spare parts, heavy-duty machines & industrial products. Our product portfolio features the latest and most reliable construction equipment and spare parts from top brands. Amotarget ensures high standards in quality and reliability, supported by our expert team's professional advice tailored to your specific requirements. Believing in the best value for your investment, Amotarget provides competitive pricing for high-quality products. Since 2018, our adaptability and comprehensive range have made us a versatile choice, serving diverse clients from automotive to construction sectors. Collaboration with leading brands like Caterpillar, Komatsu, JCB, and Volvo, CASE, Atlas Copco and Ammann allows us to offer options synonymous with quality and innovation. Amotarget is committed to continuous innovation, updating offerings with the latest advancements for access to cutting-edge equipment and technology. Choose Amotarget for reliable, expert solutions in construction and industrial equipment.Contact us!

 2. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezmembrari auto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru automobile, Piese de schimb pentru motoare diesel, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Cutii de viteze pentru vehicule, Cimitire de masini, Vehicule utilitare - piese si componente electrice si electronice, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Vehicule - componente si piese mecanice, și used motor vehicle components and parts. Are sediul în Villorba, Italia.

 3. DIMEXCO GROUP

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DIMEXCO GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru camioane si remorci, Anvelope, Compresoare, Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, large stock skf bearings, Alternators, motor vehicle starter motors, Piese de schimb pentru camioane si remorci, și Anvelope. Are sediul în Rixensart, Belgia.

 4. AUTOPARTS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania AUTOPARTS SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Vehicule - componente si piese mecanice, și Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în Copertino, Italia.

 5. OEM TOP LINE ROMANIA SRL

  Romania

  OFM Romania livreaza piese schimb pentru masini si utilaje din constructii dar si agricole sau auto. Furnizam piese originale sau din productie proprie, din depozitul nostru sau pe comanda. Acoperim nevoile dvs in referitor la excavatoare, incarcatoare frontale, TAF-uri, compresoare motocompresoare macarale si orice are motor. Distributie consumabile si interschimbabile pentru Caterpillar, Komatsu, Bobcat, Cummins, Hitachi, Isuzu, Kubota, New Holland, Perkins, Takeuchi, Yanmar...

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AYYEDEKPARÇA

  Turcia

  Compania AYYEDEKPARÇA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and spare parts. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. OPTIMA TANKS

  Turcia

  Compania OPTIMA TANKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fuel tanks, și hydraulic accessories for pumps and tanks. Are sediul în Karatay-Konya, Turcia.

 3. KALITE OTOMAT MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania KALITE OTOMAT MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hub terminals. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. GLOBAL RESOURCE S.R.O

  Slovacia

  Compania GLOBAL RESOURCE S.R.O, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule utilitare - piese si componente electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Automobile - componente si piese electrice si electronice, Motoare cu combustie interna - componente si piese, Vehicule - componente si piese mecanice, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Automobile - componente si piese electrice si electronice, și Motoare cu combustie interna - componente si piese. Are sediul în Zvolen, Slovacia.

 5. INTER SERVICE FREINS +

  Franta

  Compania INTER SERVICE FREINS +, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în Roncq, Franta.

 1. SHU AUTOMOTIVE

  Turcia

  Compania SHU AUTOMOTIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of car spare parts, și accessories and spare parts. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. A-RICAMBI

  Turcia

  Compania A-RICAMBI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spare parts. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. SAG - SALZBURGER ALUMINIUM GROUP

  Austria

  Compania SAG - SALZBURGER ALUMINIUM GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fuel tanks. Are sediul în Lend, Austria.

 2. R&L PARTS

  Turcia

  Compania R&L PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru camioane si remorci, Resorturi cu lame, Piese de schimb pentru camioane si remorci, water pumps, Resorturi cu lame, și engine mount. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. GRÖNER TRANSPORT GMBH

  Germania

  Compania GRÖNER TRANSPORT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în Steinheim, Germania.

 4. SM PARTS MOTORLU ARAÇLAR

  Turcia

  Compania SM PARTS MOTORLU ARAÇLAR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and spare parts. Are sediul în Yenimahalle, Turcia.

 5. PENAX - PETR SÝBA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PENAX - PETR SÝBA S.R.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în Teplice, Republica Ceha.

 6. KAM OTO YED PARCA LTD STI

  Turcia

  Compania KAM OTO YED PARCA LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wheel hubs. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. OMS MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania OMS MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în Nevsehir, Turcia.

 8. IMPARTEX LLC

  Estonia

  Compania IMPARTEX LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 1. LKW LASIC GMBH NUTZFAHRZEUGE MÜNCHEN

  Germania

  Compania LKW LASIC GMBH NUTZFAHRZEUGE MÜNCHEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane, camionete si vehicule utilitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci pentru vehicule industriale, Camioane la mana a doua, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Remorci pentru vehicule industriale, semi-trailers, Camioane la mana a doua, și Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în München, Germania.

 2. UPK OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania UPK OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pneumatic suspension. Are sediul în Nilüfer, Turcia.

 3. KRML HIGH QUALITY SPARE PARTS

  Turcia

  Compania KRML HIGH QUALITY SPARE PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. INCAR SRL

  Italia

  Compania INCAR SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile light industrial vehicles, heavy industrial vehicles, truck spare, și spare parts for industrial vehicles. Are sediul în Venaria Reale, Italia.

 5. FDPL

  Franta

  Compania FDPL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hgv, și bodywork shop. Are sediul în Saint Georges De Commiers, Franta.

 6. ETC EUROPE TRUCK FINLAND OY

  Finlanda

  Compania ETC EUROPE TRUCK FINLAND OY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile HGV spare parts. Are sediul în Helsinki, Finlanda.

 7. HIDRAFRESA S.L.

  Spania

  Compania HIDRAFRESA S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în Villares De La Reina, Spania.

 8. AGRIEST

  Franta

  Compania AGRIEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane, servodirectii si accesorii, Frane, servodirectii si accesorii, axles for trailers, și tungsten carbide. Are sediul în SCEY SUR SAÔNE, Franta.

 9. MAJORSELL LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MAJORSELL LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în West Bromwich, Regatul Unit.

 10. HINO MOTORS EUROPE

  Belgia

  Compania HINO MOTORS EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Vehicule - componente si piese mecanice, Piese de schimb pentru camioane si remorci, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Vehicule - componente si piese mecanice, Piese de schimb pentru camioane si remorci, și Cars - accessories. Are sediul în Mechelen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Piese de schimb pentru camioane si remorci - Import export

Număr de rezultate

427 Intreprinderile