• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piei fine

Rezultate pentru

Piei fine - Import export

 1. KRAL ALEXANDER LEATHER MARKET

  Turcia

  Compania KRAL ALEXANDER LEATHER MARKET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei fine, Mica marochinarie, Piei pentru industria confectiilor, Piei fine, Mica marochinarie, și Piei pentru industria confectiilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BIOMEX AEROSPACE® / KLEENPLUS - PRODUTOS PARA LIMPEZA, LDA

  Portugalia

  Compania BIOMEX AEROSPACE® / KLEENPLUS - PRODUTOS PARA LIMPEZA, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei fine. Are sediul în Terrugem, Portugalia.

 3. RUDI BÖRSCH GMBH

  Germania

  Compania RUDI BÖRSCH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri pentru marochinarie, Piei fine, Sei, Vehicule - obiecte din piele, Piei si blanuri pentru marochinarie, Piei fine, Sei, și Vehicule - obiecte din piele. Are sediul în Emmelshausen, Germania.

 4. WEIDMANN & SOHN

  Elvetia

  Compania WEIDMANN & SOHN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Piele, pielicele si blanuri, Piei fine, Sei, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Piele, pielicele si blanuri, Piei fine, și Sei. Are sediul în Fällanden, Elvetia.

 5. MULBERRY GROUP PLC

  Regatul Unit

  Compania MULBERRY GROUP PLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei fine, Mica marochinarie, Piei fine, și Mica marochinarie. Are sediul în Bath, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A D MAROQUINERIE

  Franta

  Compania A D MAROQUINERIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei fine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genti de dama, Voiaj - articole, Genti de dama, și Voiaj - articole. Are sediul în Unieux, Franta.

 2. DIREKTÖR DENNIS

  Suedia

  Compania DIREKTÖR DENNIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei fine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chemicals for the leather industry, și tanned hides and leather. Are sediul în Malungsfors, Suedia.

 3. GVM LEATHERTEAM GMBH

  Germania

  Compania GVM LEATHERTEAM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei fine, și Piei fine. Are sediul în Bruchsal, Germania.

 4. DAMAPEL

  Italia

  Compania DAMAPEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei fine. Are sediul în Milano, Italia.

 5. JOSEF STRNAD, SPOL. S R.O., VYROBA USNI, SOLNICE

  Republica Ceha

  Compania JOSEF STRNAD, SPOL. S R.O., VYROBA USNI, SOLNICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei fine. Are sediul în Solnice, Republica Ceha.

 1. HISPANO TANNERY S.L.

  Spania

  Compania HISPANO TANNERY S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei fine, și Piei fine. Are sediul în El Prat De Llobregat, Spania.

 2. TREFILERIE & LAMINOIR DU RHONE

  Franta

  Compania TREFILERIE & LAMINOIR DU RHONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei fine, și Piei fine. Are sediul în St Fons, Franta.

 1. CARASCO S.P.A.

  Italia

 2. KOKKOLAN NAHKA OY-KARLEBY LADER AB

  Finlanda

 3. SILVERI FRANCESCO

  Italia

 4. CIESSE S.R.L.

  Italia

 5. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA is a Portuguese company founded in 1996 and specializing as the best outsourcing partner for the production and manufacturing of precision mechanics – cut 3, 4 or 5 pieces (aluminum, steel or stainless steel. We supply all Central and Northern Europe with CNC precision machining, welding, made-to-measure projects, bespoke outsourcing, production in medium series, precision CNC machining of components in metallic alloys, project development and assembly. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO has a technical team of experts that provides your company with fast delays and customer support throughout the entire journey. Contact us today to know more about!

 6. SALCA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SALCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica fina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mici piese metalice, number control rolling, precision turning, mici piese metalice, manufacture of small parts, milling, bespoke galvanising, small parts assembly, și components for blinds. Are sediul în Milano, Italia.

 7. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, mici piese metalice, Oteluri si metale - prelucrare, Mecanica fina, Aluminiu si aliaje, și precision machining. Are sediul în Pisogne, Italia.

 8. AB ANDOLŠEK ALEŠ, CNC-INŽENIRING S.P.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania AB ANDOLŠEK ALEŠ, CNC-INŽENIRING S.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Mecanica fina, Frezarea otelurilor si a metalelor, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, 3- and 5-axis CNC machining, Machined precision parts - small dimensions, custom milling parts, și Metal processing. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 1. METAL IN LTD

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania METAL IN LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mici piese metalice, Frezarea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Tinichigerie industriala, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, fine sheet metalwork subcontracting, Subcontracting services for automotive industry, și CNC processing. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 2. LASERPARTS4YOU

  Romania

  Laserparts4you.ro este portalul online pentru calcularea și comanda non-stop a reperelor metalice, debitate laser și îndoite. Cu o experiență de 35 de ani în domeniul prelucrării tablei și a debitării laser, fabricăm fiabil la cea mai înaltă calitate în sectorul tablei fine și groase, de la piese unicat la producție în serie. Acum, doar cu câteva clicuri cu mouse-ul, puteți să calculați și să comandați online piesele metalice de care aveți nevoie. Accesibil non-stop. 365 de zile pe an. Nu este condiționat de orele de program de birou. Totul este mai rapid, mai simplu, mai flexibil și eficient ca niciodată - de la prototip și până la producția de serie, pentru materiale precum oțelul inoxidabil, aluminiul sau oțelul normal, pentru diferite grosimi și dimensiuni. Și mai ales: calitate de vârf! Totul este atât de simplu: Înregistrați-vă o singură dată, încărcați fișierele DXF/STEP, lansați executarea calculelelor, apoi faceți comanda de livrare - și gata! Sistemul nostru procesează automat solicitarea dvs. și vă creează o ofertă individuală, în câteva secunde. Fără a fi nevoie să înstalați vreun software suplimentar. Bazat 100% pe Internet.

 3. DONATINI BOCCOLE S.R.L.

  Italia

 4. TORNERIA MANGANO

  Italia

 5. BUCCI S.R.L.

  Italia

  Compania BUCCI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica fina, mici piese metalice, Mecanica fina, și mici piese metalice. Are sediul în Corinaldo, Italia.

 6. FRATELLI PASQUINO DI PASQUINO ALESSANDRO E C. S.N.C.

  Italia

 7. MICROTECNICA S.R.L.

  Italia

 8. HSD SPA

  Italia

  Compania HSD SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica fina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare si piese, Motoare electrice si piese, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Motoare si piese, Motoare electrice si piese, high speed electric spindles, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Gradara, Italia.

 9. V.F. VABO S.R.L.

  Italia

 10. FIM SRL

  Italia

  Compania FIM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica fina, mici piese metalice, Mecanica fina, Precision turning, mici piese metalice, și mechanical workshop - turning. Are sediul în Bruino, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit