• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • petrol - derivati grei

Rezultate pentru

Petrol - derivati grei - Import export

 1. PETROSWEDEN

  Suedia

  Verified by europages badge

  PetroSweden is based in Sweden. We are International Commodity Traders and brokerage. We also represent various manufacturers, refineries, mills, distilleries and endsellers with direct access to their products such as Vegetable Oils, Sugar, Portland Cement, Metal Scrap Petroleum Derivatives and Raw Materials. Prices change every day. Most of our sellers work to the daily indices on NWE Platts minus discount. The contract prices will be the prices invoiced worked on the basis of 3 days average (the day upon loading, preceding day and the following day.

 2. PETROX OIL

  Turcia

  Compania PETROX OIL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic oils, motor oils, și Lubricants for Gasoline and Diesel engines. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. DYM RESOURCES GMBH

  Germania

  Compania DYM RESOURCES GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile petroleum coke, și paraffins. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. OMV DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania OMV DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru industria chimica, Combustibili petrolieri si aditivi, Utilaje si materiale pentru industria chimica, și Combustibili petrolieri si aditivi. Are sediul în Burghausen, Germania.

 5. A-Z GLOBAL

  Regatul Unit

  Compania A-Z GLOBAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Burse de comert, precious metals, noble metals and alloys, Iron ore concentrates, Polymers, și Burse de comert. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MUTLULAR PETROL

  Turcia

  Compania MUTLULAR PETROL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri industriale, Lubricants for Gasoline and Diesel engines, și Uleiuri industriale. Are sediul în Malatya, Turcia.

 2. NERI DEPOSITI COSTIERI S.P.A.

  Italia

  Compania NERI DEPOSITI COSTIERI S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Livorno, Italia.

 3. GIANNI PETROLI S.R.L.

  Italia

  Compania GIANNI PETROLI S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Chioggia, Italia.

 4. TAMOIL ITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania TAMOIL ITALIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Milano, Italia.

 5. NEOMEDIA S.R.L.

  Italia

  Compania NEOMEDIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Banci de date. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Palermo, Italia.

 1. FRATELLI BARILI S.R.L.

  Italia

  Compania FRATELLI BARILI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Montalto Di Castro, Italia.

 2. BAYKIM KIMYA URUNLERI SAN. A.S.

  Turcia

  Compania BAYKIM KIMYA URUNLERI SAN. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, și Parafine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ALPHA-CHEMIE GMBH

  Germania

  Compania ALPHA-CHEMIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, Extracte din condimente si mirodenii, Parafine, și Extracte din condimente si mirodenii. Are sediul în Freital, Germania.

 2. SAN MARCO PETROLI S.P.A.

  Italia

  Compania SAN MARCO PETROLI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Venezia, Italia.

 3. COMPAGNIE INDUSTRIELLE MARITIME

  Franta

  Compania COMPAGNIE INDUSTRIELLE MARITIME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - derivati grei, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Petrol - derivati grei, și Stocare in depozite si antrepozite - servicii. Are sediul în Paris, Franta.

 4. ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA

  Spania

  Compania ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bitum de petrol, Lucrari publice - antreprenori, Bitum de petrol, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Camargo, Spania.

 5. NUOVA C.L.A.R. S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVA C.L.A.R. S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Ravenna, Italia.

 6. MAREMMANA PETROLI S.R.L.

  Italia

  Compania MAREMMANA PETROLI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Guidonia Montecelio, Italia.

 7. VOPAK EMEA BV

  Olanda

  Compania VOPAK EMEA BV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile services for the crude oil industry, și total stations. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 8. PETROLI VALSASSINA DI MANZONI GIOVANNI

  Italia

  Compania PETROLI VALSASSINA DI MANZONI GIOVANNI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Cremeno, Italia.

 1. LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS

  Franta

  Compania LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie organica - produse de baza si derivati, Combustibili petrolieri si aditivi, Chimie organica - produse de baza si derivati, și Combustibili petrolieri si aditivi. Are sediul în Fos Sur Mer, Franta.

 2. RWE DEA AG

  Germania

  Compania RWE DEA AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. EDEN GAS S.A.S. DI ARTUSO ALESSANDRO & C.

  Italia

  Compania EDEN GAS S.A.S. DI ARTUSO ALESSANDRO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Vigodarzere, Italia.

 4. AL JAZEERA TRADING

  Arabia Saudita

  Compania AL JAZEERA TRADING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. Are sediul în Dammam, Arabia Saudita.

 5. ECOTHERM S.R.L.

  Italia

  Compania ECOTHERM S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili petrolieri si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - derivati grei, Gaze naturale si petrol - exploatare, Petrol - derivati grei, și Gaze naturale si petrol - exploatare. Are sediul în Roma, Italia.

 6. FACO PETROL KIMYA SANAYI DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania FACO PETROL KIMYA SANAYI DIS TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greases, și motor oils. Are sediul în Aliaga, Turcia.

 7. MERCAN KIMYA SANAYI VE TICARET - GULTEKIN OKAY SALGAR

  Turcia

  Compania MERCAN KIMYA SANAYI VE TICARET - GULTEKIN OKAY SALGAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, și Parafine. Are sediul în Denizli, Turcia.

 8. GRAZIANO PETROLI

  Italia

  Compania GRAZIANO PETROLI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Sant'arsenio, Italia.

 9. MAXCOM PETROLI S.P.A.

  Italia

  Compania MAXCOM PETROLI S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Combustibili petrolieri si aditivi, și Petrol - derivati grei. Are sediul în Cassina De' Pecchi, Italia.

 10. METAX OLIE A/S

  Danemarca

  Compania METAX OLIE A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, Gaze naturale - productie si distributie, Combustibili petrolieri si aditivi, Petrol - derivati grei, și Gaze naturale - productie si distributie. Are sediul în Aalborg, Danemarca.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit