• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • peste

Rezultate pentru

Peste - Import export

 1. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ARGONN EQUIPEMENTS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Aparate de curatat cu inalta presiune, Curatare industriala - masini, și Aparate de curatat cu inalta presiune. Are sediul în Clermont En Argonne, Franta.

 2. STOP NUISIBLES PARIS : DÉRATISATION - TRAITEMENT PUNAISE DE LIT & CAFARD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STOP NUISIBLES PARIS : DÉRATISATION - TRAITEMENT PUNAISE DE LIT & CAFARD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Paris, Franta.

 3. PFALZ TEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PFALZ TEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umidificarea aerului din incaperi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie si deratizare - servicii, Aerosol generation, Gassing, Concrete humidification, Fire damage, Office disinfection, Disinfection, Vehicle disinfection, și Surface disinfection. Are sediul în Markersdorf, Germania.

 4. ELIS BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ELIS BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de lucru si protectie, Bluze si sorturi profesionale, Distribuitoare automate de servetele si sapun, Tesaturi de uz profesional sau industrial, Lenjerii pentru colectivitati, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Hartie igienica, professional attire, și Haine de lucru si protectie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. G7 HYGIÈNE SERVICE ANTI NUISIBLE BIO-TRAITEMENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania G7 HYGIÈNE SERVICE ANTI NUISIBLE BIO-TRAITEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Villejuif, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANNOWATEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ANNOWATEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Karlskron, Germania.

 2. COOLIKE REGNERY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania COOLIKE REGNERY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Bensheim, Germania.

 3. CO MEDIZELL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CO MEDIZELL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. DERATISENET

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DERATISENET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, și Societati de curatenie. Are sediul în Boitron, Franta.

 5. CITYDERAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CITYDERAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, Curatenie - servicii, Societati de curatenie, și Curatenie - servicii. Are sediul în Paris, Franta.

 1. NUISIBLES AND CO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania NUISIBLES AND CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Boutigny, Franta.

 2. ARTHUR SCHOPF HYGIENE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ARTHUR SCHOPF HYGIENE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Disinfection, Vermin, Udder hygiene, Udder care, Dipping agent, Teat foam, Film-forming, Hoof care, și Insecticides. Are sediul în Neubeuern, Germania.

 1. FILOMAT SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FILOMAT SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, metal wires, bird exclusion nets, steel cables, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, pigeon deterrent, metal cables, bird deterrent, și wire cables. Are sediul în Bologna, Italia.

 2. CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL CONSTANTA

  Romania

  Firma curatenie Constanta Servicii curatenie "ca la carte" si de durata este rezultatul muncii nu doar a unor profesionesti cu experienta ci si a unor oameni pasionati de lucrul bine facut. Firma curatenie Constanta MioCleaning desfasoara servicii de curatenie in judetul Constanta se remarca prin munca temeinca si diversitate, pentru birouri, spatii comerciale, de productie, evenimente speciale.Contactati-ne cu incredere, pentru a beneficia de serviciile unei firme curatenie Constanta cu o experienta de lucru, personal atent selectionat si specializat in asigurarea lucrarilor de curatenie in Constanta pentru companii, asociatii condominiu si persoane fizice. Consultati lista de preturi pentru curatenie.Firma de curatenie constanta spalare ferestre Curatenie profesionala Serviciile noastre de curatenie MioCleaning se bazeaza pe metodele cele mai eficiente, optime pentru fiecare locatie si non-invazive de a ingriji si intretine suprafetele, inclusiv pardoselile nobile, cum ar fi cele din marmura, lemn de bambus sau alte esente. Succesul acestei firme de curatenie din Constanta se bazeaza pe o echipa bine pregatita, care utilizeaza echipamente, solutii si produse de cea mai buna calitate. Investim permanent, ne informam despre tehnologii nou aparute in sisteme de curatenie pentru a obtine cele mai bune rezultate la pret competitiv - verificati lista de preturi curatenie Constanta . Consumabilele de lucru sunt alese atent pe baza caracteristicilor.

 3. MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL

  Romania

  MioCleaning vine in sprijinul cerintelor dumneavoastra din domeniul servicii de curatenie in Constanta si o lista de preturi curatenie Constanta avantajoasa. MioCleaning - firma curatenie ConstantaSuntem o firma specializata in servicii de curatenie, ne-am inceput activitatea in Constanta cu personal tanar si energic, am invatat sa ne facem treaba bine si sa onoram cele mai exigente asteptari ale clientilor nostri. Printre clientii nostri se numara atat companii cat si persoane fizice din municipiul Constanta si din imprejurimi. Curatenie Constanta - sunati ! Apelati la noi si beneficiati de promptitudine, flexibilitate in alegerea programului de interventie si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti. Constatarile sunt gratuite in Contanta, ne deplasam pentru dumneavoastra la locatie in vederea stabilirii unui pret corect si agreat de comun acord, verificati si lista de preturi curatenie, oferta preturi curatenie Constanta prezenta pe site. Serviciile de curatenie prestate de firma curatenie Constanta sunt servicii bazate pe o experienta de peste cinci ani. Serviciile echipei Miocleaning pot fi prestate, in cadrul unui abonament lunar sau la cerere.

 4. SERVICII CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL

  Romania

  MioCleaning vine in sprijinul cerintelor dumneavoastra din domeniul servicii de curatenie in Constanta si o lista de preturi curatenie Constanta avantajoasa.MioCleaning - firma curatenie ConstantaSuntem o firma specializata in servicii de curatenie, ne-am inceput activitatea in Constanta cu personal tanar si energic, am invatat sa ne facem treaba bine si sa onoram cele mai exigente asteptari ale clientilor nostri.Printre clientii nostri se numara atat companii cat si persoane fizice din municipiul Constanta si din imprejurimi. Curatenie Constanta - sunati ! Apelati la noi si beneficiati de promptitudine, flexibilitate in alegerea programului de interventie si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti.Constatarile sunt gratuite in Contanta, ne deplasam pentru dumneavoastra la locatie in vederea stabilirii unui pret corect si agreat de comun acord, verificati si lista de preturi curatenie, oferta preturi curatenie Constanta prezenta pe site.Serviciile de curatenie prestate de firma curatenie Constanta sunt servicii bazate pe o experienta de peste cinci ani.Serviciile echipei Miocleaning pot fi prestate, in cadrul unui abonament lunar sau la cerere. Avand standarde inalte, de a va oferi cea mai potrivita oferta, firma noastra de curatenie se deplaseaza oriunde in Constanta, pentru a prezenta clientului o evaluare GRATUITA - verificati lista de preturi curatenie Constanta.

 5. SC.RAI.SARA.SO SRL

  Romania

  EXECUTAM SERVICII DE DEZINFECTIE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE PENTRU ORICE LOCATIE , INTERNATIONAL SI NATIONAL. FOLOSIM PRODUSE DE CALITATE DE LA SC BAYER ASIGURAM REZULTATE OPTIME. SOLUTIILE NOASTRE NU AU MIROS , NU PATEAZA , NU AFECTEAZA TESATURILE SI NU SUNT NOCIVE ATAT OMULUI CAT NICI ANIMALELOR DOMESTICE. LA FINALIZAREA PROCEDURILOR VA ELIBERAM URMATOARELR ACTE; - contract prestari servicii -proces verbal pentru executia lucrarii -chitanta si factura -aviz de la ministerul sanatatii pentru solutiile cu care lucram

 6. SOS DÉRATISATION

  Franta

  Dératisation Lyon ☎ 04 28 29 27 95 - Intervention 30 min et Devis Gratuit

 7. PLAGUIPLAN

  Spania

  Compania PLAGUIPLAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fumigation, și cleaning companies. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. L'AS DU NUISIBLE

  Franta

  Compania L'AS DU NUISIBLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie si deratizare - servicii, insect exterminators for communities', home insect exterminators, insect exterminators, și Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Neuilly Sur Marne, Franta.

 1. LDDS S.R.L.

  Italia

  Compania LDDS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rat extermination, disinfestation, pigeon deterrence, și germicide disinfection of buildings, environments and plants. Are sediul în Sarezzo, Italia.

 2. BAN-IDF

  Franta

  Compania BAN-IDF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cockroach disinfestation. Are sediul în Paris, Franta.

 3. RATDOWN

  Franta

  Compania RATDOWN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rat extermination, și Pest control. Are sediul în La Chapelle Des Fougeretz, Franta.

 4. DAZ SYSTEM

  Italia

  Compania DAZ SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mosquito disinfestation, mosquito clearance, disinfestation equipment, și garden disinfestations. Are sediul în Albino, Italia.

 5. PICO-MEDICAL GMBH

  Germania

  Compania PICO-MEDICAL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. BEVISTON GMBH

  Germania

  Compania BEVISTON GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Wurster Nordseeküste, Germania.

 7. CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR

  Germania

  Compania CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 8. CARVEX VERFAHRENSTECHNOLOGIE FÜR LEBENSMITTEL & PHARMA GMBH

  Germania

  Compania CARVEX VERFAHRENSTECHNOLOGIE FÜR LEBENSMITTEL & PHARMA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Bad Hönningen, Germania.

 9. DCS

  Belgia

  Compania DCS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie - servicii, Dezinfectare si sterilizare - servicii, Dezinsectie si deratizare - servicii, Curatenie - servicii, Dezinfectare si sterilizare - servicii, și Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Beuzet, Belgia.

 10. PESTEX SERVICES

  Regatul Unit

  Compania PESTEX SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, pest control treatment, pest removal products, pesticide, și Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Leek, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Peste - Import export

Număr de rezultate

1.270 Intreprinderile