• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • peste marinat

Rezultate pentru

Peste marinat - Import export

 1. SUSHISMAK

  Ucraina

  Compania SUSHISMAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tobacconists, pizzas, ready-to-serve fresh fish dishes, și fish and processed fish products. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 2. GARDEN SEA'S

  Maroc

  Compania GARDEN SEA'S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste congelat si congelat rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, frozen fish, wholesale of fresh fish, și Peste marinat. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 3. ECO FISH SAS

  Italia

  Compania ECO FISH SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea alimentelor, packaged salmon, salmon specialties, Salmon bellies, și Prelucrarea alimentelor. Are sediul în Gravina In Puglia, Italia.

 4. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Olanda

  Compania VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste congelat si congelat rapid, Peste afumat si sarat, Peste marinat, Peste congelat si congelat rapid, Peste afumat si sarat, și Peste marinat. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 5. CAPITAINE COOK

  Franta

  Compania CAPITAINE COOK, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Peste afumat si sarat, Peste in conserva, și Peste afumat si sarat. Are sediul în Clohars Carnoët, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GENDREAU

  Franta

  Compania GENDREAU, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, Mancaruri gatite si delicatese, Peste marinat, și Mancaruri gatite si delicatese. Are sediul în Saint Gilles Croix De Vie, Franta.

 2. NORD EST FOOD CATERING S.R.L.

  Italia

  Compania NORD EST FOOD CATERING S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. Are sediul în Rovigo, Italia.

 3. NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD

  China

  Compania NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mackerel, și frozen seafood. Are sediul în Yinzhou, China.

 4. ANDREW RACE

  Regatul Unit

  Compania ANDREW RACE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pesti de acvariu, Peste afumat si sarat, Pesti de acvariu, și Peste afumat si sarat. Are sediul în Mallaig, Regatul Unit.

 5. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania DENHOLM FISHSELLING LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste de apa dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste - import-export, Peste congelat si congelat rapid, Peste marinat, Peste - import-export, Peste congelat si congelat rapid, și Peste marinat. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 1. WILHELM GOEDEKEN GMBH

  Germania

  Compania WILHELM GOEDEKEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, și Peste marinat. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste afumat si sarat, și Peste afumat si sarat. Are sediul în Brzeznica Debicka, Polonia.

 1. STE IMMOBILIERE ROQUE

  Franta

  Compania STE IMMOBILIERE ROQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, și Peste marinat. Are sediul în Collioure, Franta.

 2. ZMK DELIKATES SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ZMK DELIKATES SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pesti - procesare, și Pesti - procesare. Are sediul în Ostrow Wielkopolski, Polonia.

 3. SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL

  Romania

  Compania SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marinated fish, și smoked fish. Are sediul în Ploiesti, Romania.

 4. RAPS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RAPS GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, și Peste marinat. Are sediul în Kulmbach, Germania.

 5. GEIROM OÜ

  Estonia

  Compania GEIROM OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste congelat si congelat rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste afumat si sarat, Peste marinat, Peste afumat si sarat, și Peste marinat. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 6. UNIMEDIA. SRL

  Italia

  Compania UNIMEDIA. SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anchovies, sardines and mackerel. Are sediul în Cilavegna., Italia.

 7. BARDET LE GRAND LARGE

  Franta

  Compania BARDET LE GRAND LARGE, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste oceanic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, Peste congelat si congelat rapid, Peste marinat, și Peste congelat si congelat rapid. Are sediul în Gennevilliers, Franta.

 8. CAMARCO BROS A D

  Bulgaria

  Compania CAMARCO BROS A D, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne uscata, Peste marinat, Carne uscata, și Peste marinat. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 1. NEGRO 2000

  Romania

  Compania NEGRO 2000, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, și Peste marinat. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 2. HEINRICH ABELMANN GMBH

  Germania

  Compania HEINRICH ABELMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, și Peste marinat. Are sediul în Bremerhaven, Germania.

 3. HUBCO

  Franta

  Compania HUBCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, și Peste marinat. Are sediul în Chevilly Larue, Franta.

 4. NORDSEE GMBH

  Germania

  Compania NORDSEE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, și Peste marinat. Are sediul în Bremerhaven, Germania.

 5. HOMARD ATLANTIQUE

  Franta

  Compania HOMARD ATLANTIQUE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, și Peste marinat. Are sediul în Roscoff, Franta.

 6. NATURA SARL

  Tunisia

  Compania NATURA SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste marinat. Are sediul în Ariana, Tunisia.

 7. DREWS FEINKOST GMBH

  Germania

  Compania DREWS FEINKOST GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, și Peste marinat. Are sediul în Hamburg, Germania.

 8. IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA

  Irlanda

  Compania IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste congelat si congelat rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste marinat, și Peste marinat. Are sediul în Ballina, Irlanda.

 9. FISCH GÜLTZOW GMBH

  Germania

 10. SCOTTISH SEAFOODS LTD

  Regatul Unit

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit