• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • peste liofilizat

Rezultate pentru

Peste liofilizat - Import export

 1. GROUP SAGUN

  Turcia

  Compania GROUP SAGUN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste liofilizat, tuna, marinated anchovy fillets, frozen fish, și Peste liofilizat. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş

  Turcia

  Compania ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste liofilizat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trout, office stationery, și perch. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

  Portugalia

  Compania LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste liofilizat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry salted cod. Are sediul în Coimbra, Portugalia.

 4. YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI.

  Turcia

  Compania YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste liofilizat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import-export of horses. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. ICELAND FREEZE DRY

  Islanda

  Compania ICELAND FREEZE DRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume deshidratate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste liofilizat, Legume liofilizate, Peste liofilizat, Legume liofilizate, și freeze-dried food products. Are sediul în Þorlákshöfn, Islanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FISCHEN LADEN RONDILLA

  Spania

  Compania FISCHEN LADEN RONDILLA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste liofilizat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fish shops. Are sediul în Valladolid, Spania.

 2. SETRACO NV

  Belgia

  Compania SETRACO NV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste liofilizat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen fish products, și frozen fish. Are sediul în Gistel, Belgia.

 3. OCEANS AND SEAS LTD

  Bulgaria

  Compania OCEANS AND SEAS LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste liofilizat. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 4. INTERAGROPROD

  Ucraina

  Compania INTERAGROPROD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste liofilizat. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 5. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Croatia

  Compania BRODOKOMERC NOVA D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributie en gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne uscata, Peste liofilizat, Carne uscata, și Peste liofilizat. Are sediul în Rijeka, Croatia.

 1. EIRANOVA FISHERIES LTD

  Irlanda

  Compania EIRANOVA FISHERIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste liofilizat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de peste, fructe de mare si melci, Peste afumat si sarat, Conserve de peste, fructe de mare si melci, și Peste afumat si sarat. Are sediul în Bantry, Irlanda.

 2. LOFOTKOMPANIET AS

  Norvegia

  Compania LOFOTKOMPANIET AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de peste, fructe de mare si melci, Peste liofilizat, Conserve de peste, fructe de mare si melci, și Peste liofilizat. Are sediul în Kristiansund N, Norvegia.

 1. LOWESTOFT COLD STORE LTD

  Regatul Unit

  Compania LOWESTOFT COLD STORE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste liofilizat, și Peste liofilizat. Are sediul în Lowestoft, Regatul Unit.

 2. VICIUNAI BALTIC O U

  Estonia

  Compania VICIUNAI BALTIC O U, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste liofilizat, Peste congelat si congelat rapid, Peste liofilizat, și Peste congelat si congelat rapid. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 3. FOODS TRADING SRL

  Italia

  Compania FOODS TRADING SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste liofilizat, și Peste liofilizat. Are sediul în Fontanellato (PR), Italia.

 4. SIRENA COLDSTORES A/S

  Danemarca

  Compania SIRENA COLDSTORES A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste liofilizat, și Peste liofilizat. Are sediul în Esbjerg, Danemarca.

 5. KIMBEX, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania KIMBEX, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste liofilizat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste congelat si congelat rapid, și Peste congelat si congelat rapid. Are sediul în Ostrava, Republica Ceha.

 6. HAFNARFELL HF

  Islanda

  Compania HAFNARFELL HF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste liofilizat, și Peste liofilizat. Are sediul în Hafnarfirði, Islanda.

 7. HANLON PROPERTIES LTD

  Irlanda

  Compania HANLON PROPERTIES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste liofilizat, și Peste liofilizat. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 8. DELFI A/S

  Danemarca

 1. KÄLID

  Estonia

 2. NORDKYN SEAFOOD AS

  Norvegia

 3. POLTAVAHOLODPROM

  Ucraina

 4. FIRST FIMEX FISCH- IM- UND EXPORT GMBH

  Germania

 5. GARJUSAN 2000 S.L.

  Spania

 6. ØSTLANDSKE FORMIDLING AS

  Norvegia

 7. J L DISTRIBUTION SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

 8. LOFOTEN SJØPRODUKTER AS

  Norvegia

 9. JANGAARD EXPORT AS

  Norvegia

 10. FISKERNES FILETFABRIK A/S

  Danemarca

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit