• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • persiane

Rezultate pentru

Persiane - Import export

 1. CP SISTEMI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CP SISTEMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plase de tantari pentru ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, Perdele, Persiane, și Perdele. Are sediul în Apollosa, Italia.

 2. PERSIANAS EUROPA

  Spania

  Compania PERSIANAS EUROPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corturi de soare si accesorii, aluminum blinds, pvc shutters, Corturi de soare si accesorii, și roller shutters. Are sediul în Málaga, Spania.

 3. SUMACE S.A.

  Spania

  Compania SUMACE S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, Bardaje metalice, Persiane, Bardaje metalice, și folding doors. Are sediul în Fornells De La Selva-Girona, Spania.

 4. PERSIANAS PERSAX

  Spania

  Compania PERSIANAS PERSAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolling electric shutters, pvc shutters, custom-made roller shutters, și garage doors. Are sediul în Villena (alicante), Spania.

 5. FRAN SA

  Spania

  Compania FRAN SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, metal structures, Persiane, toll booths, și pipe laying. Are sediul în Miranda De Ebro-Burgos, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TURISOL DECORLUX

  Spania

  Compania TURISOL DECORLUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jaluzele actionate cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, curtains and blinds, arbors, custom-made roller shutters, și Persiane. Are sediul în Alicante, Spania.

 2. CERRAJERÍA MACORT

  Spania

  Compania CERRAJERÍA MACORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scari si balustrade. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Feronerie artistica, Persiane, forged iron, Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Feronerie artistica, și Persiane. Are sediul în Palma-Illes Balears, Spania.

 3. PERSISOL

  Spania

  Compania PERSISOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corturi de soare si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, Plase de tantari pentru ferestre, Persiane, și Plase de tantari pentru ferestre. Are sediul în Marbella-Málaga, Spania.

 4. PERSIANAS HERNANDO SA

  Spania

  Compania PERSIANAS HERNANDO SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, wooden blinds, pvc shutters, Perdele metalice, și security shutters and rolling shutters. Are sediul în Segovia, Spania.

 5. CORTISA

  Spania

  Compania CORTISA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolling shutter automation, Installers of swivel blinds, adjustable shutter, și curtain installation. Are sediul în Martorell, Spania.

 1. PERSIANAS DOMESTICAS S.L.

  Spania

  Compania PERSIANAS DOMESTICAS S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blind repairs, roller shutter fitting, motor operated automatic blinds, și rolling shutter automation. Are sediul în Barbera Del Valles, Spania.

 2. STE DES ETABLISSEMENTS LOUBAT

  Franta

  Compania STE DES ETABLISSEMENTS LOUBAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seifuri si dulapuri securizate, Broaste, inchizatoare si chei, Grile, grilaje si panze metalice, Persiane, Seifuri si dulapuri securizate, Broaste, inchizatoare si chei, Grile, grilaje si panze metalice, și Persiane. Are sediul în Sainte-Livrade-Sur-Lot, Franta.

 1. PASTORE - CHIUSURE DI SICUREZZA

  Italia

  Compania PASTORE - CHIUSURE DI SICUREZZA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, Persiane, up-and-over doors, și sectional doors. Are sediul în Torino, Italia.

 2. ESTORTOLDOS

  Spania

  Compania ESTORTOLDOS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Protectie solara interioara si exterioara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, curtain installation, Persiane, și cloth. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. SG SERVICE DI SERGIO GIAMMELLO

  Italia

  Compania SG SERVICE DI SERGIO GIAMMELLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mosquito blinds, door frames, și venetian blinds. Are sediul în Milano, Italia.

 4. ROGIAM SRL

  Italia

  Compania ROGIAM SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made fly screens, roller blinds, motorised roller shutters, și mosquito blinds. Are sediul în Bitritto, Italia.

 5. PERSIANISTA BARCELONA

  Spania

  Compania PERSIANISTA BARCELONA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. Are sediul în Barcelona, Spania.

 6. VAN EYCK SHUTTERS

  Olanda

  Compania VAN EYCK SHUTTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made roller shutters, și venetian blinds. Are sediul în Weert, Olanda.

 7. NEW AGE SHUTTERS

  Regatul Unit

  Compania NEW AGE SHUTTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. Are sediul în West Malling, Addington, Regatul Unit.

 8. ATFSYSTEM

  Turcia

  Compania ATFSYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. Are sediul în Denizli, Turcia.

 1. STAVBY PLAST S.R.O. - HLINÍKOVÁ A PLASTOVÁ OKNA OSTRAVA

  Republica Ceha

  Compania STAVBY PLAST S.R.O. - HLINÍKOVÁ A PLASTOVÁ OKNA OSTRAVA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, Ferestre din PVC, Ferestre din aluminiu, Persiane, Ferestre din PVC, și Ferestre din aluminiu. Are sediul în Šenov, Republica Ceha.

 2. ERNESTO MULTISERVIZI

  Italia

  Compania ERNESTO MULTISERVIZI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. Are sediul în Garbagnate Milanese, Italia.

 3. IZMIR PANJUR

  Turcia

  Compania IZMIR PANJUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic grilles, blind repairs, și security shutters. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. ERHAL PLASTİK

  Turcia

  Compania ERHAL PLASTİK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plase de tantari pentru ferestre, Persiane, Sticla, Plase de tantari pentru ferestre, Persiane, și Sticla. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 5. VIDRIOTEC - PERSIATEC

  Spania

  Compania VIDRIOTEC - PERSIATEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glassworks, blinds, bathroom shower screens, și mosquito screen installation. Are sediul în Murcia, Spania.

 6. SKS MONOSTAR PANJUR SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania SKS MONOSTAR PANJUR SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic grilles, sliding grilles, și sliding windows. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. PERSIANAS NORTE MADRID

  Spania

  Compania PERSIANAS NORTE MADRID, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. E. G. S. CEPHE

  Turcia

  Compania E. G. S. CEPHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, Masini de fabricat usi si ferestre din PVC si aluminiu, bowers, aluminium door closers, Persiane, și Masini de fabricat usi si ferestre din PVC si aluminiu. Are sediul în Ankara, Turcia.

 9. EBANISTERIA ZAVATTA

  Italia

  Compania EBANISTERIA ZAVATTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulated box, Wood casing for rolling shutters, boxes for rolling shutters, și Cases for rolling shutters. Are sediul în Rimini, Italia.

 10. SIAL S.R.L.

  Italia

  Compania SIAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile safety rolling shutters, accessories for roller shutters, și roller shutters. Are sediul în Alcamo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit