• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • paturi pentru spitale

Rezultate pentru

Paturi pentru spitale - Import export

 1. AKS GMBH

  Germania

  Compania AKS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pressure relief cushions, bedsore prevention mattress, seat cushions, și bed base cover. Are sediul în Troisdorf, Germania.

 2. GUANGDONG KAREWAY MEDICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania GUANGDONG KAREWAY MEDICAL TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hospital furniture, și folding wheelchair. Are sediul în Foshan, China.

 3. CASS MEDIKAL VE HASTANE EKIPMANLARI

  Turcia

  Compania CASS MEDIKAL VE HASTANE EKIPMANLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hospital tables. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. SEVYAT

  Turcia

  Compania SEVYAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Decorative bedspreads. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 5. ALATURCA MEDICAL DIS TIC VE TIC A.S.

  Turcia

  Compania ALATURCA MEDICAL DIS TIC VE TIC A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hospital beds, physical activities, și carpets. Are sediul în Izmir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCROSATI ARREDAMENTI METALLICI SRL

  Italia

  Compania SCROSATI ARREDAMENTI METALLICI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru invatamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paturi pentru spitale, Paturi pentru spitale, Machining of steel pipes, și sheet cutting. Are sediul în Lonate Pozzolo, Italia.

 2. ZHONGSHAN JUNCHENG MEDICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania ZHONGSHAN JUNCHENG MEDICAL TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paturi pentru spitale, walker, trolleys for hospitals, patient lifts, și Paturi pentru spitale. Are sediul în Zhongshan City, China.

 3. KMM GMBH

  Germania

  Compania KMM GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Mannheim, Germania.

 4. NUOVA LARIS SRL

  Italia

  Compania NUOVA LARIS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronica medicala - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paturi pentru spitale, Paturi pentru spitale, și medical equipment. Are sediul în Sarno, Italia.

 5. SAMARIT MEDICAL AG

  Elvetia

  Compania SAMARIT MEDICAL AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Egg, Elvetia.

 1. WYPOŻYCZALNIA ŁÓŻEK REHABILITACYJNYCH REHAVIT

  Polonia

  Compania WYPOŻYCZALNIA ŁÓŻEK REHABILITACYJNYCH REHAVIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Piekary Śląskie, Polonia.

 2. KIRONOA

  Spania

  Compania KIRONOA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Valencia, Spania.

 1. HILL-ROM FRANCE

  Franta

  Compania HILL-ROM FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anti-bedsore mattresses, antidecubitus aids, și pressure point cloth. Are sediul în Pluvigner, Franta.

 2. LIVINGTEK

  Taiwan (ROC)

  Compania LIVINGTEK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Taipei, Taiwan (ROC).

 3. BETTEN MALSCH GMBH

  Germania

  Compania BETTEN MALSCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Wildeck, Germania.

 4. EMEK HASTA YATAKLARI

  Turcia

  Compania EMEK HASTA YATAKLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. GUNERI ELEKTRONIK GIDA VE AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania GUNERI ELEKTRONIK GIDA VE AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole de unica folosinta pentru chirurgie, Proteze chirurgicale, Articole de unica folosinta pentru chirurgie, Proteze chirurgicale, medical gown, și dental implants. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 6. SCHRODER HEALTH PROJECTS

  Turcia

  Compania SCHRODER HEALTH PROJECTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 7. MEDIKAL HASTANE YATAKLARI

  Turcia

  Compania MEDIKAL HASTANE YATAKLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. LAROCHE DISTRIBUTION CAMEROUN SARL

  Camerun

  Compania LAROCHE DISTRIBUTION CAMEROUN SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paturi pentru spitale, needles for medical use, Wardrobes, beds and matching pieces, Paturi pentru spitale, și medical utensils. Are sediul în Yaoundé, Camerun.

 1. NOVAMED (EUROPE) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania NOVAMED (EUROPE) LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Surrey, Regatul Unit.

 2. NITROCARE

  Turcia

  Compania NITROCARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bedside tables for hospitals, și stretchers. Are sediul în Sivas, Turcia.

 3. ARTILIFE - CAMAS ARTICULADAS E COLCHÕES ANTI-ESCARAS

  Portugalia

  Compania ARTILIFE - CAMAS ARTICULADAS E COLCHÕES ANTI-ESCARAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru spitale, bedsore prevention mattress, Mobilier pentru spitale, și wheelchairs for the disabled. Are sediul în Milharado, Portugalia.

 4. JMS - MOBILIÁRIO HOSPITALAR

  Portugalia

  Compania JMS - MOBILIÁRIO HOSPITALAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru spitale, Mobilier pentru spitale, și trolleys for hospitals. Are sediul în Bunheiro, Portugalia.

 5. AHF SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Germania

  Compania AHF SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 6. SCHWEIZER SPEZIALBETTEN & SPEZIALSESSEL E.K.

  Germania

  Compania SCHWEIZER SPEZIALBETTEN & SPEZIALSESSEL E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Paturi pentru spitale, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Produse farmaceutice, Paturi pentru spitale, Chirurgie - aparate si echipamente, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 7. RUDAT MEDIZINTECHNIK

  Germania

  Compania RUDAT MEDIZINTECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Paturi pentru spitale, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Produse farmaceutice, Paturi pentru spitale, Chirurgie - aparate si echipamente, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. REMEDYCATION

  Turcia

  Compania REMEDYCATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, Import-export de material medico-chirurgical, Materiale medicale, hospital furniture, Import-export de material medico-chirurgical, și caster sets. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 9. LIFTBETT SWISS AG

  Elvetia

  Compania LIFTBETT SWISS AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Paturi pentru spitale, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Produse farmaceutice, Paturi pentru spitale, Chirurgie - aparate si echipamente, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Dubendorf, Elvetia.

 10. SIELA MEDIKAL

  Turcia

  Compania SIELA MEDIKAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, stretchers, și Materiale medicale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit