• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • patiserie industriala

Rezultate pentru

Patiserie industriala - Import export

 1. SEPA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SEPA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si produse de patiserie, și Paine si produse de patiserie. Are sediul în Pieve Porto Morone, Italia.

 2. AMERICAN DESSERTS

  Franta

  Compania AMERICAN DESSERTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si produse de patiserie, Patiserie industriala, Paine si produse de patiserie, Patiserie industriala, fruit tartlets, și prepared dessert mixtures for institutions. Are sediul în Villers Cotterets, Franta.

 3. KYIVKYI BKK

  Ucraina

  Compania KYIVKYI BKK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si prajituri, și Paine si prajituri. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. PATISSERIE FABIÉ

  Franta

  Compania PATISSERIE FABIÉ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. Are sediul în Saint Julien Aux Bois, Franta.

 5. FORCHY PATISSIER SA

  Franta

  Compania FORCHY PATISSIER SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie industriala, Dulciuri cu ciocolata, Patiserie industriala, Dulciuri cu ciocolata, sweet cakes and pastries, și fruit pastries. Are sediul în Yvetot, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CD S.A.

  Polonia

  Compania CD S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile filling, și cream for the chocolate industry. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. ITH

  Tunisia

  Compania ITH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. Are sediul în Sahloul Sousse, Tunisia.

 3. DELY GAUFRES SRL

  Belgia

  Compania DELY GAUFRES SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wafers. Are sediul în Estaimpuis, Belgia.

 4. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spania

  Compania COMIDA MUNDIAL FOOD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pizza congelata rapid, și Pizza congelata rapid. Are sediul în Sevilla, Spania.

 5. HACI KASIM OGULLARI

  Turcia

  Compania HACI KASIM OGULLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. BAISERS SUCRES

  Franta

  Compania BAISERS SUCRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food product quality control, și frozen fresh cakes & pastries. Are sediul în Bagnolet, Franta.

 2. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spania

  Compania PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de patiserie dulci, Produse de patiserie, twice-baked, puff pastry, Produse de patiserie dulci, și Produse de patiserie. Are sediul în Santibáñez De La Peña-Palencia, Spania.

 1. DIMOBA

  Spania

  Compania DIMOBA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie industriala, brutărie - Maşini şi echipament, Patiserie industriala, și brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Almería, Spania.

 2. DULYMAZ S.L.L

  Spania

  Compania DULYMAZ S.L.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Touron nougat, martorana fruit, easter cakes, și environmentally-friendly products. Are sediul în Malagón, Spania.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Franta

  Compania BRIOCHES FONTENEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie industriala, și Patiserie industriala. Are sediul în Boufféré, Franta.

 4. F.B.F. SPA

  Italia

  Compania F.B.F. SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributie en gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie industriala, brioches, Patiserie industriala, și private label brioches. Are sediul în Romanengo, Italia.

 5. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Spania

  Compania REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. Are sediul în Collado Villalba, Spania.

 6. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italia

  Compania EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie industriala, sicilian cassata, doved-shaped easter cakes, Patiserie industriala, și sicilian cannoli. Are sediul în Raffadali, Italia.

 7. FRESH AND SWEET LIMITED

  Regatul Unit

  Compania FRESH AND SWEET LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen fresh cakes & pastries, Cheesecake, și frozen desserts. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. FLOREPI SNC

  Franta

  Compania FLOREPI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse congelate si congelate rapid, Patiserie industriala, Produse congelate si congelate rapid, frozen desserts, și Patiserie industriala. Are sediul în Guignicourt, Franta.

 1. BERIPAN S.L.

  Spania

  Compania BERIPAN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pastries, și home-made confectionery. Are sediul în Tafalla, Spania.

 2. GOFRESMANNEKENPIS

  Spania

  Compania GOFRESMANNEKENPIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wafers. Are sediul în La Nucia, Spania.

 3. AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI.

  Turcia

  Compania AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. Are sediul în Yenidogan/sancaktepe Istanbul, Turcia.

 4. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugalia

  Compania PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie industriala, deep-frozen bread, și Patiserie industriala. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. PRODUCTOS KELMY, S.A.U.

  Spania

  Compania PRODUCTOS KELMY, S.A.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sugar for glazing, și confectionery making products. Are sediul în Jijona, Spania.

 6. PASTELERÍA CABEZAS RIVAS

  Spania

  Compania PASTELERÍA CABEZAS RIVAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. Are sediul în Puente Genil, Spania.

 7. DITTO FOOD IND CO

  Iran

  Compania DITTO FOOD IND CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. Are sediul în Oshnavieh, Iran.

 8. WRIGHTS PIES

  Regatul Unit

  Compania WRIGHTS PIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie industriala, și Patiserie industriala. Are sediul în Crewe, Regatul Unit.

 9. BAILLON & CIE

  Franta

  Compania BAILLON & CIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cakes. Are sediul în Brioux sur Boutonne, Franta.

 10. BALCAM DIAGONAL S.L.

  Spania

  Compania BALCAM DIAGONAL S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. Are sediul în Barcelona, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Patiserie industriala - Import export

Număr de rezultate

1.559 Intreprinderile