• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pateu

Rezultate pentru

Pateu - Import export

 1. DETRY

  Belgia

  Verified by europages badge

  Since 1963 we have offered a selection of tasty cooked and cured meats, famed for their matchless taste and the expertise of our master butchers. From hams to boudin, including pâtés and raw products, we offer 9 broad product families that provide a wealth of tasty selection for every occasion! Would you like to sell our AUBEL brand? Buy our cooked and cured meats or have them packaged under your own brand? Contact us for a chat about your plans.

 2. FERME DE LA ROUSSE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FERME DE LA ROUSSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biologica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bere, AGRICULTURA ECOLOGICA, Pateu, Bere, AGRICULTURA ECOLOGICA, și Pateu. Are sediul în La Fouillade, Franta.

 3. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgaria

  Compania GOUT DE CANARD LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, Uleiuri si grasimi animale, Caini - hrana, Conserve, Pateu, Uleiuri si grasimi animale, Caini - hrana, și Conserve. Are sediul în Rakovski, Bulgaria.

 4. MAUN DIS TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania MAUN DIS TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, Pateu, și wholesale markets. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. CAVIAR BLANC

  Portugalia

  Compania CAVIAR BLANC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile caviar. Are sediul în Olhão, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALTUNTAS BACKWAREN

  Turcia

  Compania ALTUNTAS BACKWAREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - produse agro-alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, wholesale bakery products, frozen desserts, și Pateu. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 2. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Rusia

  Compania KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri gatite si delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, Mezeluri in conserva, Carne in conserva, Alimente - import-export, Pateu, Mezeluri in conserva, Carne in conserva, și Alimente - import-export. Are sediul în Moscow, Rusia.

 3. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

  Franta

  Compania STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, deli meats, preserved foodstuffs, și Pateu. Are sediul în Castres, Franta.

 4. SALAISONS G. BLAISE

  Belgia

  Compania SALAISONS G. BLAISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, Pateu, și local specialty produce. Are sediul în Florenville, Belgia.

 5. TER BEKE

  Belgia

  Compania TER BEKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, ham, Pateu, precooked cotechini, și sausages. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

 1. CHARCUTERIE ROUCH

  Franta

  Compania CHARCUTERIE ROUCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, Pateu, Pateu foie gras, Carnati si carnaciori, Pateu, și Pateu foie gras. Are sediul în Foix, Franta.

 2. SALAISONS LABORIE FILS

  Franta

  Compania SALAISONS LABORIE FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jambon, Carnati si carnaciori, Pateu, dressed pork products, Jambon, Carnati si carnaciori, și Pateu. Are sediul în Parlan, Franta.

 1. VANDROMME VLEESWAREN

  Belgia

  Compania VANDROMME VLEESWAREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jambon, Pateu, Jambon, și Pateu. Are sediul în Ieper, Belgia.

 2. CREATIVE SPREADS

  Belgia

  Compania CREATIVE SPREADS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu. Are sediul în Oostduinkerke, Belgia.

 3. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polonia

  Compania ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jambon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, Pateu, Mezeluri afumate si sarate, Carnati si carnaciori, Pateu, Mezeluri afumate si sarate, și poultry cold meats and salami. Are sediul în Aleksandria, Polonia.

 4. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Franta

  Compania GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de carne si mezeluri, Pateu foie gras, Conserve de carne si mezeluri, Pateu foie gras, Whole block duck foie gras, și suppliers of pre-cooked meals. Are sediul în Tournay, Franta.

 5. MAISON MILHAU

  Franta

  Compania MAISON MILHAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, deli meats, Pateu, și food ingredients for salted meats. Are sediul în Lacaune, Franta.

 6. ARO PRODUCTS

  Belgia

  Compania ARO PRODUCTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Branzeturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Pateu, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Pateu, packaged salads, și sauces. Are sediul în Zemst, Belgia.

 7. SA SEIGNEURIE & FILS

  Franta

  Compania SA SEIGNEURIE & FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, wholesale of dressed pork products, Pateu, și fresh butchered products. Are sediul în Fonsorbes, Franta.

 8. SAS MICOULEAU

  Franta

  Compania SAS MICOULEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, Pateu foie gras, Pateu, Pateu foie gras, și suppliers of cassoulet. Are sediul în Beaumont De Lomagne, Franta.

 1. MECKLENBURGER FLEISCHWAREN GMBH

  Germania

  Compania MECKLENBURGER FLEISCHWAREN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, Conserve de carne si mezeluri, Jambon, Pateu, Carnati si carnaciori, Conserve de carne si mezeluri, Jambon, și Pateu. Are sediul în Wismar, Germania.

 2. FABRIKKEN LEPO A/S

  Danemarca

  Compania FABRIKKEN LEPO A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Jambon, Pateu, Carnati si carnaciori, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Jambon, și Pateu. Are sediul în Hedehusene, Danemarca.

 3. BRUNET SA

  Franta

  Compania BRUNET SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, Pateu, și suppliers of terrines. Are sediul în RABASTENS DE BIGORRE, Franta.

 4. MAS SA

  Franta

  Compania MAS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, Carnati si carnaciori, dressed pork products, ham factories, Pateu, și Carnati si carnaciori. Are sediul în Le Rouget, Franta.

 5. CANTAL SALAISONS TEIL

  Franta

  Compania CANTAL SALAISONS TEIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jambon, Pateu, Carnati si carnaciori, Jambon, Pateu, Carnati si carnaciori, și ham export. Are sediul în Aurillac Cedex, Franta.

 6. DE SPIEGELEIRE

  Belgia

  Compania DE SPIEGELEIRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, și chicken fillets. Are sediul în Bocholt, Belgia.

 7. DELITRADE

  Belgia

  Compania DELITRADE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suppliers of pâtés, și ham pate'. Are sediul în Zolder, Belgia.

 8. DE BEAUVOORDER PATE

  Belgia

  Compania DE BEAUVOORDER PATE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, și salami. Are sediul în Veurne, Belgia.

 9. POLCA

  Belgia

  Compania POLCA, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Specialităţi alimentare, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, și Specialităţi alimentare. Are sediul în Izegem, Belgia.

 10. AGRO TOP

  Belgia

  Compania AGRO TOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suppliers of terrines. Are sediul în Wavre, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit