• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pateu foie gras

Rezultate pentru

Pateu foie gras - Import export

 1. MADJAROV 92

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania MADJAROV 92, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante si ierburi medicinale, Ciuperci, Pateu foie gras, Lemn - articole, Fructe uscate, lavender, Pure Lavender Oil, Dried Lavender, și Lavender Oil. Are sediul în Kubrat, Bulgaria.

 2. LA COMBE DE JOB

  Franta

  Compania LA COMBE DE JOB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile local specialty produce, Business gifts, Gourmet gifts for businesses, și regional products. Are sediul în Objat, Franta.

 3. PM WORLD TRADE KFT.

  Ungaria

  Compania PM WORLD TRADE KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. Are sediul în Szeged, Ungaria.

 4. COURTIN HERVOUET

  Franta

  Compania COURTIN HERVOUET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Pateu foie gras, Carne si mezeluri, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Pateu foie gras, halal certification, și Carne si mezeluri. Are sediul în Rungis, Franta.

 5. FERME DE GREZELADE

  Franta

  Compania FERME DE GREZELADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Import-export - produse agro-alimentare, Gastronomie - specialitati, Specialităţi alimentare, Alimente - import-export, Import-export - produse agro-alimentare, Gastronomie - specialitati, și Specialităţi alimentare. Are sediul în Lanzac, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EUROVOLAILLES

  Franta

  Compania EUROVOLAILLES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu foie gras, poultry, wild game, și Pateu foie gras. Are sediul în Rungis Cedex, Franta.

 2. LA DROSERA GOURMANDE

  Franta

  Compania LA DROSERA GOURMANDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu foie gras, Cadouri promotionale, medals, Pateu foie gras, Cadouri promotionale, și regional products. Are sediul în Laguiole, Franta.

 3. VALETTE FOIE GRAS

  Franta

  Compania VALETTE FOIE GRAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, black truffles, și Mancaruri gatite si delicatese. Are sediul în Gourdon, Franta.

 4. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

  Franta

  Compania ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, duck legs, și Mancaruri gatite si delicatese. Are sediul în Albi, Franta.

 5. ETABLISSEMENT JACK BLANC SA

  Franta

  Compania ETABLISSEMENT JACK BLANC SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. Are sediul în Terrasson Lavilledieu, Franta.

 1. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Franta

  Compania GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de carne si mezeluri, Pateu foie gras, Conserve de carne si mezeluri, Pateu foie gras, Whole block duck foie gras, și suppliers of pre-cooked meals. Are sediul în Tournay, Franta.

 2. TEDIMEX LTD

  Bulgaria

  Compania TEDIMEX LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile duck legs. Are sediul în Haskovo, Bulgaria.

 1. ETABLISSEMENTS SUDREAU

  Franta

  Compania ETABLISSEMENTS SUDREAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Whole block duck foie gras, duck meat, suppliers of cassoulet, și suppliers of duck confit. Are sediul în Cahors, Franta.

 2. BARTHOUIL

  Franta

  Compania BARTHOUIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gastronomie - specialitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu foie gras, Sturgeon caviar, Pateu foie gras, Whole block duck foie gras, și smoked salmon. Are sediul în PEYREHORADE, Franta.

 3. CHARCUTERIE ROUCH

  Franta

  Compania CHARCUTERIE ROUCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, Pateu, Pateu foie gras, Carnati si carnaciori, Pateu, și Pateu foie gras. Are sediul în Foix, Franta.

 4. EURALIS GASTRONOMIE

  Franta

  Compania EURALIS GASTRONOMIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu foie gras, Mancaruri gatite si delicatese, Pateu foie gras, Mancaruri gatite si delicatese, Whole block duck foie gras, și suppliers of duck confit. Are sediul în Lescar Cedex, Franta.

 5. LA FERME UHARTIA

  Franta

  Compania LA FERME UHARTIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile duck meat, Whole block duck foie gras, giftsets, și suppliers of duck confit. Are sediul în Barcus, Franta.

 6. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgia

  Compania LA FERME D'ARTAGNAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale si cresterea animalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu foie gras, farms, fruit tree growing, Chicken breeding, și Pateu foie gras. Are sediul în Haccourt, Belgia.

 7. SELECTOS DE CASTILLA SA

  Spania

  Compania SELECTOS DE CASTILLA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suppliers of duck confit, duck pate, Delicatessen products, și foie gras. Are sediul în Villamartín De Campos - Palencia, Spania.

 8. ARNABAR

  Franta

  Compania ARNABAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gastronomie - specialitati, Whole block duck foie gras, Gastronomie - specialitati, suppliers of duck confit, și local specialty produce. Are sediul în OSSES, Franta.

 1. FAMILLE DUMECQ

  Franta

  Compania FAMILLE DUMECQ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suppliers of duck confit, Whole block duck foie gras, duck meat, și duck pate. Are sediul în Pomarez, Franta.

 2. LAFITTE

  Franta

  Compania LAFITTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gastronomie - specialitati, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, și Gastronomie - specialitati. Are sediul în Montaut, Franta.

 3. LA BASSE-COUR DE CASTELNAU

  Franta

  Compania LA BASSE-COUR DE CASTELNAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Customizable business and company gifts, și giftsets. Are sediul în Castelnau-Chalosse, Franta.

 4. GRENIER DES GASTRONOMES

  Franta

  Compania GRENIER DES GASTRONOMES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, duck meat, și duck pate. Are sediul în Hagetmau, Franta.

 5. JEAN LARNAUDIE

  Franta

  Compania JEAN LARNAUDIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Whole block duck foie gras, duck meat, regional dishes and specialities, și Mancaruri gatite si delicatese. Are sediul în Figeac, Franta.

 6. BESSE FOIE GRAS

  Franta

  Compania BESSE FOIE GRAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gastronomie - specialitati, Whole block duck foie gras, suppliers of cassoulet, Gastronomie - specialitati, și suppliers of duck confit. Are sediul în Hagetmau, Franta.

 7. LA FERME DU ROC

  Franta

  Compania LA FERME DU ROC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile preserved foodstuffs, și ducks. Are sediul în Cambiac, Franta.

 8. MAISON GODARD

  Franta

  Compania MAISON GODARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pateu foie gras. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Whole block duck foie gras, Mancaruri gatite si delicatese, și black truffles. Are sediul în Gourdon, Franta.

 9. SAS MICOULEAU

  Franta

  Compania SAS MICOULEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pateu, Pateu foie gras, Pateu, Pateu foie gras, și suppliers of cassoulet. Are sediul în Beaumont De Lomagne, Franta.

 10. RAMOND & FILS

  Franta

  Compania RAMOND & FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Pateu foie gras, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, suppliers of pre-cooked meals, wines, și Pateu foie gras. Are sediul în Caylus, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit