• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pasmanterie

Rezultate pentru

Pasmanterie - Import export

 1. UNITON

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania UNITON, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasmanterie, sequins for clothing, glitter ribbon, glitter, Glitter sequins, Sequin distributor, Glitter powder, Sequins for embroidery, și supplies for the textile industry. Are sediul în Beaurepaire, Franta.

 2. BOCIAN ANNA BONISZEWSKA-BOCIAN, TADEUSZ BOCIAN SP.J.

  Polonia

  Compania BOCIAN ANNA BONISZEWSKA-BOCIAN, TADEUSZ BOCIAN SP.J., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Butoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Imbracaminte - furnituri, Pasmanterie, Lana - fire si fibre, felts, Imbracaminte - furnituri, și Pasmanterie. Are sediul în Lublin, Polonia.

 3. INNOVAX MANUFACTURING COMPANY

  Hong Kong

  Compania INNOVAX MANUFACTURING COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile price tags, și garment bags. Are sediul în Hong Kong, Hong Kong.

 4. IDEPA LABELS & TRIMMINGS

  Portugalia

  Compania IDEPA LABELS & TRIMMINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etichete si ace de siguranta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasmanterie, labels for clothing, textile straps, elastic bands, și Pasmanterie. Are sediul în São João Da Madeira, Portugalia.

 5. PERFECT LABELS LANYARDS

  Regatul Unit

  Compania PERFECT LABELS LANYARDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Oadby, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GAUTHIER FILS

  Franta

  Compania GAUTHIER FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile braid trimmings, laces, și Magnetic tape. Are sediul în Vertolaye, Franta.

 2. VILLARONGA PASAMANERIAS, S.A.

  Spania

  Compania VILLARONGA PASAMANERIAS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Cabrera De Mar, Spania.

 3. MINIMAKS, TEXTILE METAL ACCESSORIES

  Turcia

  Compania MINIMAKS, TEXTILE METAL ACCESSORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Güngören / Istanbul, Turcia.

 4. SMART DECO

  Polonia

  Compania SMART DECO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. HURTOWNIA PASMANTERYJNA TASIEMKA. HANNA WIŚNIOWSKA

  Polonia

  Compania HURTOWNIA PASMANTERYJNA TASIEMKA. HANNA WIŚNIOWSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasmanterie, broderie si tul, Pasmanterie, broderie si tul, strings, zip fasteners, și wrapping ribbons. Are sediul în Poznan, Polonia.

 1. MERCERÍA MAYORISTA ROBLES

  Spania

  Compania MERCERÍA MAYORISTA ROBLES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Ripollet, Spania.

 2. BIAIS ENDUSTRIE TEKSTIL AKSESUAR SAN. TIC. LTD STI.

  Turcia

  Compania BIAIS ENDUSTRIE TEKSTIL AKSESUAR SAN. TIC. LTD STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Güney, Turcia.

 1. ARTEK MANUFACTURING SERVICES S.R.L.

  Romania

  Compania ARTEK MANUFACTURING SERVICES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covered buttons, leather belts, și haute couture accessories. Are sediul în Bucharest-Ilfov, Romania.

 2. STRASSOUTLET.COM

  Italia

  Compania STRASSOUTLET.COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Catania, Italia.

 3. CRISMAR TRIMMINGS S.L.

  Spania

  Compania CRISMAR TRIMMINGS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile accessories. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. MANUTEX

  Franta

  Compania MANUTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici si sfori, tapes, weaving, straps, și Panglici si sfori. Are sediul în Saint-Chamond, Franta.

 5. PLATIN TRANSFER BASKI TEKSTIL

  Turcia

  Compania PLATIN TRANSFER BASKI TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lithographs, transfer printing, și sublimation transfer. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. CLOVERBROOK TRIMS

  Regatul Unit

  Compania CLOVERBROOK TRIMS, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Burnley, Regatul Unit.

 7. FLECINTEX SL

  Spania

  Compania FLECINTEX SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Crevillent, Spania.

 8. SARL VIEILLE USINE

  Franta

  Compania SARL VIEILLE USINE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Pasmanterie, Textile tehnice, Pasmanterie, ropes, și straps. Are sediul în Châteauneuf Sur Isère, Franta.

 1. RITA SALES AGENCY

  India

  Compania RITA SALES AGENCY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothing accessories, și elastic bands. Are sediul în Mumbai, India.

 2. SIGNS & MARKS

  Danemarca

  Compania SIGNS & MARKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Odense S., Danemarca.

 3. SAYEN TEKSTILE ACCESSORIES MANUFACTURING LTD

  Turcia

  Compania SAYEN TEKSTILE ACCESSORIES MANUFACTURING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cords. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. J. GUERRA, LDA

  Portugalia

  Compania J. GUERRA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fringes. Are sediul în Oliveira Do Hospital, Portugalia.

 5. ATELIER DAMIEN BRUNEEL

  Franta

  Compania ATELIER DAMIEN BRUNEEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ribbon and braid, decorators, și supplies for upholsterers. Are sediul în Lyon, Franta.

 6. P.P.H. PASSAN

  Polonia

  Compania P.P.H. PASSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Sanniki, Polonia.

 7. J.A.N.V, LDA

  Portugalia

  Compania J.A.N.V, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidery wire, și tapes. Are sediul în 552, Portugalia.

 8. YUYA BEADS FACTORY

  China

  Compania YUYA BEADS FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Baoding, China.

 9. DO WELL TRIM CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania DO WELL TRIM CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. Are sediul în Seoul, Coreea de Sud.

 10. TRIMHOUSE

  Turcia

  Compania TRIMHOUSE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive labels. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit