• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pasmanterie- broderie si tul

Rezultate pentru

Pasmanterie- broderie si tul - Import export

 1. UNITON

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania UNITON, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasmanterie, sequins for clothing, glitter ribbon, glitter, Glitter sequins, Sequin distributor, Glitter powder, Sequins for embroidery, și supplies for the textile industry. Are sediul în Beaurepaire, Franta.

 2. STOKLASA

  Republica Ceha

  Compania STOKLASA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile christmas decorations. Are sediul în Opava, Republica Ceha.

 3. KARADENIZ BRODE TEKSTIL ITH IHR SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania KARADENIZ BRODE TEKSTIL ITH IHR SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lace. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. TOROSLAR TEKSTIL

  Turcia

  Compania TOROSLAR TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile products, knitting, fabric bags for shoes, și mesh fabrics. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 5. KORINEX JADWIGA BOGACZ

  Polonia

  Compania KORINEX JADWIGA BOGACZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasmanterie, broderie si tul, decorative ribbons for ornaments, și Pasmanterie, broderie si tul. Are sediul în Turek, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VIRTO INDUSTRIAL SL

  Spania

  Compania VIRTO INDUSTRIAL SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broderii, Broderii, industrial embroidery, și belts. Are sediul în Laguna De Duero-Valladolid, Spania.

 2. OPEW ANNABERG GMBH

  Germania

  Compania OPEW ANNABERG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. Are sediul în Annaberg-Buchholz, Germania.

 3. BRODERIES LANGLET

  Franta

  Compania BRODERIES LANGLET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Broderii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasmanterie, broderie si tul, Pasmanterie, broderie si tul, industrial embroidery, embroidery for textiles and textile products, și manufacturer of embroidery pieces. Are sediul în BEAUREVOIR, Franta.

 4. PETRONAS CLOTH DECORATION S.R.L

  Romania

  Compania PETRONAS CLOTH DECORATION S.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pleated fabrics, clothing pleating, și pleating textile products and fabrics. Are sediul în Blejoi, Romania.

 5. DUMAN BRODE SAN TIC A.S.

  Turcia

  Compania DUMAN BRODE SAN TIC A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dantele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasmanterie, broderie si tul, embroidered tulle, și Pasmanterie, broderie si tul. Are sediul în Merter/ Gungoren, Turcia.

 1. MOLFIL

  Portugalia

  Compania MOLFIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles for embroidery, finger prints, hat rack, și merchandising articles. Are sediul în São João Da Madeira, Portugalia.

 2. TTS INOVA AG

  Elvetia

  Compania TTS INOVA AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. Are sediul în Thayngen, Elvetia.

 1. HURTOWNIA PASMANTERYJNA TASIEMKA. HANNA WIŚNIOWSKA

  Polonia

  Compania HURTOWNIA PASMANTERYJNA TASIEMKA. HANNA WIŚNIOWSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasmanterie, broderie si tul, Pasmanterie, broderie si tul, strings, zip fasteners, și wrapping ribbons. Are sediul în Poznan, Polonia.

 2. CREABO

  Belgia

  Compania CREABO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles for embroidery, embroidery, embroidered company logos, și artistic embroidery workshop. Are sediul în Houthalen, Belgia.

 3. DELTEX

  Franta

  Compania DELTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Tesaturi, Fire tehnice textile, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Tesaturi, și Fire tehnice textile. Are sediul în Sarlat, Franta.

 4. BRUGMANS & CO

  Belgia

  Compania BRUGMANS & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic embroidery workshop, embroidery, și embroidery producers. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 5. F. J. RAMMER GMBH

  Germania

  Compania F. J. RAMMER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici elastice, tapes and bands, belts and bands for technical uses, și Panglici elastice. Are sediul în Ohorn, Germania.

 6. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Germania

  Compania ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Tesaturi, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Gerstetten, Germania.

 7. KARADENIZ BRODE TEKSTIL LTD STI

  Turcia

  Compania KARADENIZ BRODE TEKSTIL LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lace, și embroidery producers. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 8. RIBERA - RENDAS E BORDADOS S.A.

  Portugalia

  Compania RIBERA - RENDAS E BORDADOS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. Are sediul în Guifões Matosinhos, Portugalia.

 1. BRODERIE DEPUYDT

  Belgia

  Compania BRODERIE DEPUYDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidery, și giveaways. Are sediul în Lauwe, Belgia.

 2. RINCOTEX S.L

  Spania

  Compania RINCOTEX S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ribbon and braid, strings, strawberry tree, și wholesale of embroideries. Are sediul în San Jose De La Rinconada, Spania.

 3. SAS SOLSTISS

  Franta

  Compania SAS SOLSTISS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Embroidery and laces, și underwear lace. Are sediul în Caudry, Franta.

 4. IPEKTUL VE KONFEKSIYON SANAYI A.S.

  Turcia

  Compania IPEKTUL VE KONFEKSIYON SANAYI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. Are sediul în Zeytinburnu, Turcia.

 5. ZWEIGART & SAWITZKI GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZWEIGART & SAWITZKI GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Tesaturi, și packing. Are sediul în Sindelfingen, Germania.

 6. MOLLIE REGAN TEXTILES

  Regatul Unit

  Compania MOLLIE REGAN TEXTILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. Are sediul în Poole, Regatul Unit.

 7. MY WAY BORDURINGEN

  Belgia

  Compania MY WAY BORDURINGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broderii, embroidery software, embroidering machines, Broderii, și embroidery to order. Are sediul în Maaseik, Belgia.

 8. SARL SERIDIS

  Franta

  Compania SARL SERIDIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of embroideries, thermal-transfer marking, creation of advertising objects, și machine embroidery. Are sediul în Portet Sur Garonne, Franta.

 9. DEFOY AGNES

  Belgia

  Compania DEFOY AGNES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidered company logos, embroidery, Business gifts, și lace and embroidery. Are sediul în Bastogne, Belgia.

 10. TEXHAS

  Belgia

  Compania TEXHAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broderii, Broderii, și manufacturer of embroidery pieces. Are sediul în Hasselt, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit