• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pasari- iepuri si vanat - crestere

Rezultate pentru

Pasari- iepuri si vanat - crestere - Import export

 1. COQ DES PRES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania COQ DES PRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul AGRICULTURA ECOLOGICA. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de gaina si pui, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Oua, chicken pate, organic chickens, vol au vent, chicken roasts, și Rillettes. Are sediul în Fernelmont, Belgia.

 2. FRANCO SRL

  Italia

  Compania FRANCO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Agricultura - instalatii si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Cervasca, Italia.

 3. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Italia

  Compania CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turkey, guinea fowl, ducks, și capons. Are sediul în Olevano Sul Tusciano, Italia.

 4. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Italia

  Compania COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pheasant, și quails. Are sediul în Acquafondata, Italia.

 5. PUNTO AGRI

  Italia

  Compania PUNTO AGRI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciuperci, Adapatoare, diy items, Ciuperci, Adapatoare, și Poultry incubators and brooders. Are sediul în Siano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MURAT-LAMM GMBH

  Germania

  Compania MURAT-LAMM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Horb, Germania.

 2. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Turcia

  Compania AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de rata. Are sediul în Adana, Turcia.

 3. ALTANERÍA

  Spania

  Compania ALTANERÍA, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pedigree puppies. Are sediul în Paracuellos-Madrid, Spania.

 4. SELECT GAME BIRD

  Grecia

  Compania SELECT GAME BIRD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Grevena, Grecia.

 5. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Belgia

  Compania CHICKEN MASTERS OF BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari, iepuri si vanat - crestere, Pasari, iepuri si vanat - crestere, biological butchering, fresh butchered products, și butcher's shop. Are sediul în Deinze, Belgia.

 1. BUVENS

  Belgia

  Compania BUVENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Carne si mezeluri, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Carne si mezeluri. Are sediul în Diest, Belgia.

 2. BELKI

  Belgia

  Compania BELKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea pasarilor - instalatii si materiale, chicken fillets, butchery, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, și Cresterea pasarilor - instalatii si materiale. Are sediul în Aalst, Belgia.

 1. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgia

  Compania LIEBEN GEVOGELTE & WILD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gaina si pui. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari, iepuri si vanat - crestere, butter manufacturers, small eggs, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Genk, Belgia.

 2. HYPHARM

  Franta

  Compania HYPHARM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Roussay, Franta.

 3. COMPTOIRS ALBERT

  Belgia

  Compania COMPTOIRS ALBERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pheasant meat, rabbit meat, deer meat, și wild boar meat. Are sediul în Vlierzele, Belgia.

 4. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgia

  Compania WILDHANDEL VERMEERSCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Transarea carnii, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Transarea carnii, ready-to-cook game, și dressed game products. Are sediul în Torhout, Belgia.

 5. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Germania

  Compania TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Vita - carne proaspata, Carne congelata si congelata rapid, Gastronomie - specialitati, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Vita - carne proaspata, Carne congelata si congelata rapid, și Gastronomie - specialitati. Are sediul în Bremen, Germania.

 6. HERDICO

  Belgia

  Compania HERDICO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, wholesale meats, și Carne si mezeluri. Are sediul în Hoogstraten, Belgia.

 7. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgaria

  Compania TYCOON SERVICES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iesle si troace, Produse finite metalice, Iesle si troace, și Produse finite metalice. Are sediul în Troyan, Bulgaria.

 8. RENA IMPEX

  Turcia

  Compania RENA IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble blocks. Are sediul în Tepebasi, Turcia.

 1. BOKMOLENHOEVE

  Belgia

  Compania BOKMOLENHOEVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Hoteluri şi restaurante, chickens for gastronomy, și plants and equipment for slaughtering poultry and birds. Are sediul în Loker, Belgia.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Germania

  Compania ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, Ovine si caprine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, și Ovine si caprine. Are sediul în Lohfelden, Germania.

 3. PINKI

  Belgia

  Compania PINKI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Carne de pasare si vanat congelata si congelata rapid, wholesale meats, frozen meats, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Aalter, Belgia.

 4. BELGABROED

  Belgia

  Compania BELGABROED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants and equipment for slaughtering poultry and birds, și pet breeding. Are sediul în Merksplas, Belgia.

 5. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Germania

  Compania ZOOFACHMARKT - MARCHE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Heinsberg, Germania.

 6. ALPEX GMBH

  Austria

  Compania ALPEX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Peste, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, și Maruntaie. Are sediul în Wien, Austria.

 7. BERNHARD AMSHOFF GMBH

  Germania

  Compania BERNHARD AMSHOFF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oua, Alimentatie dietetica si biologica, Produse lactate, Produse congelate si congelate rapid, Oua, Alimentatie dietetica si biologica, Produse lactate, și Produse congelate si congelate rapid. Are sediul în Ahaus, Germania.

 8. GERALD MÜLLER

  Austria

  Compania GERALD MÜLLER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Oua, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Peste, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Oua, și Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. Are sediul în Villach, Austria.

 9. HERBERT LUGITSCH U. SÖHNE GES.MBH, GEFLÜGELHOF

  Austria

  Compania HERBERT LUGITSCH U. SÖHNE GES.MBH, GEFLÜGELHOF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Oua, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Peste, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Oua, și Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. Are sediul în Feldbach, Austria.

 10. EMA-FOOD

  Germania

  Compania EMA-FOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Peste, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, și Maruntaie. Are sediul în Gudensberg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Pasari- iepuri si vanat - crestere - Import export

Număr de rezultate

5.295 Intreprinderile