• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pasari domestice

Rezultate pentru

Pasari domestice - Import export

 1. SC EVER TRADE SRL

  Romania

  SC EVER TRADE SRL are ca si domeniu principal de activitate importul si exportul produselor de morarit, furajere si a cerealelor. Scop: asigurarea calitatii ireprosabile la nivelul produselor furnizate. Succesul nostru se datoreaza profesionalismului si traditiei in colaborarea cu cele mai importante mori si fabrici din Republica Moldova. Avantaje: - Produsele respecta cele mai inalte standarde de calitate - Preturi competitive - Timp scurt de livrare - Servicii de consultanta si logisitica Portofoliul nostru include: - Faina de grau (toate sortimentele) - Tarata de grau - DDGS de porumb - Borhot de sfecla de zahar - Cereale Toate produsele noastre sunt fabricate in Republica Moldova. Serviciile noastre acopera intreg teritoriul Romaniei si a Europei.

 2. PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER

  Germania

  Compania PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stainless steels, feeds for birds, toys, și articles for birds. Are sediul în Königsbrunn, Germania.

 3. PAJARERÍA SAMU

  Spania

  Compania PAJARERÍA SAMU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari domestice, pet bird food, și Pasari domestice. Are sediul în Estepa, Spania.

 4. POULTRY FARMS VALERA

  Grecia

  Compania POULTRY FARMS VALERA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Ioannina, Grecia.

 5. GEERT VERHOEVEN

  Belgia

  Compania GEERT VERHOEVEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hens, small animals, și rabbit. Are sediul în KLUIZEN, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK

  Belgia

  Compania DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de companie, Pasari domestice, Caini si pisici - articole, Hrana pentru animale de companie, reptiles, Pasari domestice, și Caini si pisici - articole. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 2. OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A.

  Portugalia

  Compania OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de crescatorie, și Hrana pentru animale de crescatorie. Are sediul în Alcaidaria, Portugalia.

 3. GENOVO FOODS LLC.

  Ucraina

  Compania GENOVO FOODS LLC., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Kotsubinskoe, Ucraina.

 4. M. OLLESCH

  Germania

  Compania M. OLLESCH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cochilii, crustacee, Peste, Pasari domestice, Hrana pentru animale de crescatorie, Cochilii, crustacee, Peste, Pasari domestice, și Hrana pentru animale de crescatorie. Are sediul în Krefeld, Germania.

 5. AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI.

  Turcia

  Compania AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. AVICOLA SA

  Republica Moldova

  Compania AVICOLA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din oua, hens, și Produse din oua. Are sediul în Raionul Riscani, Republica Moldova.

 2. EREBO HEIMTIERPRODUKTE

  Germania

  Compania EREBO HEIMTIERPRODUKTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Pasari domestice, Animale domestice - articole, Colivii si voliere, Peste, Pasari domestice, Animale domestice - articole, și Colivii si voliere. Are sediul în Boos, Germania.

 1. SAS ZOLUX

  Franta

  Compania SAS ZOLUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvarii si recipiente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari domestice, Animale domestice - articole, Pasari domestice, și Animale domestice - articole. Are sediul în Saintes, Franta.

 2. MANUFAKTUR KRATZPFOTE

  Germania

  Compania MANUFAKTUR KRATZPFOTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scratching posts, și cats. Are sediul în Helmbrechts, Germania.

 3. MARTINS E GERALDES LDA.

  Portugalia

  Compania MARTINS E GERALDES LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Águas Vivas, Portugalia.

 4. VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugalia

  Compania VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Lavadouro, Portugalia.

 5. AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A.

  Portugalia

  Compania AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Horta Do Chão Da Serra, Portugalia.

 6. MOSIG OHG VOGELGROßHANDLUNG PAPAGEIEN-IMPORT-EXPORT INH. D. KOWALSKI

  Germania

  Compania MOSIG OHG VOGELGROßHANDLUNG PAPAGEIEN-IMPORT-EXPORT INH. D. KOWALSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colivii si voliere, și Colivii si voliere. Are sediul în Detmold, Germania.

 7. PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA.

  Portugalia

  Compania PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Carrazedo, Portugalia.

 8. AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugalia

  Compania AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Resouro, Portugalia.

 1. AVIARIOS AGRO OVO LDA.

  Portugalia

  Compania AVIARIOS AGRO OVO LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în São João Das Lampas, Portugalia.

 2. CORRIENTES LORO PARK S.A.

  Argentina

  Compania CORRIENTES LORO PARK S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tropical birds. Are sediul în Corrientes, Argentina.

 3. POULTRY EQUIPMENT

  Turcia

  Compania POULTRY EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. AVE IMPEX S.R.L.

  Romania

  Compania AVE IMPEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari domestice, și Pasari domestice. Are sediul în Satu Mare, Romania.

 5. MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A.

  Portugalia

  Compania MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Porto Alto, Portugalia.

 6. CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A.

  Portugalia

  Compania CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Quinta Da Gramela, Portugalia.

 7. MKJ

  Indonezia

  Compania MKJ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Jakarta, Indonezia.

 8. W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V.

  Olanda

  Compania W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari domestice, și Pasari domestice. Are sediul în Dronrijp, Olanda.

 9. SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A.

  Portugalia

  Compania SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în São Romão Do Coronado, Portugalia.

 10. NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A

  Portugalia

  Compania NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari domestice. Are sediul în Caramulo, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit