• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pardoseli pentru sali de calculatoare

Rezultate pentru

Pardoseli pentru sali de calculatoare - Import export

 1. SOGEGA SRL

  Italia

  Compania SOGEGA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli pentru sali de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, floors manufacturers, Plastic - folii pentru acoperirea solului, vinyl floors, și sheets of plastic materials. Are sediul în Gattico, Italia.

 2. POLYGROUP EUROPE

  Spania

  Compania POLYGROUP EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli suprainaltate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Pardoseli false, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Pardoseli false, și modular technical floorings. Are sediul în Valencina De La Concepcion, Spania.

 3. C. KORNUYT

  Olanda

  Compania C. KORNUYT, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Helmond, Olanda.

 4. MICROCE

  Spania

  Compania MICROCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli pentru sali de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile third party painting, și wall-coverings applied. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. CHIC VINYL FLOORING

  China

  Compania CHIC VINYL FLOORING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli pentru sali de calculatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vinyl floors. Are sediul în Shijiazhuang, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FIORE S.R.L.

  Italia

  Compania FIORE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, și industrial resin coatings. Are sediul în Nerviano, Italia.

 2. LITE STONE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania LITE STONE LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Hope Valley, Regatul Unit.

 3. MELCHERS TECHIMPORT GMBH

  Germania

  Compania MELCHERS TECHIMPORT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Bremen, Germania.

 4. INTERIOR SCREED LTD

  Regatul Unit

  Compania INTERIOR SCREED LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 5. HEBROK BAUELEMENTE GMBH

  Germania

  Compania HEBROK BAUELEMENTE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, și Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 1. HTI

  Tunisia

  Compania HTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi magnetice pentru computer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru calculator, Inginerie informatica, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Mobilier pentru calculator, Inginerie informatica, Mouse mats, și Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în La Marsa, Tunisia.

 2. VENEROM S.R.L.

  Italia

  Compania VENEROM S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mozaicuri - piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Forli', Italia.

 1. BETON BLOCK DI CISOTTO GEOM. MARCO

  Italia

  Compania BETON BLOCK DI CISOTTO GEOM. MARCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Taglio Di Po, Italia.

 2. CCP RESINE S.R.L.

  Italia

  Compania CCP RESINE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Druento, Italia.

 3. MASPE S.R.L.

  Italia

  Compania MASPE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli din teracota, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Pardoseli din teracota, și Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Cassola, Italia.

 4. SO.CO.PAV. S.R.L.

  Italia

  Compania SO.CO.PAV. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Senago, Italia.

 5. SIRN S.R.L.

  Italia

  Compania SIRN S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Trieste, Italia.

 6. SHANDONG TONGYI CERAMICS SCIENCE&TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania SHANDONG TONGYI CERAMICS SCIENCE&TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Zibo, China.

 7. SISTEMPAV S.R.L.

  Italia

  Compania SISTEMPAV S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, și Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Melfi, Italia.

 8. LA SAN GIORGIO S.R.L.

  Italia

  Compania LA SAN GIORGIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli din teracota, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Pardoseli din teracota, și Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Zandobbio, Italia.

 1. TRADING S.R.L.

  Italia

  Compania TRADING S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, și Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Forli', Italia.

 2. TECNICEM S.R.L.

  Italia

  Compania TECNICEM S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Milano, Italia.

 3. TECNOGIVEX (S.P.A.)

  Italia

  Compania TECNOGIVEX (S.P.A.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Pereti despartitori, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Pereti despartitori. Are sediul în Cormano (mi), Italia.

 4. PAVIBETON S.R.L.

  Italia

  Compania PAVIBETON S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Sant'angelo Lodigiano, Italia.

 5. VECCHI MASSIMO

  Italia

  Compania VECCHI MASSIMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Zugraveli - antreprenori, și Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Cavriago, Italia.

 6. PASQUALI FRANCO

  Italia

  Compania PASQUALI FRANCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Placi si dale, și Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Montecassiano, Italia.

 7. ATS S.R.L.

  Italia

  Compania ATS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Rosa', Italia.

 8. TRANSPACK GROUP SERVICE S.P.A.

  Italia

  Compania TRANSPACK GROUP SERVICE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Padova, Italia.

 9. TECNOBETON S.A.S. DI PARI ANGELO E C.

  Italia

  Compania TECNOBETON S.A.S. DI PARI ANGELO E C., care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Melegnano, Italia.

 10. DUROCEM ITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania DUROCEM ITALIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli pentru sali de calculatoare, Cauciuc - pardoseli industriale, Pardoseli pentru sali de calculatoare, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Toano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit