• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pardoseli din teracota

Rezultate pentru

Pardoseli din teracota - Import export

 1. COTTO VETRIOLESE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COTTO VETRIOLESE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flooring, terracotta tile production, tuiles, terracotta floor production, grooves, terracotta roof tile production, gutters, aggregates, și plasterboard panels. Are sediul în Bagnoregio, Italia.

 2. ARTUR CAVACO, LDA - TERRACOTA DO ALGARVE

  Portugalia

  Compania ARTUR CAVACO, LDA - TERRACOTA DO ALGARVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. Are sediul în São Brás De Alportel, Portugalia.

 3. LES TERRES CUITES D'AIZENAY

  Franta

  Compania LES TERRES CUITES D'AIZENAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale din teracota, Pardoseli din teracota, terracotta facing bricks, Placi si dale din teracota, Pardoseli din teracota, și terracotta bricks for chimneys. Are sediul în Aizenay, Franta.

 4. PIPA S.R.L.

  San Marino

  Compania PIPA S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, și Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Repubblica Di San Marino, San Marino.

 5. KROELL

  Belgia

  Compania KROELL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie si materii prime - servicii pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli din teracota, Lemn - produse pentru tratare, Depozitare - materiale si sisteme, tiling, Pardoseli din teracota, Lemn - produse pentru tratare, și Depozitare - materiale si sisteme. Are sediul în Arlon, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ETS LEGENS

  Franta

  Compania ETS LEGENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee, sobe decorative si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli din teracota, și Pardoseli din teracota. Are sediul în Reignac-Sur-Indre, Franta.

 2. USŁUGI REMONTOWO-BUDOWLANE PAWEŁ SIEŃKOWSKI

  Polonia

  Compania USŁUGI REMONTOWO-BUDOWLANE PAWEŁ SIEŃKOWSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli din teracota, furniture fixtures, wall painting, și Pardoseli din teracota. Are sediul în Nasielsk, Polonia.

 3. AM FINITURE

  Italia

  Compania AM FINITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli din teracota, parquet laid, wall-coverings applied, Pardoseli din teracota, și plaster. Are sediul în Firenze, Italia.

 4. SEMMELROCK STEIN+DESIGN GMBH & COKG

  Austria

  Compania SEMMELROCK STEIN+DESIGN GMBH & COKG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli din teracota, klinker floors, outdoor flooring, și Pardoseli din teracota. Are sediul în Klagenfurt, Austria.

 5. CHINA HN STONE

  China

  Compania CHINA HN STONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile granite for funeral art, și marble. Are sediul în Xiamen, China.

 1. BIEMME DI BISIO ANTONIO S.N.C.

  Italia

  Compania BIEMME DI BISIO ANTONIO S.N.C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Torino, Italia.

 2. BUFFA E C S.N.C. PAVIMENTI E RIVESTIMENTI

  Italia

  Compania BUFFA E C S.N.C. PAVIMENTI E RIVESTIMENTI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Mariano Comense, Italia.

 1. PREFO DI GENOVESI ARTURO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania PREFO DI GENOVESI ARTURO E C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Goito, Italia.

 2. AREA S.R.L.

  Italia

  Compania AREA S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Monza, Italia.

 3. ZANARDO CERAMICHE DI ZANARDO ILES

  Italia

  Compania ZANARDO CERAMICHE DI ZANARDO ILES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Mareno Di Piave, Italia.

 4. CERAMICHE DI ARICI E FALCONI S.R.L.

  Italia

  Compania CERAMICHE DI ARICI E FALCONI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Pardoseli din teracota, Placi si dale, și Pardoseli din teracota. Are sediul în Gussago, Italia.

 5. LITHOS S.R.L.

  Italia

  Compania LITHOS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Pardoseli din teracota, Placi si dale, și Pardoseli din teracota. Are sediul în Martina Franca, Italia.

 6. ABATI PARATI DI ABATI CORRADO

  Italia

  Compania ABATI PARATI DI ABATI CORRADO, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Sorbolo Mezzani, Italia.

 7. FANIN EGIDIO S.N.C. DI FANIN EGIDIO & C.

  Italia

  Compania FANIN EGIDIO S.N.C. DI FANIN EGIDIO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Camisano Vicentino, Italia.

 8. ROSSI CERAMICHE S.R.L.

  Italia

  Compania ROSSI CERAMICHE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli din teracota, Dusuri prefabricate, Pardoseli din teracota, și Dusuri prefabricate. Are sediul în Medicina, Italia.

 1. RABANSER PATRICK & CO. S.A.S.

  Italia

  Compania RABANSER PATRICK & CO. S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Ortisei, Italia.

 2. LA PIASTRELLA S.N.C. DI MAINETTI EGIDIO E EMILIANO & C

  Italia

  Compania LA PIASTRELLA S.N.C. DI MAINETTI EGIDIO E EMILIANO & C, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Lambrugo, Italia.

 3. AGGLO BAGHIN S.R.L.

  Italia

  Compania AGGLO BAGHIN S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Riese Pio X, Italia.

 4. I.LA.P. S.R.L.

  Italia

  Compania I.LA.P. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, Pardoseli din teracota, Materiale pentru acoperisuri, și Pardoseli din teracota. Are sediul în Belpasso, Italia.

 5. LOBIS BOEDEN S.R.L.

  Italia

  Compania LOBIS BOEDEN S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Bolzano, Italia.

 6. TELMA S.R.L.

  Italia

  Compania TELMA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, Pardoseli din teracota, Parchet, și Pardoseli din teracota. Are sediul în Firenze, Italia.

 7. GARBI S.R.L.

  Italia

  Compania GARBI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Sarmato, Italia.

 8. HOFER FLIESEN & BOEDEN S.R.L.

  Italia

  Compania HOFER FLIESEN & BOEDEN S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, Pardoseli din teracota, Pardoseli industriale, și Pardoseli din teracota. Are sediul în Bolzano, Italia.

 9. PAVI SYSTEM S.R.L.

  Italia

  Compania PAVI SYSTEM S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli din teracota, Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli din teracota, și Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Erbusco, Italia.

 10. FACCANI POSATORI S.A.S. DI FACCANI ANDREA & C.

  Italia

  Compania FACCANI POSATORI S.A.S. DI FACCANI ANDREA & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Pardoseli false - elementi din beton, Acoperiri industriale cu rasina, și Pardoseli false - elementi din beton. Are sediul în Russi, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit