• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pardoseli - elemente prefabricate

Rezultate pentru

Pardoseli - elemente prefabricate - Import export

 1. SAGER FERTIGTEILE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SAGER FERTIGTEILE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Bonbruck, Germania.

 2. RAUTER FERTIGTEILBAU GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania RAUTER FERTIGTEILBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Niederwölz, Austria.

 3. MESSERSCHMIDT SONDERANFERTIGUNGEN INH. FRANK MESSERSCHMIDT

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MESSERSCHMIDT SONDERANFERTIGUNGEN INH. FRANK MESSERSCHMIDT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Langenfeld, Germania.

 4. KLAUS KÖHLER BETON- UND FERTIGTEILWERK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KLAUS KÖHLER BETON- UND FERTIGTEILWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Luckenwalde, Germania.

 5. RATIO SCHACHTSYSTEME OHG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RATIO SCHACHTSYSTEME OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Wendelstein, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OBLONCONFORT S.R.L.

  Romania

  Producem la comanda: Rulouri exterioare, Marchize, Copertine, Pergole retractabile, Inchideri terase, Usi garaj

 2. ALL GEO SRL

  Italia

  Compania ALL GEO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry walls. Are sediul în Fossano, Italia.

 3. GRIS CLAIR

  Franta

  Compania GRIS CLAIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale - beton, Pardoseli - elemente prefabricate, Dale - beton, Pardoseli - elemente prefabricate, Concrete blocks and breeze blocks for exterior works, și concrete insulating materials. Are sediul în Mathay, Franta.

 4. H.D.M.

  Belgia

  Compania H.D.M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, Placi goale in interior, laminated parquet, laminated flooring, și wood panels. Are sediul în Peer, Belgia.

 5. PREFABBRICATI SUD SRL

  Italia

  Compania PREFABBRICATI SUD SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Melilli, Italia.

 1. GM FLOOR SCREEDS

  Regatul Unit

  Compania GM FLOOR SCREEDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Cannock, Regatul Unit.

 2. FINELINE FLOORING LTD

  Regatul Unit

  Compania FINELINE FLOORING LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Hook, Regatul Unit.

 1. KERAMZYT SYSTEM. BLOCZKI FUNDAMENTOWE, PUSTAKI ŚCIENNE, BETON TOWAROWY

  Polonia

  Compania KERAMZYT SYSTEM. BLOCZKI FUNDAMENTOWE, PUSTAKI ŚCIENNE, BETON TOWAROWY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi din beton, Caramizi, Pardoseli - elemente prefabricate, beams, Stalpi din beton, Caramizi, și Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 2. VIRAG SRL

  Italia

  Compania VIRAG SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, pvc floors, vinyl floors, Parchet, și wooden floor coverings. Are sediul în Cernusco Sul Naviglio, Italia.

 3. VALUE FLOORS HALL GREEN

  Regatul Unit

  Compania VALUE FLOORS HALL GREEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 4. SIMPLY BAMBOO LTD

  Regatul Unit

  Compania SIMPLY BAMBOO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Ford, Regatul Unit.

 5. POPRECA SNC DI GALEOTTI NANDINO E C.

  Italia

  Compania POPRECA SNC DI GALEOTTI NANDINO E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în San Giovanni Del Dosso, Italia.

 6. ALKAR TECHNOLOGY

  Belgia

  Compania ALKAR TECHNOLOGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automatizari - instalatii si echipamente, Alveolar slabs, honeycomb slabs, și Automatizari - instalatii si echipamente. Are sediul în Binche, Belgia.

 7. LFS POLISHED CONCRETE

  Regatul Unit

  Compania LFS POLISHED CONCRETE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polished coating. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. DE DONCKER

  Belgia

  Compania DE DONCKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, Pardoseli industriale, concrete products, construction materials, și concrete. Are sediul în Roosdaal, Belgia.

 1. NERVA

  Belgia

  Compania NERVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transit, și floors manufacturers. Are sediul în Harelbeke, Belgia.

 2. SAMONCO

  Belgia

  Compania SAMONCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli - elemente prefabricate, Pardoseli - elemente prefabricate, concrete products, concreting, și prefabricated buildings. Are sediul în Bree, Belgia.

 3. 3GULVAFSLIBNING.DK

  Danemarca

  Compania 3GULVAFSLIBNING.DK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Køge, Danemarca.

 4. VIVIDUS COATINGS

  Statele Unite ale Americii

  Compania VIVIDUS COATINGS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în River Heights, Statele Unite ale Americii.

 5. GULVKANONEN

  Danemarca

  Compania GULVKANONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Ballerup, Danemarca.

 6. STRUYK VERWO INFRA

  Olanda

  Compania STRUYK VERWO INFRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale - beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli - elemente prefabricate, clinker floor coverings, street furniture, paving tiles, și Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Oosterhout, Olanda.

 7. EXPERT MARTEAU LDA

  Portugalia

  Compania EXPERT MARTEAU LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Penafiel, Portugalia.

 8. FRUTAS PATRÍCIA PILAR, LDA

  Portugalia

  Compania FRUTAS PATRÍCIA PILAR, LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tomatoes, și syringes. Are sediul în Torres Vedras, Portugalia.

 9. SUR MESURE

  Luxemburg

  Compania SUR MESURE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Outdoor terraces, environmentally-friendly parquet, timber cut to size, și custom-made dashboards. Are sediul în Eschdorf, Luxemburg.

 10. LITCHFIELD FLOOR RENOVATIONS

  Regatul Unit

  Compania LITCHFIELD FLOOR RENOVATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Dunstable, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit