• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • parafine

Rezultate pentru

Parafine - Import export

 1. HORIZON CANDLES

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania HORIZON CANDLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lumanari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, Parafine, paraffin wax, candles in glasses, custom candles, Cadouri promotionale, household candles, ambiance candles, și Production of candles. Are sediul în Bagcilar, Turcia.

 2. PFEIFFER VACUUM AUSTRIA GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania PFEIFFER VACUUM AUSTRIA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în Wien, Austria.

 3. NEUKIRCH LUBRICATION ENGINEERING INH. GERT NEUKIRCH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NEUKIRCH LUBRICATION ENGINEERING INH. GERT NEUKIRCH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în Wertheim, Germania.

 4. FLAMMWERK INH.: KEVIN BLASE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FLAMMWERK INH.: KEVIN BLASE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în Kirchlengern, Germania.

 5. CAMEN TRADING CO S R L

  Romania

  We are importers on the romanian market since 1992 industrial goodsfrom Western Europe.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCHMIERSTOFF-TECHNIK RENÉ VÖLKEL

  Germania

  Compania SCHMIERSTOFF-TECHNIK RENÉ VÖLKEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în Dülmen, Germania.

 2. EVRICOM

  Bulgaria

  Compania EVRICOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lumanari, și Lumanari. Are sediul în Stara Zagora, Bulgaria.

 3. HABCO D.O.O.

  Slovenia

  Compania HABCO D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, Combustibili lichizi, Ingrasaminte chimice, Parafine, Combustibili lichizi, și Ingrasaminte chimice. Are sediul în Lendava, Slovenia.

 4. TEVIER ÖL-FENKART GMBH

  Austria

  Compania TEVIER ÖL-FENKART GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în Hohenems, Austria.

 5. YAGTY SEMLER

  Turkmenistan

  Compania YAGTY SEMLER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wax candle, candlesticks, slacks, și paraffin wax. Are sediul în Ashgabat, Turkmenistan.

 1. PETROWHITE

  Turcia

  Compania PETROWHITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vaseline, sale of petroleum products, și paraffin wax. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 2. BAYKIM CHEMICALS

  Turcia

  Compania BAYKIM CHEMICALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. HANSA POLYMERS SP Z O.O.

  Polonia

  Compania HANSA POLYMERS SP Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule pentru mase plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polimeri naturali, Parafine, polypropylene yarn - technical yarns, Polimeri naturali, și Parafine. Are sediul în Krakow, Polonia.

 2. HATHAWAY JOHNSON LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HATHAWAY JOHNSON LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. PROREUSE SRLS

  Italia

  Compania PROREUSE SRLS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beeswax, wax, și coloured waxes. Are sediul în VALLO, Italia.

 4. JSC MINERAL WAX PLANT

  Belarus

  Compania JSC MINERAL WAX PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria chimica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, special oils, și Parafine. Are sediul în Minsk Region, Pukhovichi District, Svisloch, Belarus.

 5. MERCAN KIMYA S.A

  Turcia

  Compania MERCAN KIMYA S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paraffins, și vaseline. Are sediul în Denizli, Turcia.

 6. PELLIZZARI SRL

  Italia

  Compania PELLIZZARI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în Valdagno, Italia.

 7. BAYKIM KIMYA URUNLERI SAN. A.S.

  Turcia

  Compania BAYKIM KIMYA URUNLERI SAN. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, și Parafine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. ALPHA-CHEMIE GMBH

  Germania

  Compania ALPHA-CHEMIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, Extracte din condimente si mirodenii, Parafine, și Extracte din condimente si mirodenii. Are sediul în Freital, Germania.

 1. ARKIMYA SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

  Compania ARKIMYA SANAYI VE TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, și Parafine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PARAFLUID MINERALÖLGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania PARAFLUID MINERALÖLGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, și Parafine. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. GATO CHEMISTRY

  Turcia

  Compania GATO CHEMISTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în Samsun, Turcia.

 4. MERCAN KIMYA SANAYI VE TICARET - GULTEKIN OKAY SALGAR

  Turcia

  Compania MERCAN KIMYA SANAYI VE TICARET - GULTEKIN OKAY SALGAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, și Parafine. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. PAPADOPOULOS POLYIMEROS

  Grecia

  Compania PAPADOPOULOS POLYIMEROS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, și Parafine. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 6. PARCHEMIKA, UAB

  Lituania

  Compania PARCHEMIKA, UAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 7. SASOL WAX S.A.S

  Franta

  Compania SASOL WAX S.A.S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, și Parafine. Are sediul în Paris, Franta.

 8. SASOL WAX GMBH

  Germania

  Compania SASOL WAX GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - derivati grei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parafine, și Parafine. Are sediul în Hamburg, Germania.

 9. GRANPOL

  Polonia

  Compania GRANPOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parafine. Are sediul în Slawno, Polonia.

 10. MERKURY LLC

  Ucraina

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit