• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • panouri dure

Rezultate pentru

Panouri dure - Import export

 1. WEMAFLEX GMBH HOLZWERKSTOFFE

  Germania

  Verified by europages badge

  WeMaFlex GmbH prepares customised solutions for a wide range of industries – solutions which go beyond simply using board and panel materials. As a wholesaler and further processing business, coming to us means going directly to the producer/manufacturer. Our position in the B2B business makes us a key component in helping the supply chain process run smoothly. Import/export with Europe-wide shipping, enclosed storage (domestic and abroad), further processing with woodworking machines, panels, specified dimensions, drilling, milling, canting, glueing and folding, MDF/HDF boards, chipboard panels, Birke plywood panels, sprung wooden slats, laminated wood slats, laminated wood beams, veneers, hardboard panels, OSB panels, insulation panels, edge protectors, new EUR-pallets, used EUR-pallets, production of special pallets, sample pallets, building prototypes, decorative films, finishing films, packaging pallets, choice of two pallets, rough/coated, cover panels

 2. HOBATEX GMBH INDUSTRIAL PARTNERS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HOBATEX GMBH INDUSTRIAL PARTNERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri dure. Are sediul în Brakel, Germania.

 3. SIA DABO TRADE

  Letonia

  Compania SIA DABO TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri dure. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton gri, Carton gri, plywood, și mdf wood. Are sediul în Riga, Letonia.

 4. PERFONET® GMBH

  Germania

  Compania PERFONET® GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri dure. Are sediul în Lahr, Germania.

 5. VPS FRANCE

  Franta

  Compania VPS FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste, inchizatoare si chei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectie si securitate - servicii, Panouri dure, Protectie si securitate - servicii, security doors, și Panouri dure. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MANUFACTURAS NICOLAS S.L.

  Spania

  Compania MANUFACTURAS NICOLAS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri dure. Are sediul în Viana, Spania.

 2. SIPAN SRL

  Italia

  Compania SIPAN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri dure. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri placate si contraplacate, plywood, Panouri placate si contraplacate, și multilayer panels. Are sediul în Campobello Di Mazara, Italia.

 3. ETS FERNAND BRUGERE

  Franta

  Compania ETS FERNAND BRUGERE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri dure, Panouri dure, poplar, și Rotary cut veneering. Are sediul în Châtillon-Sur-Seine, Franta.

 4. COFAS SPA

  San Marino

  Compania COFAS SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri dure. Are sediul în Serravalle, San Marino.

 5. HOPLA HOLZ-UND PLATTENBEARBEITUNGS-GMBH

  Germania

  Compania HOPLA HOLZ-UND PLATTENBEARBEITUNGS-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Panouri dure, Structura de rezistenta din lemn, Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Panouri dure, și Structura de rezistenta din lemn. Are sediul în Niederfüllbach, Germania.

 1. FRANK FÜRSCHBACH HOLZWERKSTOFFE

  Germania

  Compania FRANK FÜRSCHBACH HOLZWERKSTOFFE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Panouri dure, Parchet, Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Panouri dure, și Parchet. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. FROESLEV TRAE A/S

  Danemarca

  Compania FROESLEV TRAE A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri dure. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masonite - panouri de lemn, Lemn taiat si tratat, Panouri placate si contraplacate, Placi aglomerate, Masonite - panouri de lemn, Lemn taiat si tratat, Panouri placate si contraplacate, și Placi aglomerate. Are sediul în Padborg, Danemarca.

 1. MEYER TIMBER

  Regatul Unit

  Compania MEYER TIMBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri dure, veneered wood, chipboard, și Panouri dure. Are sediul în Chippenham, Regatul Unit.

 2. C.R.TAYLOR(TIMBER)LIMITED

  Regatul Unit

  Compania C.R.TAYLOR(TIMBER)LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri dure, Usi exterioare pentru case, Usi pentru locuinte, Placi aglomerate, Panouri dure, Usi exterioare pentru case, Usi pentru locuinte, și Placi aglomerate. Are sediul în Bradford, Regatul Unit.

 3. HARDBOARD EXPERT OÜ

  Estonia

  Compania HARDBOARD EXPERT OÜ, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri dure. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture for industry, chipboard, și plywood. Are sediul în TALLINN, Estonia.

 4. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Germania

  Compania THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte, Apa - instalatii si echipamente de extractie, Panouri dure, Adaposturi antiatomice - constructie, Conducte, Apa - instalatii si echipamente de extractie, Panouri dure, și Adaposturi antiatomice - constructie. Are sediul în Bad Homberg, Germania.

 5. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Estonia

  Compania TECHNOMAR & ADREM LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tambure si bobine pentru cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri dure, Placi de lemn, Panouri placate si contraplacate, Panouri dure, Placi de lemn, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Maardu, Estonia.

 6. BUSINESS COMMUNICATION CENTRE

  Belarus

  Compania BUSINESS COMMUNICATION CENTRE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri dure, Lemn de placaj, Talas si rumegus din lemn, Panouri dure, Lemn de placaj, Talas si rumegus din lemn, și export. Are sediul în Minsk, Belarus.

 7. ADROIT CORPORATION

  India

  Compania ADROIT CORPORATION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri dure. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building materials, și building materials and products. Are sediul în Delhi, India.

 8. ROCHLING PERMALI COMPOSITES

  Franta

  Compania ROCHLING PERMALI COMPOSITES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Panouri dure, Placi de lemn, și Panouri dure. Are sediul în Maxeville, Franta.

 1. PLABEDA - PLAKATIERUNGSBEDARF

  Germania

  Compania PLABEDA - PLAKATIERUNGSBEDARF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Panouri dure, Lemn - produse semifinite, Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Panouri dure, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Alsdorf, Germania.

 2. SC SILVATRADE SRL

  Romania

  Compania SC SILVATRADE SRL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri dure. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood, și furniture. Are sediul în Cluj Napoca, Romania.

 3. VILPAC

  Italia

  Compania VILPAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri dure, Panouri placate si contraplacate, Panouri dure, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Vigone, Italia.

 4. MOBIL 4 DI TONON E C

  Italia

  Compania MOBIL 4 DI TONON E C, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi aglomerate, Panouri dure, Placi aglomerate, și Panouri dure. Are sediul în Gaiarine, Italia.

 5. IBL SPA

  Italia

  Compania IBL SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse semifinite, Panouri dure, Lemn - produse semifinite, și Panouri dure. Are sediul în Coniolo (AL), Italia.

 6. VIDUE S.P.A.

  Italia

  Compania VIDUE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse semifinite, Panouri dure, Lemn - produse semifinite, și Panouri dure. Are sediul în Pravisdomini, Italia.

 7. STRAMBI S.R.L.

  Italia

  Compania STRAMBI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri dure, Panouri placate si contraplacate, Panouri dure, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Poggibonsi, Italia.

 8. JOHS. KOCH KG

  Germania

  Compania JOHS. KOCH KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi aglomerate, Panouri dure, Placi aglomerate, și Panouri dure. Are sediul în Eislingen, Germania.

 9. CI.PA.

  Italia

  Compania CI.PA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi aglomerate, Panouri dure, Placi aglomerate, și Panouri dure. Are sediul în Recanati, Italia.

 10. C & W BERRY LTD

  Regatul Unit

  Compania C & W BERRY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi aglomerate, Panouri dure, Placi aglomerate, și Panouri dure. Are sediul în Leyland, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit