• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • panificatie

Rezultate pentru

Panificatie - Import export

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Coreea de Sud

  Verified by europages badge

  Industria de panificație și industria de cofetărie utilizează "mașină de tort de orez" Masina de prăjituri SYP Rice poate fi clasificată ca mașină de panificație sau mașină de cofetărie. Suntem fabricarea de trestie de orez Popping Machine. Această mașină de săpare de cereale naturală produce așchii de cereale sau prăjituri folosind numai boabe naturale 100%, de exemplu, orez, orez brun, porumb, orz etc. Masina de prăjituri de orez poate produce cartofi de cartof, soia de fasole sau etc folosind cartofi sau soia Fasole paletă. Din moment ce gustarea de cereale 100% este excelentă în conținutul nutrițional și primește o bună reputație de la consumatori, este ușor de comercializat. Seria noastră SYP are un design compact și un confort superb pentru utilizare. Este, de asemenea, ușor de controlat timpul, grosimea și forma și, prin urmare, este foarte utilizat de la magazine la fabrici. Este, de asemenea, numit ca orez tort mașină de popping, popped mașină tort, mașină de orez pop, mașină tort porumb, mașină puffing, mașină tort umflat, mașină tort de orez coreeană, mașină pop etc.

 2. BISCOTTES ROGER

  Franta

  Verified by europages badge

  For Roger Sarret, a baker's son, producing rusks is above all being able to offer a forgotten sensation, a pleasure before the years of privation, learning again and daring to take delight in those small daily pleasures. Roger is still there 65 years later, his customer base, loyal to quality, has developed and the handcrafted production has expanded without compromising on his quality criteria. We manufacture for retail private label brands. Creation of full service range.

 3. TISSAGE BASTIEN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TISSAGE BASTIEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza netesuta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panificatie, și Panificatie. Are sediul în Caudry, Franta.

 4. SC EVER TRADE SRL

  Romania

  SC EVER TRADE SRL are ca si domeniu principal de activitate importul si exportul produselor de morarit, furajere si a cerealelor. Scop: asigurarea calitatii ireprosabile la nivelul produselor furnizate. Succesul nostru se datoreaza profesionalismului si traditiei in colaborarea cu cele mai importante mori si fabrici din Republica Moldova. Avantaje: - Produsele respecta cele mai inalte standarde de calitate - Preturi competitive - Timp scurt de livrare - Servicii de consultanta si logisitica Portofoliul nostru include: - Faina de grau (toate sortimentele) - Tarata de grau - DDGS de porumb - Borhot de sfecla de zahar - Cereale Toate produsele noastre sunt fabricate in Republica Moldova. Serviciile noastre acopera intreg teritoriul Romaniei si a Europei.

 5. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Italia

  Compania MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen bakery products, și deep-frozen bread. Are sediul în Covo, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRILLI S.R.L.

  Italia

  Compania TRILLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bakery, panettone, freshly-made pastries, și confectionery product. Are sediul în Modena, Italia.

 2. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Italia

  Compania ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholemeal bread, pan carre', bread for bruschetta, și crostini. Are sediul în Susegana, Italia.

 3. BAKER'S STANDARD LTD.

  Bulgaria

  Compania BAKER'S STANDARD LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 4. NOVEPAN

  Franta

  Compania NOVEPAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. Are sediul în Lomme, Franta.

 5. FORBANMETAL

  Spania

  Compania FORBANMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tavi si forme pentru copt in cuptor, non-stick baking trays, moulds, Trays, și Tavi si forme pentru copt in cuptor. Are sediul în Terrassa, Spania.

 1. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Franta

  Compania LA PARISIENNE DE BAGUETTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. Are sediul în Aubervilliers, Franta.

 2. VIGNOLA S.R.L.

  Italia

  Compania VIGNOLA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bakery, bakers, supplies for restaurants, și confectionery. Are sediul în Cisternino, Italia.

 1. BIONATIS - NOVEPAN

  Franta

  Compania BIONATIS - NOVEPAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organic farming. Are sediul în Haute Rivoire, Franta.

 2. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgia

  Compania GUENTHER BAKERIES BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine, Panificatie, Paine, hamburger, Panificatie, și bakery. Are sediul în Olen, Belgia.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Franta

  Compania BRIOCHES FONTENEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie industriala, și Patiserie industriala. Are sediul în Boufféré, Franta.

 4. L' EPI DU ROUERGUE SARL

  Franta

  Compania L' EPI DU ROUERGUE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial pastries, salads, și brioches and morning goods. Are sediul în La Loubière, Franta.

 5. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugalia

  Compania PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie industriala, deep-frozen bread, și Patiserie industriala. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 6. LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS

  Belgia

  Compania LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brutărie - Maşini şi echipament, și brutărie - Maşini şi echipament. Are sediul în Bornem, Belgia.

 7. HEIDINGER GMBH

  Germania

  Compania HEIDINGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panificatie, Conserve de carne si mezeluri, Mancaruri gatite si delicatese, Hotel, Panificatie, Conserve de carne si mezeluri, Mancaruri gatite si delicatese, și Hotel. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 8. LES DELICES DES 7 VALLEES

  Franta

  Compania LES DELICES DES 7 VALLEES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panificatie, și Panificatie. Are sediul în Aubigny En Artois, Franta.

 1. DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A.

  Spania

  Compania DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile binders. Are sediul în Azuqueca De Henares, Guadalajara, Spania.

 2. EUROPIZZA SRL

  Italia

  Compania EUROPIZZA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bakery products, și pizza bases. Are sediul în Foligno, Italia.

 3. A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA

  Portugalia

  Compania A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panificatie, Alimente si bauturi - aditivi, Panificatie, sweets, Alimente si bauturi - aditivi, și bakery. Are sediul în Vila Nova De Santo Andre, Portugalia.

 4. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  Belgia

  Compania BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen bakery products, și dyes. Are sediul în Gelrode, Belgia.

 5. LINWOODS BULK INGREDIENTS

  Regatul Unit

  Compania LINWOODS BULK INGREDIENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. Are sediul în Armagh, Regatul Unit.

 6. ALGOMAK

  Macedonia de Nord

  Compania ALGOMAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen bakery products, deep-frozen bread, și frozen croissants. Are sediul în Sveti Nikole, Macedonia de Nord.

 7. PRODUCTOS ATOCHA

  Spania

  Compania PRODUCTOS ATOCHA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. Are sediul în Leganés, Spania.

 8. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Italia

  Compania PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panificatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile breadsticks. Are sediul în Torino, Italia.

 9. PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA

  Portugalia

  Compania PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panificatie, Alimente si bauturi - aditivi, Panificatie, Alimente si bauturi - aditivi, și bakery. Are sediul în Vermelha, Portugalia.

 10. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgia

  Compania BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panificatie, Paine si produse de patiserie, Produse de patiserie dulci, Paine, Panificatie, Paine si produse de patiserie, Produse de patiserie dulci, și Paine. Are sediul în Nijlen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit