• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • panificatie

Rezultate pentru

Panificatie - Import export

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Coreea de Sud

  Industria de panificație și industria de cofetărie utilizează "mașină de tort de orez" Masina de prăjituri SYP Rice poate fi clasificată ca mașină de panificație sau mașină de cofetărie. Suntem fabricarea de trestie de orez Popping Machine. Această mașină de săpare de cereale naturală produce așchii de cereale sau prăjituri folosind numai boabe naturale 100%, de exemplu, orez, orez brun, porumb, orz etc. Masina de prăjituri de orez poate produce cartofi de cartof, soia de fasole sau etc folosind cartofi sau soia Fasole paletă. Din moment ce gustarea de cereale 100% este excelentă în conținutul nutrițional și primește o bună reputație de la consumatori, este ușor de comercializat. Seria noastră SYP are un design compact și un confort superb pentru utilizare. Este, de asemenea, ușor de controlat timpul, grosimea și forma și, prin urmare, este foarte utilizat de la magazine la fabrici. Este, de asemenea, numit ca orez tort mașină de popping, popped mașină tort, mașină de orez pop, mașină tort porumb, mașină puffing, mașină tort umflat, mașină tort de orez coreeană, mașină pop etc.

 2. BISCOTTES ROGER

  Franta

  For Roger Sarret, a baker's son, producing rusks is above all being able to offer a forgotten sensation, a pleasure before the years of privation, learning again and daring to take delight in those small daily pleasures. Roger is still there 65 years later, his customer base, loyal to quality, has developed and the handcrafted production has expanded without compromising on his quality criteria. We manufacture for retail private label brands. Creation of full service range.

 3. TISSAGE BASTIEN

  Franta

 4. SC EVER TRADE SRL

  Romania

  SC EVER TRADE SRL are ca si domeniu principal de activitate importul si exportul produselor de morarit, furajere si a cerealelor. Scop: asigurarea calitatii ireprosabile la nivelul produselor furnizate. Succesul nostru se datoreaza profesionalismului si traditiei in colaborarea cu cele mai importante mori si fabrici din Republica Moldova. Avantaje: - Produsele respecta cele mai inalte standarde de calitate - Preturi competitive - Timp scurt de livrare - Servicii de consultanta si logisitica Portofoliul nostru include: - Faina de grau (toate sortimentele) - Tarata de grau - DDGS de porumb - Borhot de sfecla de zahar - Cereale Toate produsele noastre sunt fabricate in Republica Moldova. Serviciile noastre acopera intreg teritoriul Romaniei si a Europei.

  Toate produsele pentru "panificatie"

 5. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Italia

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BAKER'S STANDARD LTD.

  Bulgaria

 2. TRILLI S.R.L.

  Italia

 3. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Italia

 4. NOVEPAN

  Franta

 5. FORBANMETAL

  Spania

 1. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Franta

 2. VIGNOLA S.R.L.

  Italia

 1. BIONATIS - NOVEPAN

  Franta

 2. EUROPIZZA SRL

  Italia

 3. ALGOMAK

  Macedonia de Nord

 4. PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA

  Portugalia

 5. MENISSEZ SAS

  Franta

 6. BANDEJAS COMETA,S.L

  Spania

 7. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugalia

 8. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  Belgia

 1. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Italia

 2. PRODUCTOS ATOCHA

  Spania

 3. A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA

  Portugalia

 4. DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A.

  Spania

 5. LINWOODS BULK INGREDIENTS

  Regatul Unit

 6. A.D.P. S.R.L.

  Italia

 7. LONARDI LUIGI

  Italia

 8. BÄCKEREI BEHRENS E.K.

  Germania

 9. REINER ROHWER

  Germania

 10. LE PETRIN DU PAPE

  Franta