• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • panglici elastice

Rezultate pentru

Panglici elastice - Import export

 1. ANDREAS NEUMANN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Manufactures and sells rubber ropes by the metre or ready-to-use. We specialize in manufacturing rubber ropes by the metre and ready-to-use ropes. Our aim is to develop customised solutions for our customers.

 2. SCHMAHL TEXTIL GMBH BANDFABRIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHMAHL TEXTIL GMBH BANDFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. Are sediul în Ehrenberg, Germania.

 3. KAIPING QIFAN WEAVING CO,.LTD.

  China

  Compania KAIPING QIFAN WEAVING CO,.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi industriale tesute, Asbestos-free webbing, Benzi industriale tesute, și piping bindings. Are sediul în Kaiping City, China.

 4. BEHA INNOVATION GMBH

  Germania

  Compania BEHA INNOVATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi transportoare, round belts, coatings, conveyor belts, și Benzi transportoare. Are sediul în Glottertal, Germania.

 5. TEKIŞ LASTIK

  Turcia

  Compania TEKIŞ LASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici elastice, Panglici elastice, elastic bands, și braided cords. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MODIMOD

  Franta

  Compania MODIMOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici elastice, elastic cords, sewing threads, haberdashery, și Panglici elastice. Are sediul în Lentilly, Franta.

 2. AZIZEM TEKSTIL

  Turcia

  Compania AZIZEM TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. WAHL TEXTILIEN

  Germania

  Compania WAHL TEXTILIEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici si sfori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda arici cu adeziv, Panglici elastice, skeins, Banda arici cu adeziv, și Panglici elastice. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. BURIFIL S.L

  Spania

  Compania BURIFIL S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spun yarns and sewing threads, și protective work masks. Are sediul în Catarroja ( Valencia ), Spania.

 5. ABRA GIRISIM TEKSTIL SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ABRA GIRISIM TEKSTIL SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile elastic yarns. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. LAICATEX (INDIA)

  India

  Compania LAICATEX (INDIA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. Are sediul în Surat, India.

 2. ELASTIN - INDUSTRY OF NARROW FABRICS, LDA

  Portugalia

  Compania ELASTIN - INDUSTRY OF NARROW FABRICS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile braces, elastic textile ribbons, și lingerie. Are sediul în Valongo, Portugalia.

 1. DS DIFFUSION FRANCE

  Franta

  Compania DS DIFFUSION FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici si sfori, Panglici elastice, Panglici si sfori, și Panglici elastice. Are sediul în Paris, Franta.

 2. ELASTIC MAR

  Grecia

  Compania ELASTIC MAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile elastic bands. Are sediul în Athens, Grecia.

 3. DMR RUBANS SAS

  Franta

  Compania DMR RUBANS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi industriale tesute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici si sfori, Chingi industriale tesute, Panglici elastice, Textile tehnice industriale, Panglici si sfori, Chingi industriale tesute, Panglici elastice, și Textile tehnice industriale. Are sediul în Comines, Franta.

 4. LEDTEX WEBBINGS AND NARROW FABRICS

  Turcia

  Compania LEDTEX WEBBINGS AND NARROW FABRICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. PENKIALAPIS, UAB

  Lituania

  Compania PENKIALAPIS, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici elastice, Snur, Sfori, Chingi industriale tesute, Panglici elastice, Snur, Sfori, și Chingi industriale tesute. Are sediul în SIAULIAI, Lituania.

 6. VEROPIZ SRL

  Italia

  Compania VEROPIZ SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. Are sediul în Arsago Seprio, Italia.

 7. AKSU DAR DOKUMA LTD

  Turcia

  Compania AKSU DAR DOKUMA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. RUBANERIE DU CENTRE

  Tunisia

  Compania RUBANERIE DU CENTRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wrapping ribbons, și straps. Are sediul în Ksar Hellal, Tunisia.

 1. F. J. RAMMER GMBH

  Germania

  Compania F. J. RAMMER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici elastice, tapes and bands, belts and bands for technical uses, și Panglici elastice. Are sediul în Ohorn, Germania.

 2. BANDWEBEREI TEX SOL GMBH

  Germania

  Compania BANDWEBEREI TEX SOL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, bands, woven, Finisarea produselor textile, straps, și Elastic rubber. Are sediul în Harztor, Germania.

 3. DURTAS TEKSTIL

  Turcia

  Compania DURTAS TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small cords for case handles, și jacquard ribbons. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. GIOLTEX

  Grecia

  Compania GIOLTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile braided cords. Are sediul în Athens, Grecia.

 5. MEYSAN KONVEYOR BANT

  Turcia

  Compania MEYSAN KONVEYOR BANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conveyor belts, continuously woven, manufacture of conveyor belts, Commercial information, și Conveyor belts for post sorting. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. NASTRIFICIO ARAL S.R.L.

  Italia

  Compania NASTRIFICIO ARAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dresuri si sosete, Haine pentru sport, Dresuri si sosete, și Haine pentru sport. Are sediul în Chiuduno, Italia.

 7. RUBAN DE PARIS

  Franta

  Compania RUBAN DE PARIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ace - furnituri pentru imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici elastice, Panglici si sfori, Elastic, Fire elastice, Panglici elastice, Panglici si sfori, Elastic, și Fire elastice. Are sediul în Paris, Franta.

 8. BONABANT

  Turcia

  Compania BONABANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive tapes, și Stretch wrap. Are sediul în Mersin, Turcia.

 9. MITA BANT SAN.TIC.AS.

  Turcia

  Compania MITA BANT SAN.TIC.AS., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. JOUBERT PRODUCTIONS

  Franta

  Compania JOUBERT PRODUCTIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, Fire elastice, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile, și Fire elastice. Are sediul în Ambert, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit