• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pamant

Rezultate pentru

Pamant - Import export

 1. HOLLAND SOIL

  Spania

  Compania HOLLAND SOIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pamant. Are sediul în Llinars Del Valles (bareclona), Spania.

 2. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusia

  Compania BIOERA-MOSCOW, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrasaminte naturale, Pamant, Rame - ingrasaminte, Ingrasaminte naturale, Pamant, Rame - ingrasaminte, și Amino acid. Are sediul în Moscow, Rusia.

 3. MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK

  Polonia

  Compania MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradini si parcuri - firme de consiliere, Peisagistica - antreprenori, Pamant, Gradini si parcuri - firme de consiliere, Peisagistica - antreprenori, gardening, și Pamant. Are sediul în Jarosław, Polonia.

 4. SCHOTTERWERK MOERSDORF

  Luxemburg

  Compania SCHOTTERWERK MOERSDORF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, natural stone, Quarries, gabions, și Pamant. Are sediul în Moersdorf, Luxemburg.

 5. DE KOCK WAVRE

  Belgia

  Compania DE KOCK WAVRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, earthmoving, earthmoving work, sand, și Pamant. Are sediul în Wavre, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, phytosanitary product, export, fertilizer, și Pamant. Are sediul în Antalya, Turcia.

 2. PROPLANT GMBH

  Germania

  Compania PROPLANT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, Turba si pamant de flori, Pamant, Pepiniere si silvicultura, Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, Turba si pamant de flori, și Pamant. Are sediul în Vaihingen, Germania.

 3. TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, Turba si pamant de flori, Pamant, Pepiniere si silvicultura, Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, Turba si pamant de flori, și Pamant. Are sediul în Neustadt, Germania.

 4. OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE

  Polonia

  Compania OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Pamant, evergreens, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Pamant, și shrubbery. Are sediul în Kraczkowa, Polonia.

 5. TREVIGIANA HUMUS

  Italia

  Compania TREVIGIANA HUMUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de gradina, Turba si pamant de flori, Mobila de gradina, loam, Turba si pamant de flori, și wood bark. Are sediul în Casale Sul Sile, Italia.

 1. WIS-KRUSZYWA.PL

  Polonia

  Compania WIS-KRUSZYWA.PL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pamant. Are sediul în Kramsk, Polonia.

 2. EUROLIGNITE LLC

  Ucraina

  Compania EUROLIGNITE LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de carbune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, lignite, organic soil improvers, Pamant, și soil conditioner. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 1. AGROHOBLAJ D.O.O.

  Croatia

  Compania AGROHOBLAJ D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile substrates. Are sediul în Mursko Središće, Croatia.

 2. COIR LANKA

  Italia

  Compania COIR LANKA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coir geotextiles. Are sediul în Verona, Italia.

 3. MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD.

  Regatul Unit

  Compania MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pamant. Are sediul în Surbition, Regatul Unit.

 4. SILUFLORA

  Polonia

  Compania SILUFLORA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, peat for fertilizers, și Pamant. Are sediul în Plock, Polonia.

 5. AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O

  Polonia

  Compania AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, Cereale si seminte, Pamant, și Cereale si seminte. Are sediul în Golenice, Polonia.

 6. MECHELLI MARIO E C. SNC

  Italia

  Compania MECHELLI MARIO E C. SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pamant. Are sediul în Soriano Nel Cimino, Italia.

 7. HAWITA GRUPPE GMBH

  Germania

  Compania HAWITA GRUPPE GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Vechta, Germania.

 8. HUMATE (TIANJIN) INTERNATIONAL LIMITED

  China

  Compania HUMATE (TIANJIN) INTERNATIONAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pamant. Are sediul în Tianjin, China.

 1. PRIMASTA B.V.

  Olanda

  Compania PRIMASTA B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Asten, Olanda.

 2. SOLUM A/S

  Danemarca

  Compania SOLUM A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Hedehusene, Danemarca.

 3. ESG ERD-SUBSTRAT-FABRIKATION BUSCH GMBH

  Germania

  Compania ESG ERD-SUBSTRAT-FABRIKATION BUSCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Rastede, Germania.

 4. INDUSTRIE-ERDENWERK ARCHUT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania INDUSTRIE-ERDENWERK ARCHUT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Lauterbach, Germania.

 5. S.U.D.E. GMBH

  Germania

  Compania S.U.D.E. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Berlin, Germania.

 6. FISCHER'S GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FISCHER'S GARTENLAND GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Neustadt, Germania.

 7. CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Ybbs An Der Donau, Austria.

 8. EWALD KNAK GMBH

  Germania

  Compania EWALD KNAK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Bad Fallingbostel, Germania.

 9. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme si folii de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Koscian, Polonia.

 10. GEBRÜDER PATZER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GEBRÜDER PATZER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pamant, și Pamant. Are sediul în Sinntal, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit