• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • paine

Rezultate pentru

Paine - Import export

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Schaaf is committed to working with all aspects of food extrusion. Our company has two core competencies. Firstly, we develop innovative applications for food extrusion technology and follow up with complete product development. Secondly, we design and produce food extruders and all related machinery required for the production of extruded snacks, breakfast cereals, co-extruded products, flatbread, instant flours, etc. We provide complete turnkey solutions for extruded food products using the direct expansion process. The latest patented TURBO extrusion technology has been developed by Schaaf. Traditionally specialising in the field of food extrusion, renowned worldwide for identifying customer requirements, innovative, personal investment in customers, employees and family, flexible and still uncomplicated and transparent.

 2. CULTURE MIEL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CULTURE MIEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Miere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nuga, Paine, Dulciuri, Biscuiti, Nuga, Paine, Dulciuri, și Biscuiti. Are sediul în Villemandeur, Franta.

 3. ZENKAR GIDA

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ZENKAR GIDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine, healthy bread, Paine, Hooved bread, Lavash For Rolls, Lavash For Tantuni, Lavash, Tombik Pita, și Tortillas bread. Are sediul în Osmangazi / Bursa, Turcia.

 4. FRIESSINGER MÜHLE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FRIESSINGER MÜHLE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baking mixes, bread baking mixes, buckwheat, Buckwheat hulls, Ciabatta, Spelt rolls, spelt wheat bread, Oat bran products, și durum wheat semolina. Are sediul în Bad Wimpfen, Germania.

 5. WOLF BUTTERBACK KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WOLF BUTTERBACK KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de patiserie dulci, Paste fainoase, Paine, Doughnut, croissants, Pastries, bakery products, Produse de patiserie dulci, și wholesale bakery products. Are sediul în Fürth, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FIRSTFOODS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FIRSTFOODS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grupuri comerciale, Bauturi, Paine, Bauturi racoritoare carbogazoase, agri-food, Grupuri comerciale, online sale of food products, food distributor, și food distribution. Are sediul în Reims, Franta.

 2. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte din condimente si mirodenii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi, Deserturi pe baza de lapte, Supe, Paine, Bauturi, Deserturi pe baza de lapte, Supe, și Paine. Are sediul în La Claquette, Franta.

 3. SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO

  Italia

  Compania SAPOR DI FAST FOOD GOURMET MR. PILO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tortillas, pizza bases, focaccia, și panino bars. Are sediul în Cagli, Italia.

 4. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Germania

  Compania ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine, Paine, și croissants. Are sediul în Ehningen, Germania.

 5. ACHAIKI PITA

  Grecia

  Compania ACHAIKI PITA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pita bread. Are sediul în Patra, Grecia.

 1. PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL

  Italia

  Compania PANIFICIO LE BONTA' TRECCHINESI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood oven, freselli crackers, focaccia, și doved-shaped easter cakes. Are sediul în Trecchina, Italia.

 2. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Franta

  Compania 3 Y INTERNATIONAL SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare pentru brutarii, și rolling machines for bakeries, biscuit factories and confectionery. Are sediul în Rouen, Franta.

 1. DIE MARKENMACHER

  Austria

  Compania DIE MARKENMACHER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. Are sediul în Perg, Austria.

 2. SERVEI DOLÇ

  Spania

  Compania SERVEI DOLÇ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse lactate, și Produse lactate. Are sediul în Les Cabanyes, Spania.

 3. OKIN FRANCE

  Franta

  Compania OKIN FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deep-frozen bread, french loaves, wholemeal bread, și organic bread. Are sediul în Bayonne, Franta.

 4. GRUPO DA CUNHA

  Spania

  Compania GRUPO DA CUNHA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. Are sediul în A Coruña, Spania.

 5. TOUFLET BOULANGER

  Franta

  Compania TOUFLET BOULANGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. Are sediul în Saint-Denis, Franta.

 6. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgia

  Compania GUENTHER BAKERIES BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine, Panificatie, Paine, hamburger, Panificatie, și bakery. Are sediul în Olen, Belgia.

 7. LEBEMA GMBH

  Germania

  Compania LEBEMA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blades for bread slicing machines. Are sediul în Wolgast, Germania.

 8. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italia

  Compania IL MICHELANGELO DELLA PIZZA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si prajituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine si produse de patiserie, Paine, dry pastries, Paine si produse de patiserie, și Paine. Are sediul în Albano Laziale, Italia.

 1. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Lituania

  Compania EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie de biscuiti, Paine, Produse de patiserie, Compozitie pentru prajituri, Productie de biscuiti, Paine, Produse de patiserie, și Compozitie pentru prajituri. Are sediul în LAZDIJAI, Lituania.

 2. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgia

  Compania BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panificatie, Paine si produse de patiserie, Produse de patiserie dulci, Paine, Panificatie, Paine si produse de patiserie, Produse de patiserie dulci, și Paine. Are sediul în Nijlen, Belgia.

 3. SAFA FOOD LTD

  Irlanda

  Compania SAFA FOOD LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gluten-free bread. Are sediul în Dublin 24., Irlanda.

 4. GOURMETBACK GMBH

  Germania

  Compania GOURMETBACK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paste fainoase, și Paste fainoase. Are sediul în Regensburg, Germania.

 5. PATISSERIE DUMONT

  Belgia

  Compania PATISSERIE DUMONT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compozitie pentru prajituri, Paine, fruit tarts, Compozitie pentru prajituri, Paine, și freshly-made pastries. Are sediul în Namur, Belgia.

 6. SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C

  Italia

  Compania SAN GIORGIO DI GUERRA R. & C S.N.C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. Are sediul în Mattinata, Italia.

 7. MILIA

  Franta

  Compania MILIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pancakes, deep-frozen bread, și pizza bases. Are sediul în Olivet, Franta.

 8. EL HORNICO

  Spania

  Compania EL HORNICO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. Are sediul în Cartagena, Spania.

 9. PIADA WORLD

  Italia

  Compania PIADA WORLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tortilla with oil, și pre-cooked tortilla. Are sediul în Vasto, Italia.

 10. QUITANDA REAL - PÃO DE QUEIJO

  Portugalia

  Compania QUITANDA REAL - PÃO DE QUEIJO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine. Are sediul în Braga, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Paine - Import export

Număr de rezultate

10.089 Intreprinderile