• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pachete de aplicatii software

Rezultate pentru

Pachete de aplicatii software - Import export

 1. SCHWEIGHOFER MANAGER-SOFTWARE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHWEIGHOFER MANAGER-SOFTWARE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. Are sediul în Neuhaus, Germania.

 2. WEBSHOPASSIST

  Romania

  Suntem o companie specializată în dezvoltarea de soluții software pentru customizarea platformei de ecommerce Shopify. Customizare teme și configurare Shopify Pentru cei care sunt la început sau caută să-și îmbunătățească magazinul online prin personalizarea unei teme existente. Aplicații Ruby on Rails făcute să funcționeze perfect cu mediul Shopify. Dacă doriți o experiență unică a utilizatorilor magazinului dvs. sau o funcționalitate deosebită, aplicațiile personalizate sunt soluția. Shopify este dedicat optimizării experienței de comerț electronic atât pentru comercianți, cât și pentru clienții lor, oferind o platformă robustă și ușor de folosit, care evoluează în mod constant pentru a rămâne în fruntea unei industrii mereu în schimbare. O soluție de comerț completa Comercianții primesc găzduire (hosting), funcționalitatea coșului de cumpărături și integrarea canalelor de vânzări fără taxe sau integrare suplimentare. Acest lucru poate economisi timp și investiții financiare semnificative care ar exista în cazul platformelor open source. Gestionare ușoară a magazinului Clienții Shopify își pot amplifica succesul în afaceri prin accesarea rețelei de suport 24/7, beneficiază de documentație aprofundată, forumuri on-line și conținut educațional de la Shopify Ecommerce University.

 3. PLANETSOFTWARE GMBH

  Austria

  Compania PLANETSOFTWARE GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul CAD/CAM - proiectare si fabricare asistate de calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe de calculator - consiliere, Pachete de aplicatii software, training for entrepreneurs and professional, Programe de calculator - consiliere, și Pachete de aplicatii software. Are sediul în Wien, Austria.

 4. DEZEM GMBH

  Germania

  Compania DEZEM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pachete de aplicatii software, Informatica - software, Energy Management Software, Pachete de aplicatii software, Informatica - software, și electronic meters. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. GEOSYSTEMS FRANCE

  Franta

  Compania GEOSYSTEMS FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pachete de aplicatii software, Pachete de aplicatii software, photogrammetry, și remote gauges. Are sediul în Montigny Le Bretonneux, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INTERSEC

  Franta

  Compania INTERSEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pachete de aplicatii software, și Pachete de aplicatii software. Are sediul în Paris La Défense, Franta.

 2. MXM PRODUCTS

  Belgia

  Compania MXM PRODUCTS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. Are sediul în Gent, Belgia.

 3. USEDSOFT DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania USEDSOFT DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Pachete de aplicatii software, Sisteme informatice, consiliere, Software de gestiune pentru firme, Pachete de aplicatii software, și Sisteme informatice, consiliere. Are sediul în Dortmund, Germania.

 4. GASTRODAT HOTELSOFTWARE

  Austria

  Compania GASTRODAT HOTELSOFTWARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Software de gestiune pentru firme, Pachete de aplicatii software, Sisteme informatice, consiliere, Informatica - software, Software de gestiune pentru firme, Pachete de aplicatii software, și Sisteme informatice, consiliere. Are sediul în Grödig, Austria.

 5. GLORIXX SOFTWARE UG

  Germania

  Compania GLORIXX SOFTWARE UG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. Are sediul în Monheim Am Rhein, Germania.

 1. MRBD SOLUTIONS

  Elvetia

  Compania MRBD SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. Are sediul în Dietikon, Elvetia.

 2. RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RINGER ZEITERFASSUNG GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Informatica - software, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, și Informatica - software. Are sediul în Biberach, Germania.

 1. PRISMANOTE DEUTSCHLAND , INH. TEUS VAN EKEREN

  Germania

  Compania PRISMANOTE DEUTSCHLAND , INH. TEUS VAN EKEREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pachete de aplicatii software, Pachete de aplicatii software, Integrated Management Software (IMS), și Online shop. Are sediul în Kamp-Lintfort, Germania.

 2. TECHNI-SOFT

  Franta

  Compania TECHNI-SOFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. Are sediul în Gourin, Franta.

 3. SOFTWARE BROKER

  Germania

  Compania SOFTWARE BROKER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Software - standard. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe de calculator - consiliere, Informatica - software, Pachete de aplicatii software, Programe de calculator - consiliere, Informatica - software, Pachete de aplicatii software, și application software for healthcare. Are sediul în Leverkusen, Germania.

 4. ALTEXSOFT

  Statele Unite ale Americii

  Compania ALTEXSOFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Programare si software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe informatice pentru industrie, Pachete de aplicatii software, Inginerie informatica, Programe informatice pentru industrie, Pachete de aplicatii software, Inginerie informatica, și computer solutions for industry. Are sediul în Carlsbad, Statele Unite ale Americii.

 5. VOLLVERSION-KAUFEN

  Germania

  Compania VOLLVERSION-KAUFEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office suite. Are sediul în Krummbek, Germania.

 6. DECIS

  Belgia

  Compania DECIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pachete de aplicatii software, Creare si dezvoltare de softuri, Pachete de aplicatii software, Creare si dezvoltare de softuri, Human resources management, și cartography. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. INFOPROGIS

  Franta

  Compania INFOPROGIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Project management courses. Are sediul în Saint-Just, Franta.

 8. KAPITEC SOFTWARE

  Franta

  Compania KAPITEC SOFTWARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pachete de aplicatii software, Creare si dezvoltare de softuri, Pachete de aplicatii software, Creare si dezvoltare de softuri, și Software publisher. Are sediul în Narbonne, Franta.

 1. PLATINUM SERVICES EUROPE

  Belgia

  Compania PLATINUM SERVICES EUROPE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile project management, training, interfaces, și business valuations. Are sediul în Genval, Belgia.

 2. ENERLIKE

  Spania

  Compania ENERLIKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. Are sediul în Elche, Spania.

 3. INFOR BRUSSELS

  Belgia

  Compania INFOR BRUSSELS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Multimedia - servicii Internet si Intranet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Sisteme informatice, consiliere, Pachete de aplicatii software, Informatica - software, Sisteme informatice, consiliere, Pachete de aplicatii software, și ERP - integrated management software. Are sediul în Brussels, Belgia.

 4. NOVA SYSTEMS

  Italia

  Compania NOVA SYSTEMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. Are sediul în San Martino Buon Albergo, Italia.

 5. JV «BEVALEX» LLC

  Belarus

  Compania JV «BEVALEX» LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme informatice, consiliere, Pachete de aplicatii software, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Sisteme informatice, consiliere, Pachete de aplicatii software, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, și Data processing center. Are sediul în Minsk, Belarus.

 6. STICK EAZY

  Franta

  Compania STICK EAZY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Pachete de aplicatii software, Software de gestiune pentru firme, și Pachete de aplicatii software. Are sediul în Versailles, Franta.

 7. BITSFABRIK GMBH

  Austria

  Compania BITSFABRIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Pachete de aplicatii software, Sisteme informatice, consiliere, Programare si software, Software de gestiune pentru firme, Pachete de aplicatii software, Sisteme informatice, consiliere, și Programare si software. Are sediul în Wien, Austria.

 8. FLS GMBH

  Germania

  Compania FLS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pachete de aplicatii software. Are sediul în Heikendorf, Germania.

 9. INFOMIRBEN

  Spania

  Compania INFOMIRBEN, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Pachete de aplicatii software, Informatica - software, Pachete de aplicatii software, network management software, și application programs for project management. Are sediul în PALMA DE MALLORCA - BALEARES, Spania.

 10. TEAX TECHNOLOGY UG (HAFTUNSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania TEAX TECHNOLOGY UG (HAFTUNSBESCHRÄNKT), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Pachete de aplicatii software, Inginerie - asamblori industriali, Sisteme informatice, consiliere, Software de gestiune pentru firme, Pachete de aplicatii software, Inginerie - asamblori industriali, și Sisteme informatice, consiliere. Are sediul în Wilnsdorf, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Pachete de aplicatii software - Import export

Număr de rezultate

8.539 Intreprinderile