• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • otel nichelat

Rezultate pentru

Otel nichelat - Import export

 1. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Germania

  Compania TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. Are sediul în Scharfstorf, Germania.

 2. VOJAY UKRAINE

  Ucraina

  Compania VOJAY UKRAINE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. Are sediul în Dnepr, Ucraina.

 3. RENINE METALLOYS

  Arabia Saudita

  Compania RENINE METALLOYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. Are sediul în Jeddah, Arabia Saudita.

 4. ALLOYSHOP.COM

  Regatul Unit

  Compania ALLOYSHOP.COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nichel, nickel alloys, nickel sheets, și Nichel. Are sediul în LONDON, Regatul Unit.

 5. FIRMUS METALS LTD

  Regatul Unit

  Compania FIRMUS METALS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nickel alloys, duplex steels, titanium sheets, și tantalum. Are sediul în Dewsbury, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MERREM & LA PORTE B.V.

  Olanda

  Compania MERREM & LA PORTE B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. Are sediul în Zaltbommel, Olanda.

 2. METAVIA BRAMI

  Franta

  Compania METAVIA BRAMI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile titanium and alloys, și titanium sheets. Are sediul în Bezons, Franta.

 3. JAY STEEL CORPORATION

  India

  Compania JAY STEEL CORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel, stainless steel - nickel alloys - titanium, carbon steel, și stainless steel flanges. Are sediul în Mumbai, India.

 4. HART

  Olanda

  Compania HART, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supplier nickel alloys, nickel and alloys, nickel super alloys, și nickel alloy. Are sediul în Nijkerk, Olanda.

 5. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Turcia

  Compania OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel sheets, stainless steel parts for industry, laser cutting for stainless steel, și Installations for films. Are sediul în Bornova, Turcia.

 1. JAIMAN METALLOYS LLP

  Statele Unite ale Americii

  Compania JAIMAN METALLOYS LLP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel alloys, titanium sheets, și forged fittings. Are sediul în Tn, Statele Unite ale Americii.

 2. METALKING

  India

  Compania METALKING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. Are sediul în Mumbai, India.

 1. RAJENDRA PIPING & FITTINGS

  India

  Compania RAJENDRA PIPING & FITTINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nickel pipes, nickel sheets, și Supplier nickel alloys. Are sediul în Mumbai, India.

 2. ÖZEL METALLER

  Turcia

  Compania ÖZEL METALLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. Are sediul în Turkey, Turcia.

 3. JAIMAN METALLOYS LLP

  Statele Unite ale Americii

  Compania JAIMAN METALLOYS LLP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile superduplex steels. Are sediul în Nj, Statele Unite ale Americii.

 4. ADFIT INDIA

  India

  Compania ADFIT INDIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. Are sediul în Mumbai, India.

 5. CERRO EMS

  Regatul Unit

  Compania CERRO EMS, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 6. P G STAMPING & MACHINING LTD

  Regatul Unit

  Compania P G STAMPING & MACHINING LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 7. W & S ALLELY LTD

  Regatul Unit

  Compania W & S ALLELY LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Smethwick, Regatul Unit.

 8. F W BIRKETT & SONS LTD

  Regatul Unit

  Compania F W BIRKETT & SONS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Cleckheaton, Regatul Unit.

 1. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Regatul Unit

  Compania SMITHS METAL CENTRES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Gateshead, Regatul Unit.

 2. JOHN HOOD & CO

  Regatul Unit

  Compania JOHN HOOD & CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Clydebank, Regatul Unit.

 3. W & S ALLELY LTD

  Regatul Unit

  Compania W & S ALLELY LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Rochdale, Regatul Unit.

 4. ABS METALS LTD

  Regatul Unit

  Compania ABS METALS LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Falmouth, Regatul Unit.

 5. SMITHS METAL CENTRES

  Regatul Unit

  Compania SMITHS METAL CENTRES, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Verwood, Regatul Unit.

 6. EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS

  Regatul Unit

  Compania EAST MIDLANDS ALLOYS & METALS, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Loughborough, Regatul Unit.

 7. EMPRESA SANTA LUCIA SA

  Spania

  Compania EMPRESA SANTA LUCIA SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din otel inox. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Tevi si conducte din titan, Otel nichelat, și Tevi si conducte din titan. Are sediul în Bilbao, Spania.

 8. TOM MARTIN & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania TOM MARTIN & CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Preston, Regatul Unit.

 9. LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD

  Regatul Unit

  Compania LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri de metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel nichelat, Otel cromat, Otel nichelat, și Otel cromat. Are sediul în Rotherham, Regatul Unit.

 10. SPECIAL STEEL & ALLOYS

  India

  Compania SPECIAL STEEL & ALLOYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel nichelat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile duplex steels, și nickel super alloys. Are sediul în Mumbai, India.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit