• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • osii pentru vehicule

Rezultate pentru

Osii pentru vehicule - Import export

 1. GFA GOTHAER FAHRZEUGACHSEN GMBH

  Germania

  Compania GFA GOTHAER FAHRZEUGACHSEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Axels, farming application axles, CNC processing, și axles for trailers. Are sediul în Gotha, Germania.

 2. STEAG HANDELS AG

  Elvetia

  Compania STEAG HANDELS AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. Are sediul în Horgen, Elvetia.

 3. BORGHI ASSALI SRL

  Italia

  Compania BORGHI ASSALI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti speciale, magliocco canino, nerello, Roti speciale, și motor vehicle axles. Are sediul în Bomporto, Italia.

 4. OZDEN

  Turcia

  Compania OZDEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osii pentru vehicule, agricultural machinery and equipment, Osii pentru vehicule, axles for trailers, și wheel hubs. Are sediul în Selçuklu/konya, Turcia.

 5. PETER RENZ SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PETER RENZ SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuplaje mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osii pentru vehicule, Volane si coloane de directie, coaxial reducers, Osii pentru vehicule, Volane si coloane de directie, și electrical and electronic components for motor vehicles. Are sediul în Grójec, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KALAMARIOTES

  Grecia

  Compania KALAMARIOTES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. Are sediul în Ionia, Grecia.

 2. HEMSCHEIDT FAHRWERKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HEMSCHEIDT FAHRWERKTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile springs, chain strainers, pneumatic suspension, și air springs. Are sediul în Haan, Germania.

 3. ESSIEUX BOURGOGNE

  Franta

  Compania ESSIEUX BOURGOGNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osii pentru vehicule, și Osii pentru vehicule. Are sediul în Molinet, Franta.

 4. AKKAR GROUP CO.

  Turcia

  Compania AKKAR GROUP CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile axles for trailers. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. GRANNING AXLES

  Irlanda

  Compania GRANNING AXLES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile axles for trailers, vehicle suspensions, parts for agricultural machinery, și chassis for semitrailers. Are sediul în Naas, Irlanda.

 1. MUSTAFA CEYLAN INDUSTRY

  Turcia

  Compania MUSTAFA CEYLAN INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi cu lame, și Resorturi cu lame. Are sediul în Selcuklu, Turcia.

 2. LUMA ACHSEN- UND FAHRGESTELLBAU

  Elvetia

  Compania LUMA ACHSEN- UND FAHRGESTELLBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, camionete si vehicule utilitare, Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii, Vehicule - componente si piese mecanice, Osii pentru vehicule, Camioane, camionete si vehicule utilitare, Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii, Vehicule - componente si piese mecanice, și Osii pentru vehicule. Are sediul în Erlinsbach, Elvetia.

 1. FPW AXLES

  Regatul Unit

  Compania FPW AXLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osii pentru vehicule, gear boxes, design, și Osii pentru vehicule. Are sediul în Accrington, Regatul Unit.

 2. REMORQUES VAL DE SEINE

  Franta

  Compania REMORQUES VAL DE SEINE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tow cars and trailers for luggage and freight, Trailer platforms, și Utility trailer. Are sediul în Notre Dame De L'isle, Franta.

 3. KNOTT HANDELSGES.M.B.H.

  Austria

  Compania KNOTT HANDELSGES.M.B.H., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frane, servodirectii si accesorii, Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii, Vehicule - componente si piese mecanice, Osii pentru vehicule, Frane, servodirectii si accesorii, Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii, Vehicule - componente si piese mecanice, și Osii pentru vehicule. Are sediul în Wien, Austria.

 4. BORHAF METAL FABRICATOR LTD

  Regatul Unit

  Compania BORHAF METAL FABRICATOR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. Are sediul în Northamptonshire, Regatul Unit.

 5. EPV HACKENFORT GMBH

  Germania

  Compania EPV HACKENFORT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carucioare elevatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incendii - materiale si instalatii de protectie, Vehicule - componente si piese mecanice, Osii pentru vehicule, Vehicule - accesorii si echipamente, Incendii - materiale si instalatii de protectie, Vehicule - componente si piese mecanice, Osii pentru vehicule, și Vehicule - accesorii si echipamente. Are sediul în Ahaus, Germania.

 6. ATW S.A.

  Polonia

  Compania ATW S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semi-remorci pentru vehicule industriale, motor vehicle axles, pressure staves for position stops, Semi-remorci pentru vehicule industriale, și semi-trailers. Are sediul în Zagorz, Polonia.

 7. H. & F. NIEPER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania H. & F. NIEPER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii, Vehicule - componente si piese mecanice, Osii pentru vehicule, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii, Vehicule - componente si piese mecanice, și Osii pentru vehicule. Are sediul în Solingen, Germania.

 8. ETS BILLIG SARL

  Franta

  Compania ETS BILLIG SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osii pentru vehicule, Osii pentru vehicule, și welding shops. Are sediul în Folgensbourg, Franta.

 1. VIVAVITE

  Franta

  Compania VIVAVITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. Are sediul în Montreuil, Franta.

 2. OZKOC AXLE CO

  Turcia

  Compania OZKOC AXLE CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile semi-trailers, și trailer. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. AUTOFLEX-KNOTT IBÉRICA

  Spania

  Compania AUTOFLEX-KNOTT IBÉRICA, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dispozitive pentru atasarea remorcilor, Dispozitive pentru atasarea remorcilor, și accessories. Are sediul în Guarnizo - Cantabria, Spania.

 4. EU-PARTS COMPANIES GROUP

  Turcia

  Compania EU-PARTS COMPANIES GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. AUTOANKAUF-TOM.DE

  Germania

  Compania AUTOANKAUF-TOM.DE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Osii pentru vehicule. Are sediul în Datteln, Germania.

 6. ARCAUTO

  Italia

  Compania ARCAUTO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elemente de transmisie, Osii pentru vehicule, Elemente de transmisie, și Osii pentru vehicule. Are sediul în Aosta, Italia.

 7. REVARC S.P.A.

  Italia

  Compania REVARC S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osii pentru vehicule, Dispozitive pentru atasarea remorcilor, Osii pentru vehicule, și Dispozitive pentru atasarea remorcilor. Are sediul în Padova, Italia.

 8. F.A.E.G. DI FERRARI FEDERICO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania F.A.E.G. DI FERRARI FEDERICO E C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osii pentru vehicule, Dispozitive pentru atasarea remorcilor, Osii pentru vehicule, și Dispozitive pentru atasarea remorcilor. Are sediul în Negrar Di Valpolicella, Italia.

 9. AUTOMATIKGETRIEBE HOTH INH. TOBIAS HOTH

  Germania

  Compania AUTOMATIKGETRIEBE HOTH INH. TOBIAS HOTH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii de viteze pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garaje si service-uri - materiale si instalatii, Osii pentru vehicule, Garaje si service-uri - materiale si instalatii, și Osii pentru vehicule. Are sediul în Bottrop, Germania.

 10. REM GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania REM GROUP S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese mecanice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Osii pentru vehicule, Dispozitive pentru atasarea remorcilor, Osii pentru vehicule, și Dispozitive pentru atasarea remorcilor. Are sediul în Robbiate, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru