• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ornamente pentru costume populare

Rezultate pentru

Ornamente pentru costume populare - Import export

 1. RUDOLF NEUMANN GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RUDOLF NEUMANN GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterii fantezie, accessories for jewellery-making, Top of the range jewellery, costume jewellery - production, necklace fasteners, Bijuterii fantezie, earrings, Rhinestone jewellery, și Beaded jewellery. Are sediul în Kaufbeuren, Germania.

 2. SCHLICK ACCESSOIRES

  Germania

  Compania SCHLICK ACCESSOIRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. Are sediul în Siegsdorf, Germania.

 3. EGGGDESIGN

  Elvetia

  Compania EGGGDESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. Are sediul în Olten, Elvetia.

 4. HAIR & FASHION

  Germania

  Compania HAIR & FASHION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ornamente pentru costume populare, hair accessory, hair accessories, și Ornamente pentru costume populare. Are sediul în St Georgen, Germania.

 5. ABONEZAR.CR7

  Turcia

  Compania ABONEZAR.CR7, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HERBERT SEIBT GMBH

  Germania

  Compania HERBERT SEIBT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ornamente pentru costume populare, costume jewellery - production, chromed metal costume jewellery, metal costume jewellery, și Ornamente pentru costume populare. Are sediul în Kaufbeuren-Neugablonz, Germania.

 2. TERRAVIET

  Vietnam

  Compania TERRAVIET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. Are sediul în Ho Chi Minh, Vietnam.

 3. GAYATRI WEDDINGS & EVENTS

  Regatul Unit

  Compania GAYATRI WEDDINGS & EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. Are sediul în Stanmore, Regatul Unit.

 4. JINKE LIGHT INDUSTRY PRODUCTS CO., LTD

  China

  Compania JINKE LIGHT INDUSTRY PRODUCTS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile button manufacture, și gold clothing accessories. Are sediul în Wenzhou, Zhejiang, China.

 5. SUPER KINGDOM INDUSTRIAL CO.

  Taiwan (ROC)

  Compania SUPER KINGDOM INDUSTRIAL CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile button manufacture, și haberdashery. Are sediul în Tainan, Taiwan (ROC).

 1. TRACHT'N-BÄDA

  Germania

  Compania TRACHT'N-BÄDA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Costume populare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ornamente pentru costume populare, și Ornamente pentru costume populare. Are sediul în Ottobrunn, Germania.

 2. ADOLF BERTELE, TEGERNSEER GOLDSCHMIEDE GMBH

  Germania

  Compania ADOLF BERTELE, TEGERNSEER GOLDSCHMIEDE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ornamente pentru costume populare, Orfevrarie si argintarie, Ornamente pentru costume populare, și Orfevrarie si argintarie. Are sediul în Tegernsee, Germania.

 1. ARWAD

  Iordania

  Compania ARWAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. Are sediul în amman, Iordania.

 2. TRACHTENSCHMUCK STEPHAN E.K. INH. MANFRED NEUGEBAUER

  Germania

  Compania TRACHTENSCHMUCK STEPHAN E.K. INH. MANFRED NEUGEBAUER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ornamente pentru costume populare, și Ornamente pentru costume populare. Are sediul în Bad Endorf, Germania.

 3. LUISE STEINER TRACHTENACCESSOIRES GESMBH

  Austria

  Compania LUISE STEINER TRACHTENACCESSOIRES GESMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. Are sediul în Gschwandt, Austria.

 4. SANTA'S-PRO CREATION CO,.LTD

  China

  Compania SANTA'S-PRO CREATION CO,.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ornamente pentru costume populare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale christmas items. Are sediul în Jinhua, China.

 5. DRENTH TUINCENTRUM ZWOLLE B.V.

  Olanda

  Compania DRENTH TUINCENTRUM ZWOLLE B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ornamente pentru costume populare, și Ornamente pentru costume populare. Are sediul în Zwolle, Olanda.

 6. ADOLF BESSON SCHMUCKWARENFABRIK

  Germania

 7. DEMI S.R.L.

  Italia

 8. JOSI-MODEN HANDELS-GMBH

  Germania

 1. BUNADHJØRNET AS

  Norvegia

 2. BUNADSAUM AS

  Norvegia

 3. ASOCIATIA TERITORIALA A COOPERATIVELOR MESTESUGARESTI - AT COM

  Romania

  Compania ASOCIATIA TERITORIALA A COOPERATIVELOR MESTESUGARESTI - AT COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Costume, costume de carnaval si costume populare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Costume populare, și Costume populare. Are sediul în Iasi, Romania.

 4. MAISON MARCHAL

  Belgia

  Compania MAISON MARCHAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Costume, costume de carnaval si costume populare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Costume de scena, Costume populare, Costume de carnaval, Costume de scena, Costume populare, Costume de carnaval, și partyware. Are sediul în Houtain-St-Siméon, Belgia.

 5. EVENT-FASHION KOCH

  Germania

  Compania EVENT-FASHION KOCH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Costume, costume de carnaval si costume populare, Costume populare, Productia si difuzarea materialelor artistice, Haine de dama, Costume, costume de carnaval si costume populare, Costume populare, și Productia si difuzarea materialelor artistice. Are sediul în Langenfeld, Germania.

 6. MEZUTEC DRACHTEN B.V.

  Olanda

  Compania MEZUTEC DRACHTEN B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Costume, costume de carnaval si costume populare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Costume populare, și Costume populare. Are sediul în Drachten, Olanda.

 7. SUSANNE SPATT

  Austria

  Compania SUSANNE SPATT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Imbracaminte pentru sugari si copii, Costume, costume de carnaval si costume populare, Costume populare, Haine de dama, Imbracaminte pentru sugari si copii, Costume, costume de carnaval si costume populare, și Costume populare. Are sediul în Salzburg, Austria.

 8. INGEBJØRG ALMANKÅS AS

  Norvegia

  Compania INGEBJØRG ALMANKÅS AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Costume, costume de carnaval si costume populare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Costume populare, și Costume populare. Are sediul în Bø I Telemark, Norvegia.

 9. AIT LIEGENSCHAFTSVERWALTUNGS GMBH & CO KG

  Austria

 10. PIERRE MARCEL DIE BLUSE INH.: MICHAEL HILSCHER

  Germania

  Compania PIERRE MARCEL DIE BLUSE INH.: MICHAEL HILSCHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Costume, costume de carnaval si costume populare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Costume populare, și Costume populare. Are sediul în Berngau, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit