• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • organizatori de expozitii

Rezultate pentru

Organizatori de expozitii - Import export

 1. PACK EXPO

  Romania

  Pack Expo 2016 - Eveniment in Europa de Sud-Est care reuneste echipamente industriale, consumabile si solutii de ambalare , etichetare si depozitare, se va desfasura in perioada 27 - 30 septembrie 2016, in Pavilionul Central din Romexpo - Bucuresti. Va invitam la Pack Expo - Eveniment semnificativ in zona Balcanilor care reuneste tehnologii, materii prime si consumabile pentru productia de ambalaje, solutii de ambalare, etichetare si codificare, manipulare si depozitare pentru toate industriile! Pentru mai multe informatii despre Pack Expo 2016, va rugam sa vizitati site-ul: www.pack-expo.ro Thematic Pack Expo Important event in South Eastern Europe that brings together raw materials and supplies for packaging production, packaging solutions, labeling and coding, handling and storage for all the industries. Thematic Pack Expo 2016 • Raw materialis: paper and cardboard, plastic, metal, wood, glass, ceramics, textiles, composite materials; Equipment for packaging production; Machinery for dosing, filling and packaging; • Equipment for sanitary packing; Equipment for labeling and marking; Equipment for stacking; • Complete Packaging Lines and Machines; Conveyors; Logstics and storage; • Labels; Packaging; Packaging design; Packaging recycling; • Softweare solutions for the production and packaging process for packaging; Research and design; Associations and specialized magazines. http: //www.pack-expo.ro/en

 2. BABY BOOM SHOW

  Romania

  Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 - 7 ani si viitoare mamici, se desfasoara de doua ori pe an in Pavilionul Central din Romexpo, Bucuresti. Tematica Baby Boom Show reuneste cei mai importanti producatori, importatori, distribuitori si furnizori de servicii pentru copii si viitoare mamici. Reduceri atractive Pe langa discount-uri exclusive oferite numai la Baby Boom Show, tombolele cu premii atractive vin sa rasplateasca vizitatorii. Un eveniment preferat de parintii din Romania Baby Boom Show este un eveniment plin de culoare - doar aici aducem cele mai variate produse pentru mamici si copii. Un eveniment al diversitatii - cu locuri de joaca si mini-spectacole, seminarii, clinica de recuperare. Un eveniment cu multa informatie, unde descoperi tot ce trebuie sa stii pentru tine, sarcina sau copii mici! Evenimentul aduce cumparatorului o experienta unica prin intalnirea directa cu vanzatorii si producatorii, care fac apel la parinti, bunici, copii; cu divertismentul, atractiile si premiile orientate spre famile; sanatatea si wellness-ul pentru mama si copil. Reunirea ofertelor exclusive, activitatilor si concursurilor, a expozantilor numerosi si a cursurilor informative fac ca Baby Boom Show sa fie cel mai atractiv eveniment pentru copii si parinti.

 3. ENTERTAINMENT SERVICES

  Romania

  Organizare de Evenimente Private (nunti, botezuri) si Corporate (conferinte, semiarii, traininguri). Echipamente tehnice audio-video, sonorizare, sisteme de traducere simultana, videoproiectie.

 4. EKSAGON EXHIBITIONS

  Cipru

  Compania EKSAGON EXHIBITIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing evenimential, POS - promotii si animatori, Marketing evenimential, și POS - promotii si animatori. Are sediul în Nicosia, Cipru.

 5. T.P.V. EXPRESS, S.L.

  Spania

  Compania T.P.V. EXPRESS, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cash register hire, și Point of sale terminals. Are sediul în Madrid, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SKIILFO OÜ

  Estonia

  Compania SKIILFO OÜ, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizatori de expozitii, și Organizatori de expozitii. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 2. EXPERT INT FAIR CO.

  Turcia

  Compania EXPERT INT FAIR CO., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. TURABEXPO

  Turcia

  Compania TURABEXPO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru expozitii, și Mobilier pentru expozitii. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. WEB JOB TRADE SRLS

  Italia

  Compania WEB JOB TRADE SRLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile meeting rooms in furnished offices, organisation of company events, office rental, și event space rental. Are sediul în Lecce, Italia.

 5. ART & ADVICE

  Belgia

  Compania ART & ADVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta si galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizatori de expozitii, Expozitii - organizare si instalatii, Organizatori de expozitii, Graphic design, și Expozitii - organizare si instalatii. Are sediul în Stevoort, Belgia.

 1. BELINTEREXPO

  Belarus

  Compania BELINTEREXPO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile concrete mixer repair. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. SPOSI SICILIA

  Italia

  Compania SPOSI SICILIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. Are sediul în Termini Imerese, Italia.

 1. BMT INTERNATIONAL GROUP

  Uzbekistan

  Compania BMT INTERNATIONAL GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. Are sediul în Tashkent, Uzbekistan.

 2. JOYCE EVENTS

  Franta

  Compania JOYCE EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Organizatori de expozitii, event organisation advice, international organisations for developing tourism, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și Organizatori de expozitii. Are sediul în L'hay-Les Roses, Franta.

 3. MSH EUROPE

  Grecia

  Compania MSH EUROPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme audiovizuale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizatori de expozitii, și Organizatori de expozitii. Are sediul în Megara, Grecia.

 4. AMC EXHIBITIONS

  Regatul Unit

  Compania AMC EXHIBITIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair and exhibition service. Are sediul în Cambridge, Regatul Unit.

 5. EVENT LOGISTICA - STOISKA TARGOWE

  Polonia

  Compania EVENT LOGISTICA - STOISKA TARGOWE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. Are sediul în Kraków, Polonia.

 6. EQUIPO EXPERTO

  Spania

  Compania EQUIPO EXPERTO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta administrativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizatori de expozitii, assistance in export activities, Organizatori de expozitii, și administrative services for industrial concerns. Are sediul în Terrassa, Spania.

 7. B2LUX

  Belgia

  Compania B2LUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expozitii - organizare si instalatii, Organizatori de expozitii, Expozitii - organizare si instalatii, și Organizatori de expozitii. Are sediul în Marche-En-Famenne, Belgia.

 8. BARTEXPO

  Polonia

  Compania BARTEXPO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile booth design. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. RAPIERGROUP

  Regatul Unit

  Compania RAPIERGROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. Are sediul în Ware, Regatul Unit.

 2. AHTAPOT TASARIM

  Turcia

  Compania AHTAPOT TASARIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Standuri de expozitie - conceptie si montaj, exhibition stand, Standuri pentru expozitii, și Standuri de expozitie - conceptie si montaj. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. UNICAMPUS - FIESTAS UNIVERSITARIAS

  Spania

  Compania UNICAMPUS - FIESTAS UNIVERSITARIAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. VARISTA DESIGNS

  Emiratele Arabe Unite

  Compania VARISTA DESIGNS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 5. CHINA TOUCH CONTROL ASSOCIATION

  China

  Compania CHINA TOUCH CONTROL ASSOCIATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. Are sediul în Shanghai, China.

 6. EXPOSERVICE

  Ucraina

  Compania EXPOSERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, exhibitions, national trade fairs, Targuri si expozitii, și Congresses seminars exhibitions. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 7. COMEXPOSIUM

  Franta

  Compania COMEXPOSIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. Are sediul în Aubagne, Franta.

 8. ARAP TURK MEDYA VE REKLAM

  Turcia

  Compania ARAP TURK MEDYA VE REKLAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie - offset, Organizatori de expozitii, advertising, Tipografie - offset, și Organizatori de expozitii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. GALERIE VAN DER PLANKEN

  Belgia

  Compania GALERIE VAN DER PLANKEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile art shows, Graphic design, și family counselling. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 10. FIL - FEIRA INTERNACIONAL DE LISBOA

  Portugalia

  Compania FIL - FEIRA INTERNACIONAL DE LISBOA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expozitii - organizare si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Organizatori de expozitii, Prezentare si vitrine pentru expozitii - conceptie si montaj, Standuri pentru expozitii, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Organizatori de expozitii, Prezentare si vitrine pentru expozitii - conceptie si montaj, și Standuri pentru expozitii. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Organizatori de expozitii - Import export

Număr de rezultate

3.736 Intreprinderile