• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • organe bioartificiale

Rezultate pentru

Organe bioartificiale - Import export

 1. TYCCUS UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT

  Germania

  Compania TYCCUS UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organe bioartificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sustainable development. Are sediul în Ahrensfelde, Germania.

 2. AB ANALITICA S.R.L.

  Italia

  Compania AB ANALITICA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Padova, Italia.

 3. AGRIFUTUR S.R.L.

  Italia

  Compania AGRIFUTUR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Alfianello, Italia.

 4. BIOAGRO S.R.L.

  Italia

  Compania BIOAGRO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Thiene, Italia.

 5. TIB MOLBIOL S.R.L.

  Italia

  Compania TIB MOLBIOL S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Genova, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BEP S.R.L.

  Italia

  Compania BEP S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Abano Terme, Italia.

 2. BSA AMBIENTE S.R.L.

  Italia

  Compania BSA AMBIENTE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Strambino, Italia.

 3. GENERON S.P.A.

  Italia

  Compania GENERON S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Modena, Italia.

 4. ALTA - RICERCA E SVILUPPO IN BIOTECNOLOGIE S.R.L.

  Italia

  Compania ALTA - RICERCA E SVILUPPO IN BIOTECNOLOGIE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Siena, Italia.

 5. VIVABIOCELL S.P.A.

  Italia

  Compania VIVABIOCELL S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Udine, Italia.

 1. CLONIT S.R.L.

  Italia

  Compania CLONIT S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Siziano, Italia.

 2. GEBIOM GESELLSCHAFT FÜR BIOMECHANIK MÜNSTER M.B.H.

  Germania

  Compania GEBIOM GESELLSCHAFT FÜR BIOMECHANIK MÜNSTER M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Organe bioartificiale, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, și Organe bioartificiale. Are sediul în Münster, Germania.

 1. BIOTEC SYS S.R.L.

  Italia

  Compania BIOTEC SYS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie - produse, Organe bioartificiale, Biochimie - produse, și Organe bioartificiale. Are sediul în Bologna, Italia.

 2. HEMA MALSICE, SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM

  Republica Ceha

  Compania HEMA MALSICE, SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organe bioartificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instrumentar de medicina veterinara, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Malsice, Republica Ceha.

 3. MAGAPOR SL

  Spania

  Compania MAGAPOR SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Biotehnologii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organe bioartificiale, și Organe bioartificiale. Are sediul în Ejea De Los Caballeros, Spania.

 4. ALCE INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

 5. FLORILAB S.R.L.

  Italia

 6. BIOTECNOLOGIE B.T. S.R.L.

  Italia

 7. APPLIED BIOSYSTEMS ITALIA

  Italia

 8. SAFETY ROAD ACADEMY

  Italia

 1. UNITELELAB SEMPLIFICATA

  Italia

 2. RI.AM. RISORSE AMBIENTALI S.R.L.

  Italia

 3. ALEXION PHARMA ITALY S.R.L.

  Italia

 4. GNOSIS S.P.A.

  Italia

 5. LP BIOTECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

 6. MEDITERRANEA BIOTECNOLOGIE S.R.L.

  Italia

 7. INNSARDEGNA DI GIOVANNI BIONDO

  Italia

 8. SERBIOS S.R.L.

  Italia

 9. ARCHIMEDE RICERCHE S.R.L.

  Italia

 10. PHILOGEN S.P.A.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit