• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ochelari - lentile

Rezultate pentru

Ochelari - lentile - Import export

 1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech has always adhered to the principle of "quality first, unique products, continuous creation" and has become a leading manufacturer and enjoys a high reputation in the electronics industry. Time and experience have also brought us to embrace a global view of the development of consumer electronics. With 14 years of export experience, we are grown up to 4 production lines and over 200 workers in 2022. We have been winning numerous clients' trust and support, still providing OEM/ODM services for well-known brands for customers in over 70 countries. Advantages of ODM and OEM: 1. Well-equipped 2800 square meters assembly workshop, 4 production lines & 150, 000 units/month capacity to ensure all received orders on time delivery. 2. The 1200 square meters injection workshop makes ODM faster, cheaper, and safer. 3. Professional R&D and engineering teams make your ideas a reality. 4. 100% inspection of finished products to ensure that the product quality achieves perfect performance. 5. Long-term relationship with UPS / DHL courier makes the shipping cost to Europe competitive and on-time delivery. Do not hesitate to contact us for more information !

 2. KODANO

  Romania

  Au inlocuit cu brio ochelarii si au adunat in jurul lor o serie de mituri. Ca sa intelegi mai bine despre purtarea lentilelor de contact, iata cateva intrebari si raspunsuri referitoare la acestea! 1. Sunt greu de ingrijit? NU! Raspunsul la o astfel de intrebare este unul simplu. Lentilele de contact in general nu sunt deloc greu de ingrijit, doar trebuie tinute in solutia seciala destinata! 2. Pot sa port lentile de contact daca fac sport? Ai vazut ca putini sportivi au ochelari de vedere atunci cand se afla in timpul unui joc, de aceea ei prefera sa poarte lentile. Cele din noua generatie permit oxigenului sa treaca mai usor, au o permeabilitate mai buna, fiind mai eficiente decat cele clasice. 3. Este necesar consultul de specialitate la oftalmolog? DE PREFERAT DA. Pretul lentilelor difera in functie de marca si model. Alegeti dintr-o mare varietate precum Acuvue, Air Optix, solutii Eye See, picaturi pentru ochi dar si lentile de contact zilnice, lunare sau anuale. Este de ajuns sa intrati pe site si sa comandati online. Vedeti ofertele noastre chiar acum!

 3. DREAM DI BUZZO DE NARDO NEVIA

  Italia

  Compania DREAM DI BUZZO DE NARDO NEVIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spectacles - production, sunglasses and glasses, și coloured glasses. Are sediul în San Pietro Di Cadore, Italia.

 4. MYKITA - EYEWEAR

  Germania

  Compania MYKITA - EYEWEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sunglasses. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. VISIOPTIMUM

  Franta

  Compania VISIOPTIMUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for ophthalmic glass, optical glass, ophthalmic lenses, și Optical and ophthalmic equipment. Are sediul în Lons Le Saunier, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LABORATORIO OTTICO VARESINO SNC

  Italia

  Compania LABORATORIO OTTICO VARESINO SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile optical lenses, sports glasses, sunglasses, și ski goggles. Are sediul în Varese, Italia.

 2. OTTICA FEDERICI DI FEDERICI GABRIELLA & C. SAS

  Italia

  Compania OTTICA FEDERICI DI FEDERICI GABRIELLA & C. SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masuratori optice - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari - lentile, bifocal glasses, sunglasses, Ochelari - lentile, și progressive contact lenses. Are sediul în Goito, Italia.

 3. BODART OPTICIENS

  Belgia

  Compania BODART OPTICIENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari, rame si accesorii, Ochelari - lentile, Ochelari, rame si accesorii, optical lenses and glass, Ochelari - lentile, și sports glasses. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. B.D.O. S.A.S. DI BERTANI DAVIDE & C.

  Italia

  Compania B.D.O. S.A.S. DI BERTANI DAVIDE & C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vision glasses, children's glasses, și sports glasses. Are sediul în Abbiategrasso, Italia.

 5. OTTICA LENS

  Italia

  Compania OTTICA LENS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari - lentile, Ochelari, rame si accesorii, contact lenses, spectacles, Ochelari - lentile, și Ochelari, rame si accesorii. Are sediul în Torino, Italia.

 1. OTTICA MAZZOLENI

  Italia

  Compania OTTICA MAZZOLENI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. Are sediul în Flero, Italia.

 2. OPTYK ANNA PISARSKA

  Polonia

  Compania OPTYK ANNA PISARSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ophthalmic lenses, contact lenses, work glasses, și sunglasses. Are sediul în Kraków, Polonia.

 1. L'OPTICIENNE

  Franta

  Compania L'OPTICIENNE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. Are sediul în Vandoeuvre Les Nancy, Franta.

 2. DALPASSO SRL

  Italia

  Compania DALPASSO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masuratori optice - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari - lentile, optical equipment, și Ochelari - lentile. Are sediul în Reggio Emilia, Italia.

 3. OPTYCORP

  Polonia

  Compania OPTYCORP, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile contact lenses, și work glasses. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. DW ROBERTS

  Regatul Unit

  Compania DW ROBERTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. Are sediul în Stony Stratford, Regatul Unit.

 5. OCNA KUCA SFERA

  Serbia

  Compania OCNA KUCA SFERA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acesorii pentru optica medicala, Ochelari - lentile, Lentile, lentile de contact si accesorii, contact lenses, Acesorii pentru optica medicala, Ochelari - lentile, și Lentile, lentile de contact si accesorii. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 6. OTTICA APPOLLONI SRL

  Italia

  Compania OTTICA APPOLLONI SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari - lentile, Lentile de contact, sunglasses, Ochelari - lentile, Lentile de contact, și sunglasses and glasses. Are sediul în Seravezza, Italia.

 7. POLO - PRODUTOS ÓPTICOS, S.A.

  Portugalia

  Compania POLO - PRODUTOS ÓPTICOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bifocal glasses, progressive lens glasses, moulds for contact lenses, și progressive contact lenses. Are sediul în Vila Real, Portugalia.

 8. TOKAI

  Belgia

  Compania TOKAI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari - lentile, progressive contact lenses, progressive lenses, multifocal glasses, și Ochelari - lentile. Are sediul în Tienen, Belgia.

 1. READ LOOP

  Franta

  Compania READ LOOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. Are sediul în Paris, Franta.

 2. ITALOOPTICA - OPTYK, OKULISTA

  Polonia

  Compania ITALOOPTICA - OPTYK, OKULISTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari - lentile. Are sediul în Zgierz, Polonia.

 3. BRILLEN-HAMMER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BRILLEN-HAMMER GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. Are sediul în Landau, Germania.

 4. IC! BERLIN BRILLEN GMBH

  Germania

  Compania IC! BERLIN BRILLEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. ISCHWANG OPTIK UND AKUSTIK GMBH

  Germania

  Compania ISCHWANG OPTIK UND AKUSTIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Huse pentru materiale fotografice, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Neuburg, Germania.

 6. OPTILUXX GMBH

  Germania

  Compania OPTILUXX GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Papetarie - articole, Lentile, lentile de contact si accesorii, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, și Papetarie - articole. Are sediul în Hannover, Germania.

 7. WALTER WISSING & CO

  Germania

  Compania WALTER WISSING & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Huse pentru materiale fotografice, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Bensheim, Germania.

 8. MARION FREUND

  Germania

  Compania MARION FREUND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari, rame si accesorii, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Ochelari, rame si accesorii, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, și Ochelari - lentile. Are sediul în Duisburg, Germania.

 9. OPTIK ROSSMANN GMBH

  Austria

  Compania OPTIK ROSSMANN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Graz, Austria.

 10. HAIOPTEC GMBH

  Germania

  Compania HAIOPTEC GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Hilden, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit