• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • obloane batante

Rezultate pentru

Obloane batante - Import export

 1. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Romania

  Verified by europages badge
 2. SICURA PERSIANE ALLUMINIO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SICURA PERSIANE ALLUMINIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, sliding shutters, aluminium shutter, Obloane batante, shutters, casement shutters, sun shade, adjustable shutter, și security shutters. Are sediul în Castel Mella, Italia.

 3. AMEL INTERNATIONAL

  Romania

  AMEL INTERNATIONAL GROUP Portofoliul nostru de produse mai cuprinde in plus, accesorii si alte produse necesare echiparii imobilelor: glafuri, plase insecte, rulouri, usi furniruite, obloane, usi garaj, ferestre mansarda, etc.Compania are in acest moment 20 de specialisti cu norma intreaga, majoritatea avand experienta peste 5 ani in tehnica vitrajelor performante.Avem echipe proprii de montaj in tara si in strainatate (Germania) . Tâmplăria din aluminiu realizată din profile PROFIKCO, ALUMIL sau REYNERS, oferă clienților un bun raport calitate - oret, .Gama variată de sisteme din aluminiu, disponibile pentru ferestre și uși, oferă un standard ridicat calitativ, atât fonic cât și termic, în funcție de cerințele clienților. Cu o vasta experienta obtinuta de-a lungul anilor, firma AMEL INTERNATIONAL, va ofera o gama variata si nelimitata de usi, pentru interior si exterior. Datorita unui sistem performanrt, usile pe care vi le oferim, confectionate din lemn masiv, reprezinta o bariera perfecta impotriva conditiilor atmosferice. Protejate cu o folie de furnir natural, asigura designul elegant in combinatie perfecta cu mobilierul din interiorul cladirii. AMEL INTERNATIONAL, foloseste doar lemn de calitate superioara, adaugand feronerie la cele mai inalte standarde.

 4. SC EVERWOOD SRL

  Romania

  Producator de ferestre si usi de o calitate deosebita.

 5. FENEX TIMBER WINDOWS

  Turcia

  Compania FENEX TIMBER WINDOWS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, Obloane batante, wooden doors, wood-aluminium door, și external doors. Are sediul în Halkali / Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RÜDINGER-WIEKU GMBH

  Germania

  Compania RÜDINGER-WIEKU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. Are sediul în Bad Rappenau, Germania.

 2. ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ CORNELIS

  Belgia

  Compania ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ CORNELIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari si balustrade, Obloane batante, Usi exterioare pentru case, Scari si balustrade, Obloane batante, Usi exterioare pentru case, și cabinet making. Are sediul în Veurne, Belgia.

 3. OST-FENSTER

  Luxemburg

  Compania OST-FENSTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane rulante, Obloane batante, roller shutters, Obloane rulante, Obloane batante, și mosquito blinds. Are sediul în Grevenmacher, Luxemburg.

 4. EYUP KEPENK OTOMATIK KAPI TEKNOLOJILERI

  Turcia

  Compania EYUP KEPENK OTOMATIK KAPI TEKNOLOJILERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. AMEL INTERNATIONAL GROUP

  Romania

  Compania AMEL INTERNATIONAL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, Tamplarie lemn stratificat, și Obloane batante. Are sediul în Ceptura De Jos, Romania.

 1. OUVÉO

  Franta

  Compania OUVÉO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane rulante, Obloane batante, window manufacturing plant, Obloane rulante, Obloane batante, și doors and windows. Are sediul în St Médard De Guizières, Franta.

 2. P & W GMBH

  Germania

  Compania P & W GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. Are sediul în Duisburg, Germania.

 1. ITALPLAST SNC

  Italia

  Compania ITALPLAST SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, shutters, Obloane batante, plastic roller blinds, și pvc windows and frames. Are sediul în Roma, Italia.

 2. SOTHOFERM

  Franta

  Compania SOTHOFERM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile closures. Are sediul în Thouars, Franta.

 3. GROUPE POLYTHERM S.A.

  Elvetia

  Compania GROUPE POLYTHERM S.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane, și Obloane. Are sediul în Etoy, Elvetia.

 4. CONFICO TRADING, S. R. O.

  Republica Ceha

  Compania CONFICO TRADING, S. R. O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile awning installation, și shade awnings. Are sediul în Praha 6 - Dejvice (16000), Republica Ceha.

 5. GOODWOOD SHUTTERS

  Regatul Unit

  Compania GOODWOOD SHUTTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile window shutters. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. ELECTROVOLET

  Belgia

  Compania ELECTROVOLET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. Are sediul în Beyne-Heusay, Belgia.

 7. LO.TA.R.

  Italia

  Compania LO.TA.R., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane batante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painting and paint stripping. Are sediul în Firenze, Italia.

 8. EUROPLASTIK S.R.L.

  Italia

  Compania EUROPLASTIK S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plase de tantari pentru ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane, Obloane batante, Obloane, și Obloane batante. Are sediul în Manocalzati, Italia.

 1. FERMETURE MODERNE

  Franta

  Compania FERMETURE MODERNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, Usi pentru garaje, Obloane batante, și Usi pentru garaje. Are sediul în Trevol, Franta.

 2. LENP S.A.S.

  Italia

  Compania LENP S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, Persiane, Obloane batante, și Persiane. Are sediul în Montescudaio, Italia.

 3. PRACAL S.R.L.

  Italia

  Compania PRACAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, roller shutters, și Obloane batante. Are sediul în Polla, Italia.

 4. MEDAGLIA S.R.L.

  Italia

  Compania MEDAGLIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane rulante, Obloane batante, Obloane rulante, și Obloane batante. Are sediul în Milano, Italia.

 5. FALEGNAMERIA F.LLI CASTELLANI DI CASTELLANI LEONARDO

  Italia

  Compania FALEGNAMERIA F.LLI CASTELLANI DI CASTELLANI LEONARDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, wooden chassis, și Obloane batante. Are sediul în Tre Ville, Italia.

 6. F.A.L.C. S.R.L.

  Italia

  Compania F.A.L.C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, Persiane, Obloane batante, și Persiane. Are sediul în Castelfranco Veneto, Italia.

 7. LOTTINO SERVICE S.N.C.

  Italia

  Compania LOTTINO SERVICE S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plase de tantari pentru ferestre, Obloane batante, Plase de tantari pentru ferestre, și Obloane batante. Are sediul în Potenza, Italia.

 8. ITAL JOLLY S.P.A.

  Italia

  Compania ITAL JOLLY S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, building, și Obloane batante. Are sediul în San Pietro Mosezzo, Italia.

 9. DONELLI AVVOLGIBILI S.R.L.

  Italia

  Compania DONELLI AVVOLGIBILI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, Obloane batante, Persiane, și Obloane batante. Are sediul în Castelnovo Di Sotto, Italia.

 10. PACINI AVVOLGIBILI S.N.C.

  Italia

  Compania PACINI AVVOLGIBILI S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane batante, Obloane rulante, Obloane batante, și Obloane rulante. Are sediul în Latina, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit