• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • obiecte decorative din ceramica

Rezultate pentru

Obiecte decorative din ceramica - Import export

 1. EURO SOUVENIRS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  The founding of the company dates back to 1912. At that time, the company was established under the name Wolst & Staudt KG in Nuremberg, Germany. In 1973, the company relocated to Gerhardshofen, its current headquarters, and rebranded as EURO SOUVENIRS GMBH in 1979. As an importer, the company has specialised particularly in toys, souvenirs, gift items and fashion items. In order to offer the best possible service to our customers, 25 employees work in our company office and warehouse over an area of over 7000 m². In addition, eight employees travel as part of our external sales team, providing specialists advice to customers in person. Over 2000 products are sold exclusively B2B. End users are advised to visit the specialist retailers. The product range is presented all year round in the online shop, in our annual complete catalogue and in the exhibition space in Gerhardshofen, Germany.

 2. BRAVE ART CERAMICA VIETRI

  Italia

  Verified by europages badge

  The Brave Art Ceramica at Vietri has focused on the Made in Italy craftsmanship. The tradition of the Vietri ceramics, the skill of handmade work. The Vietri ceramics meet new processes creating ceramic collections that have a high artistic content. Brave Art markets the Vietri ceramics relying on craftsmen that are highly regarded worldwide. If you are interested in a customised project you can share your creative idea with our master decorator craftsmen.

 3. JOBITEX

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania JOBITEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, Covoare si mochete, Obiecte decorative din portelan, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Lenjerie de pat, Rufarie, Perdele, Covoare si mochete, și Obiecte decorative din portelan. Are sediul în Sao Joao De Ver, Portugalia.

 4. ISIS BOUTIQUE

  Romania

  Magazinul online de cadouri si obiecte decorative - Isis Boutique s-a nascut dintr-o idee simpla, dar cu mari ambitii si ofera iubitorilor de frumos si autentic acces la o gama larga de produse decorative. Cadourile reprezinta obiecte primite in dar in semn de atentie, prietenie, recunostinta, surpriza si sunt mesagerul gandurilor noastre. Astfel, obiectele decorative Isis Boutique, reprezinta cadouri care surprind, caracterizeaza sau aduc un plus de atmosfera in casa. Echipa Isis Boutique s-a reunit pentru a va asculta cererile si pentru a va raspunde la intrebari. Avand aceasta motivatie, gamele de produse si cadouri se completeaza continuu, numarul furnizorilor creste iar solutiile oferite de Isis Boutique, in materie de cadouri si obiecte decorative, se imbunatatesc constant. Echipa Isis Boutique va ureaza sa fiti cuprinsi de inspiratie si spor la cumparaturi !

 5. KONTINENT GROUP

  Ucraina

  Compania KONTINENT GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots of flowers, flower-stands, și statuettes. Are sediul în Smila, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WATERCUT REMSCHEID

  Germania

  Compania WATERCUT REMSCHEID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Remscheid, Germania.

 2. IKO IMPORT KLAUS OTTE GMBH

  Germania

  Compania IKO IMPORT KLAUS OTTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri, suveniruri si articole publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din ceramica, table decoration items, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Neunkirchen, Germania.

 3. DEBARRO - CERÂMICA E ILUMINAÇÃO

  Portugalia

  Compania DEBARRO - CERÂMICA E ILUMINAÇÃO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica artizanala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din ceramica, lamp, Lighting, Interior design products, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Braga, Portugalia.

 4. BORDALO PINHEIRO - FAIANÇAS ARTISTICAS

  Portugalia

  Compania BORDALO PINHEIRO - FAIANÇAS ARTISTICAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta, Vesela din faianta, Faianta, și Vesela din faianta. Are sediul în Caldas Da Rainha, Portugalia.

 5. SPINA

  Portugalia

  Compania SPINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots, terracotta vases, decorative stoneware, și blown glass. Are sediul în Porto, Portugalia.

 1. CERAMICA RUSILLO

  Spania

  Compania CERAMICA RUSILLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica decorativa, ceramic articles, garden furniture accessories, Ceramica decorativa, și nursery worker equipment. Are sediul în Bailén, Spania.

 2. ROFA CERAMICS

  Belgia

  Compania ROFA CERAMICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass decoration, și Printed film. Are sediul în Kortemark, Belgia.

 1. COLORISA - INDÚSTRIA CERÂMICA, LDA

  Portugalia

  Compania COLORISA - INDÚSTRIA CERÂMICA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi goale in interior, Ceramica - placi si dale, Obiecte decorative din ceramica, Placi goale in interior, Ceramica - placi si dale, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Condeixa-A-Nova, Portugalia.

 2. FOXSHOP.GR

  Grecia

  Compania FOXSHOP.GR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert electronic - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din ceramica, hair bands, Wall stickers, Obiecte decorative din ceramica, și clock. Are sediul în Argos, Grecia.

 3. HEBERLEIN AG

  Elvetia

  Compania HEBERLEIN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Wattwil, Elvetia.

 4. SKLEP DECORADOSC

  Polonia

  Compania SKLEP DECORADOSC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic, și invitations - design. Are sediul în Dębica, Polonia.

 5. CRAFTZZ

  Olanda

  Compania CRAFTZZ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale florist accessories. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 6. HOLZSTOLZ GMBH

  Germania

  Compania HOLZSTOLZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Jocuri si jucarii, Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Elterlein, Germania.

 7. UKRAINISCHES KUNSTHANDWERK INH. ELENA HEROLD

  Germania

  Compania UKRAINISCHES KUNSTHANDWERK INH. ELENA HEROLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Cristaluri, Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, și Cristaluri. Are sediul în Leipzig, Germania.

 8. ROK-KERAMIK GMBH

  Elvetia

  Compania ROK-KERAMIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Cristaluri, Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, și Cristaluri. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 1. OTTILIE BECKER, SCHÖNER LEBEN STORE

  Austria

  Compania OTTILIE BECKER, SCHÖNER LEBEN STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Papetarie - articole, Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, și Papetarie - articole. Are sediul în Theresienfeld, Austria.

 2. ARTILUCAS

  Portugalia

  Compania ARTILUCAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Decorative ceramics for interior design, și flower-stands. Are sediul în Coimbra, Portugalia.

 3. KERAMIKWERKSTATT MICHAEL WEISSENSTEINER

  Austria

  Compania KERAMIKWERKSTATT MICHAEL WEISSENSTEINER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Cristaluri, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Saalfelden Am Steinernen Meer, Austria.

 4. ANNA-MARIA STEINBACH

  Germania

  Compania ANNA-MARIA STEINBACH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Parchet, Obiecte decorative din ceramica, Cristaluri, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Parchet, Obiecte decorative din ceramica, și Cristaluri. Are sediul în Leipzig, Germania.

 5. REEGER GMBH

  Germania

  Compania REEGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Material plastic - produse pentru industrie, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Pepiniere si silvicultura, Material plastic - produse pentru industrie, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Bochum, Germania.

 6. KUCKEI + KUCKEI

  Germania

  Compania KUCKEI + KUCKEI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Finisari, Lemn - articole, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, și Finisari. Are sediul în Berlin, Germania.

 7. MATTHIAS VOGEL

  Germania

  Compania MATTHIAS VOGEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Jocuri si jucarii, Artizanat, Lemn - sculpturi, Obiecte decorative din ceramica, Jocuri si jucarii, și Artizanat. Are sediul în Eibenstock, Germania.

 8. TRENDFLEUR HMBH

  Germania

  Compania TRENDFLEUR HMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Papetarie - articole, Pepiniere si silvicultura, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, și Papetarie - articole. Are sediul în Hamm, Germania.

 9. SÄCHSISCHE HANDWERKSKUNST GOTTHARD STEGLICH, INH. GERO STEGLICH

  Germania

  Compania SÄCHSISCHE HANDWERKSKUNST GOTTHARD STEGLICH, INH. GERO STEGLICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Lemn - articole, Lemn - sculpturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Obiecte decorative din ceramica. Are sediul în Steina, Germania.

 10. TERRA ARTE

  Germania

  Compania TERRA ARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Cristaluri, Sticlarie decorativa, Mobilier - articole si accesorii decorative, Obiecte decorative din ceramica, Cristaluri, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Putzbrunn, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit