• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • obiecte de mobilier de ocazie

Rezultate pentru

Obiecte de mobilier de ocazie - Import export

 1. MAISON TECHNEB

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MAISON TECHNEB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - designer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mobilier pentru camere de hotel, Mobilier pentru locuinte, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier contemporan, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Obiecte de mobilier de ocazie, Mese si scaune, și Lampadare si veioze. Are sediul în Toulouse, Franta.

 2. COSY HOME DESIGN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania COSY HOME DESIGN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier contemporan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - designer, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobilier - designer, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Paris, Franta.

 3. HR DIREKT VERKAUF GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HR DIREKT VERKAUF GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Isselburg, Germania.

 4. SABAN REKLAM A.Ş.

  Turcia

  Compania SABAN REKLAM A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru expozitii, Mobilier pentru expozitii, și wooden packing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SARL GMT8 - LA BOUTIQUE DU MOBILIER

  Franta

  Compania SARL GMT8 - LA BOUTIQUE DU MOBILIER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - designer, Obiecte de mobilier de ocazie, Wardrobes, beds and matching pieces, Mobilier - designer, bookshop furniture, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Aubervilliers, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. P.L.M. S.R.L.

  Italia

  Compania P.L.M. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, equipped partitions, și hotel room furniture. Are sediul în Casaleone, Italia.

 2. LEVIRA S.A. - DESIGNED TO WORK

  Portugalia

  Compania LEVIRA S.A. - DESIGNED TO WORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte de mobilier de ocazie, Sisteme de arhive pentru birou, office furniture and seating, Obiecte de mobilier de ocazie, Sisteme de arhive pentru birou, și partitions. Are sediul în Oiã-Oliveiro Do Bairro-Aveiro, Portugalia.

 3. EWODD SP.ZO.O.

  Polonia

  Compania EWODD SP.ZO.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden furniture, custom-made furnishings, și furniture for the home. Are sediul în Kraków, Polonia.

 4. B.P. ARTS LA GENERAL DEL MIMBRE

  Spania

  Compania B.P. ARTS LA GENERAL DEL MIMBRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Bambus si ratan - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune din ratan, Obiecte de mobilier de ocazie, Mese si scaune din ratan, Obiecte de mobilier de ocazie, bamboo, și rattan. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. BOLIGNA

  Belgia

  Compania BOLIGNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echiparea ambarcatiunilor de agrement, Mobilier pentru fabrici, furnishing accessories, interior decoration and furnishings, Echiparea ambarcatiunilor de agrement, și Mobilier pentru fabrici. Are sediul în Poperinge, Belgia.

 1. BYDAHLLIVING.DK

  Danemarca

  Compania BYDAHLLIVING.DK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Randers Sø, Danemarca.

 2. MEUBLES CHINOIS GAUTHRON

  Franta

  Compania MEUBLES CHINOIS GAUTHRON, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chinese furniture. Are sediul în beziers, Franta.

 1. DARIO RAIA

  Italia

  Compania DARIO RAIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antichitati si obiecte vechi, Obiecte de mobilier de ocazie, Antichitati si obiecte vechi, buying and selling antiques, furniture repairs workshops, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în San Pietro Al Tanagro, Italia.

 2. MEUBELEN VERHAEGEN

  Belgia

  Compania MEUBELEN VERHAEGEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte de mobilier de ocazie, cots, runners, Obiecte de mobilier de ocazie, și high kitchen furniture bases. Are sediul în Betekom, Belgia.

 3. MEUBELFABRIEK DEMTRE

  Belgia

  Compania MEUBELFABRIEK DEMTRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulapuri si debarale, Obiecte de mobilier de ocazie, Dulapuri si debarale, tables, Obiecte de mobilier de ocazie, și chairs. Are sediul în Wevelgem, Belgia.

 4. HARDY VERLICHTING

  Olanda

  Compania HARDY VERLICHTING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte de mobilier de ocazie, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Geleen, Olanda.

 5. RICHES FURNITURE INTERNATIONAL LUXURY AND DESIGN

  Turcia

  Compania RICHES FURNITURE INTERNATIONAL LUXURY AND DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design, Furnishings, Home decoration accessories, și Lighting. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 6. MEBLOSTREFA

  Polonia

  Compania MEBLOSTREFA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - designer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte de mobilier de ocazie, Mobilier din elemente, furniture for decorating, Obiecte de mobilier de ocazie, chests of drawers, și Mobilier din elemente. Are sediul în Poznań, Polonia.

 7. BARALDI ARREDA

  Italia

  Compania BARALDI ARREDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Porto Mantovano, Italia.

 8. INEGÖL DRESUAR VE AYNA IŞLEME

  Turcia

  Compania INEGÖL DRESUAR VE AYNA IŞLEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerated sideboards for shops, bars, restaurants, și prestressed steel strips. Are sediul în Inegöl, Turcia.

 1. SOURCING-INDONESIA

  Germania

  Compania SOURCING-INDONESIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Stadthagen, Germania.

 2. INVERSIONES REMANSA S.L

  Spania

  Compania INVERSIONES REMANSA S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trolley, balcony furniture, și Pet products manufacturers. Are sediul în Sevilla, Spania.

 3. TANFLY FURNITURE

  China

  Compania TANFLY FURNITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rattan garden furniture, și wicker furniture. Are sediul în Foshan, China.

 4. FLY1

  Olanda

  Compania FLY1, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 5. EL TALLERCITO

  Spania

  Compania EL TALLERCITO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made wardrobes, și custom-made furnishings. Are sediul în Avila, Spania.

 6. SEMPRE

  Belgia

  Compania SEMPRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte de mobilier de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, și interior decoration and furnishings. Are sediul în Herenthout, Belgia.

 7. WIKLINA - KOSZE, MEBLE, KWIETNIKI OGRODOWE

  Polonia

  Compania WIKLINA - KOSZE, MEBLE, KWIETNIKI OGRODOWE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de mobilier de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wicker, și furniture. Are sediul în Czerwionka-leszczyny, Polonia.

 8. GIOVANNINI S.R.L.

  Italia

  Compania GIOVANNINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Vallefoglia, Italia.

 9. TOMASELLA

  Italia

  Compania TOMASELLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Brugnera, Italia.

 10. SERENISSIMA S.R.L.

  Italia

  Compania SERENISSIMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Mansue', Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit