• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • obiecte de buzunar din piele

Rezultate pentru

Obiecte de buzunar din piele - Import export

 1. VANESSA RÉVEILLON

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VANESSA RÉVEILLON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri pentru marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte de buzunar din piele, Tocuri din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Obiecte de buzunar din piele, Tocuri din piele, și Genti, genti diplomat si genti de dama. Are sediul în Paris, Franta.

 2. CUZDANATOLYESI.COM

  Turcia

  Compania CUZDANATOLYESI.COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coated imitation leather, și designer leather goods. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. SPEZIAL- UND GERÄTETASCHEN GMBH

  Germania

  Compania SPEZIAL- UND GERÄTETASCHEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Valize. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genti, Genti, genti diplomat si genti de dama, Obiecte de buzunar din piele, cases for the medical sector, Genti, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Burkhardtsdorf/ Meinersdorf, Germania.

 4. HARDENBERG HOME

  Germania

  Compania HARDENBERG HOME, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Northeim, Germania.

 5. LEDERIST - NUR DERI

  Turcia

  Compania LEDERIST - NUR DERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portmonee din piele, Centuri si curele din piele, Portmonee din piele, leather items, Centuri si curele din piele, și leather wallets. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. S.T. DUPONT DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania S.T. DUPONT DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Köln, Germania.

 2. IGH PAPIERHANDELS GMBH

  Germania

  Compania IGH PAPIERHANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Koblenz, Germania.

 3. SHOP SMART- PRODUZIONE E DISTRIBUZIONE BORSE PELLE

  Italia

  Compania SHOP SMART- PRODUZIONE E DISTRIBUZIONE BORSE PELLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti, genti diplomat si genti de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genti, Obiecte de buzunar din piele, leather bags and accessories, sports bags, Genti, și Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Empoli, Italia.

 4. VENETTO, BARBARA NEJMAN

  Germania

  Compania VENETTO, BARBARA NEJMAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Ense, Germania.

 5. BAGS & MORE

  Germania

  Compania BAGS & MORE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile purse, și leather items. Are sediul în Kaiserslautern, Germania.

 1. MONVALI

  Germania

  Compania MONVALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genti, genti diplomat si genti de dama, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, shoulder bags, men's leather goods, și Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Alsbach-Hähnlein, Germania.

 2. RIBAGS MOCHILAS DE CUERO PARA HOMBRE Y MUJER HECHAS A MANO

  Spania

  Compania RIBAGS MOCHILAS DE CUERO PARA HOMBRE Y MUJER HECHAS A MANO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather handicraft articles, leather bags and accessories, și hide articles for the textile industry. Are sediul în Valencia, Spania.

 1. KANIA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KANIA GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Huse pentru materiale fotografice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Truse din piele, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Cadouri promotionale, Truse din piele, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Cadouri promotionale. Are sediul în Weiden, Germania.

 2. FIGL KG

  Austria

  Compania FIGL KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, Sport - articole, Peste, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, și Sport - articole. Are sediul în Atzenbrugg, Austria.

 3. STRAUB-HUNDESPORT

  Germania

  Compania STRAUB-HUNDESPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, Sport - articole, Peste, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, și Sport - articole. Are sediul în Kamen, Germania.

 4. MOMENTUM SPORTS

  Italia

  Compania MOMENTUM SPORTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Novara, Italia.

 5. SK-SPEZIALTASCHEN GMBH

  Germania

  Compania SK-SPEZIALTASCHEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Truse din piele, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Genti, Truse din piele, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Genti. Are sediul în Bärenstein, Germania.

 6. LEATHER COLLECTION

  Australia

  Compania LEATHER COLLECTION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather clothing, și custom made men's clothing. Are sediul în Albert Street, Australia.

 7. LEATHER INDIA

  India

  Compania LEATHER INDIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for leather goods. Are sediul în Kanpur, India.

 8. HELMUT SCHMARDA LEDERWARENERZEUGUNG

  Austria

  Compania HELMUT SCHMARDA LEDERWARENERZEUGUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Genti, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, și Genti. Are sediul în Innsbruck, Austria.

 1. DOGSENSE

  Germania

  Compania DOGSENSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, Sport - articole, Peste, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, și Sport - articole. Are sediul în Amtzell, Germania.

 2. SATTLEREI UWE MAUER

  Germania

  Compania SATTLEREI UWE MAUER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Huse si covorase pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei pentru materiale de echitatie, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Piei pentru materiale de echitatie, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, și Genti, genti diplomat si genti de dama. Are sediul în Treuenbrietzen, Germania.

 3. SYFAM COLLECTION

  India

  Compania SYFAM COLLECTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portmonee din piele, leather wallets, men's leather goods, Portmonee din piele, și cases for keys. Are sediul în Kolkata, India.

 4. LEDER GABLER

  Germania

  Compania LEDER GABLER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 5. DOGS CHOICE

  Elvetia

  Compania DOGS CHOICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, Sport - articole, Peste, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, și Sport - articole. Are sediul în Schwarzenbach, Elvetia.

 6. HUNDEMAX

  Germania

  Compania HUNDEMAX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Feronerie industriala, Mica marochinarie, Obiecte de buzunar din piele, Peste, Feronerie industriala, Mica marochinarie, și Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 7. STRECK BAGS TRENDS TRAVEL ACTION

  Germania

  Compania STRECK BAGS TRENDS TRAVEL ACTION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior decoration projects, trunks, și walking backpacks. Are sediul în Neumarkt-Sankt Veit, Germania.

 8. CANVASCO GMBH

  Germania

  Compania CANVASCO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Genti, Voiaj - articole, Obiecte de buzunar din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Genti, și Voiaj - articole. Are sediul în Bremen, Germania.

 9. MAVI DERI LTD

  Turcia

  Compania MAVI DERI LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather bags and accessories, pencil case, și badge holder. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. DEBOLSILLO

  Spania

  Compania DEBOLSILLO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte de buzunar din piele. Are sediul în Gines, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit