• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • oaie - carne proaspata

Rezultate pentru

Oaie - carne proaspata - Import export

 1. ALSIM MEAT DISTRIBUTION

  Romania

  Alsim Meat Distribution SRL este un abator românesc dedicat abatorizării, tranșării, ambalării și distribuirii de carne de vită și oaie, atât sub formă de carcase, cât și de piese tranșate. Cu o vastă experiență în domeniu, ne mândrim cu standardele înalte de calitate pe care le respectăm în toate etapele procesului de producție, de la recepția animalelor până la livrarea produselor finite către clienți. Suntem echipați pentru a realiza abatorizarea conform cerințelor religioase Kosher și Halal, asigurând astfel o gamă variată de produse care să satisfacă nevoile diverse ale pieței internaționale. Exportăm produsele noastre către multiple țări, demonstrând astfel încrederea și satisfacția clienților noștri din întreaga lume. Alsim Meat Distribution SRL este sinonim cu profesionalismul și dedicația, având ca obiectiv principal furnizarea de carne de calitate superioară, respectând cele mai stricte norme sanitare și de siguranță alimentară. Partenerii noștri beneficiază de promptitudine și flexibilitate, datorită infrastructurii moderne și a echipei noastre de experți. Indiferent dacă este vorba de carne de vită sau oaie, livrăm produse ce îndeplinesc cele mai exigente standarde de prospețime și gust, contribuind astfel la succesul afacerilor clienților noștri și la satisfacerea consumatorilor finali.

 2. EUROPEAN GULF COMPANY

  Olanda

  Compania EUROPEAN GULF COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale si cresterea animalelor, Bovine, Animale si cresterea animalelor, halal delicatessen meats, wholesale meats, și Bovine. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 3. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Spania

  Compania OVEJAS Y CORDEROS C.B., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen meats. Are sediul în Salamanca, Spania.

 4. BOUSQUET VIANDE

  Franta

  Compania BOUSQUET VIANDE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Oaie - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, beef, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Luc La Primaube, Franta.

 5. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Turcia

  Compania AŞSAN GIDA A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, pistachios, meat import export, packaging assistance, și Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. D C O

  Spania

  Compania D C O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lamb, și frozen mutton. Are sediul în Les Preses, Spania.

 2. DUFRAIS

  Belgia

  Compania DUFRAIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oaie - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Oaie - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Porc - carne proaspata, și poultry for slaughter. Are sediul în Aubel, Belgia.

 3. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgia

  Compania ANZCO FOODS EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Carne proaspata de gaina si pui, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, și Carne proaspata de gaina si pui. Are sediul în Oudenaarde, Belgia.

 4. PG VIAN

  Belgia

  Compania PG VIAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vita - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Oaie - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Oaie - carne proaspata, și fresh butchered products. Are sediul în Stembert, Belgia.

 5. ANGEL APARICIO

  Spania

  Compania ANGEL APARICIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. VEVIBA

  Belgia

  Compania VEVIBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oaie - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, butcher's shop, biological butchering, Oaie - carne proaspata, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Bastogne, Belgia.

 2. GEIST-REICH

  Germania

  Compania GEIST-REICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Fructe uscate, Oaie - carne proaspata, Sucuri de fructe si legume, Fructe, Fructe uscate, Oaie - carne proaspata, și Sucuri de fructe si legume. Are sediul în Kunreuth, Germania.

 1. ROMAIN BOUCHERIE

  Belgia

  Compania ROMAIN BOUCHERIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vita - carne proaspata, Oaie - carne proaspata, butcher's shop, biological butchering, Vita - carne proaspata, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. VLEVIA GROUP

  Belgia

  Compania VLEVIA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 3. DE AMICIS S.P.A.

  Italia

  Compania DE AMICIS S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Milano, Italia.

 4. GARDANI S.R.L.

  Italia

  Compania GARDANI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Viadana, Italia.

 5. ORIGINAL POLLO S.A.S. DI VARRACCHIO FRANCESCO & C.

  Italia

  Compania ORIGINAL POLLO S.A.S. DI VARRACCHIO FRANCESCO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Crispano, Italia.

 6. ITALCARNI

  Italia

  Compania ITALCARNI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Carpi, Italia.

 7. LISA S.R.L.

  Italia

  Compania LISA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Castelnovo Di Sotto, Italia.

 8. SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L.

  Italia

  Compania SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Traversetolo, Italia.

 1. SALUMI BILANCIA S.R.L.

  Italia

  Compania SALUMI BILANCIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Potenza, Italia.

 2. FERME DE BELLE-VUE

  Belgia

  Compania FERME DE BELLE-VUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie dietetica si biologica, Alimentatie dietetica si biologica, și sheepskin. Are sediul în Etalle, Belgia.

 3. CENTRO CARNE S.P.A.

  Italia

  Compania CENTRO CARNE S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Santa Ninfa, Italia.

 4. SABEM DI ALESSANDRO SODERI E C. S.A.S.

  Italia

  Compania SABEM DI ALESSANDRO SODERI E C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Firenze, Italia.

 5. CENTRO CARNI GENOVA S.R.L.

  Italia

  Compania CENTRO CARNI GENOVA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Genova, Italia.

 6. OLIVIERI S.P.A.

  Italia

  Compania OLIVIERI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Pastrengo, Italia.

 7. BERTI PIERO

  Italia

  Compania BERTI PIERO, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oaie - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Oaie - carne proaspata, și Vita - carne proaspata. Are sediul în Forlimpopoli, Italia.

 8. LONGA CARNI S.R.L.

  Italia

  Compania LONGA CARNI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Livigno, Italia.

 9. BRESAOLE PINI S.R.L.

  Italia

  Compania BRESAOLE PINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Grosotto, Italia.

 10. CARNICAS DEL CINCA, S.L.

  Spania

  Compania CARNICAS DEL CINCA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile butchery. Are sediul în Monzón, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit