• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • oaie - carne proaspata

Rezultate pentru

Oaie - carne proaspata - Import export

 1. EUROPEAN GULF COMPANY

  Olanda

  Compania EUROPEAN GULF COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale si cresterea animalelor, Bovine, Animale si cresterea animalelor, halal delicatessen meats, wholesale meats, și Bovine. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 2. DUFRAIS

  Belgia

  Compania DUFRAIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oaie - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Oaie - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Porc - carne proaspata, și poultry for slaughter. Are sediul în Aubel, Belgia.

 3. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Spania

  Compania OVEJAS Y CORDEROS C.B., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen meats. Are sediul în Salamanca, Spania.

 4. D C O

  Spania

  Compania D C O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lamb, și frozen mutton. Are sediul în Les Preses, Spania.

 5. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Turcia

  Compania AŞSAN GIDA A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, pistachios, meat import export, packaging assistance, și Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANZCO FOODS EUROPE

  Belgia

  Compania ANZCO FOODS EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Carne proaspata de gaina si pui, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, și Carne proaspata de gaina si pui. Are sediul în Oudenaarde, Belgia.

 2. BOUSQUET VIANDE

  Franta

  Compania BOUSQUET VIANDE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Oaie - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, beef, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Luc La Primaube, Franta.

 3. ROMAIN BOUCHERIE

  Belgia

  Compania ROMAIN BOUCHERIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vita - carne proaspata, Oaie - carne proaspata, butcher's shop, biological butchering, Vita - carne proaspata, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. PG VIAN

  Belgia

  Compania PG VIAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vita - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Oaie - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Porc - carne proaspata, Oaie - carne proaspata, și fresh butchered products. Are sediul în Stembert, Belgia.

 5. PROTEINA

  Arabia Saudita

  Compania PROTEINA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. Are sediul în Riyadh, Arabia Saudita.

 1. VEVIBA

  Belgia

  Compania VEVIBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oaie - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, butcher's shop, biological butchering, Oaie - carne proaspata, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Bastogne, Belgia.

 2. GEIST-REICH

  Germania

  Compania GEIST-REICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Fructe uscate, Oaie - carne proaspata, Sucuri de fructe si legume, Fructe, Fructe uscate, Oaie - carne proaspata, și Sucuri de fructe si legume. Are sediul în Kunreuth, Germania.

 1. ANGEL APARICIO

  Spania

  Compania ANGEL APARICIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. VLEVIA GROUP

  Belgia

  Compania VLEVIA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oaie - carne proaspata. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 3. SALUMI BILANCIA S.R.L.

  Italia

  Compania SALUMI BILANCIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Potenza, Italia.

 4. CASTAGNOLI S.R.L.

  Italia

  Compania CASTAGNOLI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Cesena, Italia.

 5. VALCARNI S.R.L.

  Italia

  Compania VALCARNI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Atena Lucana, Italia.

 6. ALOI CARNI DI TAORMINA S.R.L.

  Italia

  Compania ALOI CARNI DI TAORMINA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Palermo, Italia.

 7. E - R - A FOODS S.P.A.

  Italia

  Compania E - R - A FOODS S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Bordighera, Italia.

 8. LISA S.R.L.

  Italia

  Compania LISA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Castelnovo Di Sotto, Italia.

 1. ARTIGIANCARNI SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Italia

  Compania ARTIGIANCARNI SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Canino, Italia.

 2. CARNI DE MATTIA S.R.L.

  Italia

  Compania CARNI DE MATTIA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Morlupo, Italia.

 3. BRESAOLE PINI S.R.L.

  Italia

  Compania BRESAOLE PINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Grosotto, Italia.

 4. ZAROCARNI S.P.A.

  Italia

  Compania ZAROCARNI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Lonate Pozzolo, Italia.

 5. MACELLO PADANO S.R.L.

  Italia

  Compania MACELLO PADANO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în San Cipriano Po, Italia.

 6. ORIGINAL POLLO S.A.S. DI VARRACCHIO FRANCESCO & C.

  Italia

  Compania ORIGINAL POLLO S.A.S. DI VARRACCHIO FRANCESCO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Crispano, Italia.

 7. SIBCAS SA

  Franta

  Compania SIBCAS SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oaie - carne proaspata, Porcine, Oaie - carne proaspata, și Porcine. Are sediul în Surgères, Franta.

 8. BS CARNI S.R.L.

  Italia

  Compania BS CARNI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Carpenedolo, Italia.

 9. FUMAGALLI INDUSTRIA ALIMENTARI S.P.A.

  Italia

  Compania FUMAGALLI INDUSTRIA ALIMENTARI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Tavernerio, Italia.

 10. CENTRO CARNE S.P.A.

  Italia

  Compania CENTRO CARNE S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne si mezeluri, Oaie - carne proaspata, Carne si mezeluri, și Oaie - carne proaspata. Are sediul în Santa Ninfa, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Oaie - carne proaspata - Import export

Număr de rezultate

7.684 Intreprinderile