• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • navigatie - navlositori

Rezultate pentru

Navigatie - navlositori - Import export

 1. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Since 2016, LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL has specialised in maritime transport of goods, mostly edible oils such as sunflower, palm, rape seed, etc., and beverages as well as frozen products such as seafood, fish and meat. The company works internationally, mostly in south-east Asia, the Middle East and west Africa. Do not hesitate to contact us for further details.

 2. WEFRET

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania WEFRET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport expres, Navigatie - navlositori, Paleti, Transports, B2B services, Transport rutier, urgent transport, și transport agent. Are sediul în Maisons-Laffitte, Franta.

 3. NAVIGAZIONE ISOLE BORROMEE LAGO MAGGIORE SNC

  Italia

  Compania NAVIGAZIONE ISOLE BORROMEE LAGO MAGGIORE SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile travel, cruises, tour operator, și charter boat rental. Are sediul în Stresa, Italia.

 4. SICILY BOAT DREAMS

  Italia

  Compania SICILY BOAT DREAMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - navlositori. Are sediul în Castellammare Del Golfo, Italia.

 5. QUALITY FREIGHT ROTTERDAM

  Olanda

  Compania QUALITY FREIGHT ROTTERDAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Logistica in antrepozite, Navigatie - navlositori, transport company, Logistica in antrepozite, Navigatie - navlositori, și port services for cargo ships. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NOUVELLE UNIPORT

  Franta

  Compania NOUVELLE UNIPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, Navigatie - navlositori, Navlositori fluviali, Agentii maritime - navlositori, Intermediari pentru navlosiri maritime, Navigatie - navlositori, Navlositori fluviali, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Marseille, Franta.

 2. CUSMANICH D.O.O.

  Croatia

  Compania CUSMANICH D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - navlositori. Are sediul în Split, Croatia.

 3. ALOR YACHTS

  Italia

  Compania ALOR YACHTS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - navlositori, moorings, nautical equipment rental, Navigatie - navlositori, și dinghy rental. Are sediul în Monte Argentario, Italia.

 4. PORTMADE

  Belgia

  Compania PORTMADE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - navlositori, Expeditori si consolidatori, Navigatie - navlositori, Expeditori si consolidatori, customs operations, și transport company. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. ANTWERP GLOBAL SHIPPING

  Belgia

  Compania ANTWERP GLOBAL SHIPPING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, Intretinere maritima, Containere - trasnsport maritim, Navigatie - navlositori, Transporturi exceptionale, Intretinere maritima, Containere - trasnsport maritim, și Navigatie - navlositori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. TRS

  Belgia

  Compania TRS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, Navigatie - navlositori, Containere - trasnsport maritim, navigation companies, și Navigatie - navlositori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. TERMINAL FUSINA VENEZIA SRL

  Italia

  Compania TERMINAL FUSINA VENEZIA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari de automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - navlositori, area equipped for buses and campervans, car park, Navigatie - navlositori, și motorboat hire. Are sediul în Venezia, Italia.

 1. LIC SPEDITION & CONTAINER LOGISTIK GMBH

  Germania

  Compania LIC SPEDITION & CONTAINER LOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Navigatie - navlositori, Armatori, Transport rutier, Agentii maritime - navlositori, Navigatie - navlositori, Armatori, și Transport rutier. Are sediul în Stuhr, Germania.

 2. EUROPEAN YACHT CHARTERS

  Spania

  Compania EUROPEAN YACHT CHARTERS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boat rental, yacht rental, și yachts. Are sediul în Castelldefels, Spania.

 3. LEADER LOGISTIC

  Franta

  Compania LEADER LOGISTIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Navigatie - navlositori, Transport rutier - servicii logistice, Navigatie - navlositori, și industrial logistics. Are sediul în Grenade, Franta.

 4. RABECO INTERNATIONAL TRADING GMBH

  Germania

  Compania RABECO INTERNATIONAL TRADING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii maritime - navlositori, Navigatie - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Agentii maritime - navlositori, Navigatie - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. INOK

  Belgia

  Compania INOK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii maritime - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - navlositori, Nave - reparare si intretinere, Navigatie - navlositori, groupage of goods by sea, și Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. NC-CNC-TECHNIK BODO STARKE

  Germania

  Compania NC-CNC-TECHNIK BODO STARKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Semnalizare - sisteme si instalatii, Radare si radionavigatie, Navigatie - navlositori, Echipamente de testare, Semnalizare - sisteme si instalatii, Radare si radionavigatie, și Navigatie - navlositori. Are sediul în Bad Bramstedt, Germania.

 7. ADRIATIC CHALLENGE YACHT CHARTER

  Croatia

  Compania ADRIATIC CHALLENGE YACHT CHARTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yacht rental, sailing yachts with auxiliary motors, competition sailing boats, și sail boat rental. Are sediul în Biograd Na Moru, Croatia.

 8. PANTA RHEI GGMBH

  Germania

  Compania PANTA RHEI GGMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semnalizare - sisteme si instalatii, Radare si radionavigatie, Navigatie - navlositori, Birouri echipate si fabrici - servicii, Semnalizare - sisteme si instalatii, Radare si radionavigatie, Navigatie - navlositori, și Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Cottbus, Germania.

 1. WEEZLE DIVING SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania WEEZLE DIVING SERVICES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scuba diving equipment. Are sediul în Oakworth, Regatul Unit.

 2. MAGNUM LUXURY YACHT CHARTER CROATIA

  Croatia

  Compania MAGNUM LUXURY YACHT CHARTER CROATIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yacht rental, motor yachts, yachts, și luxury boat rental. Are sediul în Zagreb, Croatia.

 3. CROATIA CATAMARAN CHARTER

  Croatia

  Compania CROATIA CATAMARAN CHARTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor yachts, charter boat rental, charter hire, și boat captain rental. Are sediul în Split, Croatia.

 4. BELGO IBERIAN MARITIME

  Belgia

  Compania BELGO IBERIAN MARITIME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, Mesagerie internationala, Navigatie - navlositori, Expeditori si consolidatori, Mesagerie internationala, și Navigatie - navlositori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. QASS GMBH

  Germania

  Compania QASS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Semnalizare - sisteme si instalatii, Radare si radionavigatie, Navigatie - navlositori, Echipamente de testare, Semnalizare - sisteme si instalatii, Radare si radionavigatie, și Navigatie - navlositori. Are sediul în Wetter (ruhr), Germania.

 6. SAR ELEKTRONIC GMBH

  Germania

  Compania SAR ELEKTRONIC GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de testare, Testarea produselor si a materialelor, Echipamente de testare, și Testarea produselor si a materialelor. Are sediul în Dingolfing, Germania.

 7. BAJOG ELECTRONIC GMBH

  Germania

  Compania BAJOG ELECTRONIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Testarea produselor si a materialelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electronice active, Echipamente de testare, Navigatie - navlositori, Componente electronice active, Echipamente de testare, și Navigatie - navlositori. Are sediul în Pilsting, Germania.

 8. STARIEMESSWERKZEUGE

  Germania

  Compania STARIEMESSWERKZEUGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arcuri pentru ceasornicarie, Testarea produselor si a materialelor, Navigatie - navlositori, Ceasornicarie, Arcuri pentru ceasornicarie, Testarea produselor si a materialelor, Navigatie - navlositori, și Ceasornicarie. Are sediul în Riedering, Germania.

 9. NETZSCHGERÄTEBAU GMBH

  Germania

  Compania NETZSCHGERÄTEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arcuri pentru ceasornicarie, Navigatie - navlositori, Testarea produselor si a materialelor, Ceasornicarie, Arcuri pentru ceasornicarie, Navigatie - navlositori, Testarea produselor si a materialelor, și Ceasornicarie. Are sediul în Selb, Germania.

 10. TITAN CARGO

  Belgia

  Compania TITAN CARGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - navlositori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit portuar, navigation companies, și Tranzit portuar. Are sediul în Antwerp, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit