• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • motoare pentru ambarcatiuni de agrement

Rezultate pentru

Motoare pentru ambarcatiuni de agrement - Import export

 1. KORSAIRS KAPITAN

  Romania

  Importam si distribuim motoare pentru ambarcatiuni de agrement si de pescuit, in 2 timpi si in 4 timpi, de la producatorii brandurilor Hidea, Genovo si Yamabisi. cautam parteneri in toata zona Euro.

 2. PROGENER

  Spania

  Compania PROGENER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, marine engines and ship propeller units, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, și Generator. Are sediul în Vigo, Spania.

 3. GRUPO BW LTDA.

  Columbia

  Compania GRUPO BW LTDA., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de masini de turism, marine engines, ferryboats, electric generators, și Inchiriere de masini de turism. Are sediul în Cartagena, Columbia.

 4. LA BAIA NAUTICAL SRL

  Italia

  Compania LA BAIA NAUTICAL SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, gel coat repairs, plant servicing workshops, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, și marine engine maintenance. Are sediul în Pozzuoli, Italia.

 5. FRANCE HELICES

  Franta

  Compania FRANCE HELICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine propellers. Are sediul în Cannes La Bocca, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BOOTSCENTER LEIPZIG

  Germania

  Compania BOOTSCENTER LEIPZIG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Zwenkau, Germania.

 2. BONI MOTORI MARINI DI BONI ENEA & C. SAS

  Italia

  Compania BONI MOTORI MARINI DI BONI ENEA & C. SAS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pleasure craft motors, marine diesel engines, marine engine assistance, și inboard motors. Are sediul în Cesenatico, Italia.

 3. DMV DIESELMOTOREN UND ANTRIEBSSYSTEME VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania DMV DIESELMOTOREN UND ANTRIEBSSYSTEME VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Rastede, Germania.

 4. REGE VERLAGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania REGE VERLAGS- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Papetarie - articole, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, și Papetarie - articole. Are sediul în Baden, Austria.

 5. BLOCK'S YACHTSERVICE GMBH

  Germania

  Compania BLOCK'S YACHTSERVICE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Rastede, Germania.

 1. BMK BOOTS- & MOTORENTECHNIK HENDRIK KAPAHNKE

  Germania

  Compania BMK BOOTS- & MOTORENTECHNIK HENDRIK KAPAHNKE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Inchiriere de echipamente industriale, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Fredersdorf-Vogelsdorfe, Germania.

 2. BOOTSMOTORENCENTER SCHWARZ & FRANK AG

  Elvetia

  Compania BOOTSMOTORENCENTER SCHWARZ & FRANK AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru nave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Stäfa, Elvetia.

 1. MSA-MARINE-SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania MSA-MARINE-SYSTEMS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Inchiriere de echipamente industriale, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Speyer, Germania.

 2. ESROBOTEK END. UR. SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ESROBOTEK END. UR. SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Gaziemir, Turcia.

 3. DROSTE WASSERSPORT OHG

  Germania

  Compania DROSTE WASSERSPORT OHG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Apen, Germania.

 4. GABO MARTI GMBH

  Elvetia

  Compania GABO MARTI GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Neuenkirch, Elvetia.

 5. STEFAN LOTT

  Germania

  Compania STEFAN LOTT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Ambarcatiuni de agrement, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Hoppegarten, Germania.

 6. BOAT TEAM ANDREAS TESCH

  Germania

  Compania BOAT TEAM ANDREAS TESCH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Inchiriere de echipamente industriale, Barci cu motor, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Wölferlingen, Germania.

 7. TECNONAUTICA GROUP SRL

  Italia

  Compania TECNONAUTICA GROUP SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Fossalta Di Portogruaro, Italia.

 8. RIM DRIVE TECHNOLOGY

  Olanda

  Compania RIM DRIVE TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Andelst, Olanda.

 1. BOOTSHANDEL-DREIER-CUXHAVEN

  Germania

  Compania BOOTSHANDEL-DREIER-CUXHAVEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling, trailer repair, și boats. Are sediul în Cuxhaven, Germania.

 2. NETBOAT

  Germania

  Compania NETBOAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boats, și yachts. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. FOURNITURES ACCASTILLAGE MECANI QUE MANUTENTION

  Franta

  Compania FOURNITURES ACCASTILLAGE MECANI QUE MANUTENTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în St Raphael, Franta.

 4. CASTOLDI S.P.A.

  Italia

  Compania CASTOLDI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Motoare pentru nave, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Albairate, Italia.

 5. UFIN S.R.L.

  Italia

  Compania UFIN S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Motoare pentru nave, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Sesto San Giovanni, Italia.

 6. TEKNOMEC S.R.L.

  Italia

  Compania TEKNOMEC S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Motoare pentru nave, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Livorno, Italia.

 7. 'ELETTROMOTORISTICA SANTA LIBERATA'

  Italia

  Compania 'ELETTROMOTORISTICA SANTA LIBERATA', este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Motoare pentru nave, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Monte Argentario, Italia.

 8. SINPAR MARINE

  Tunisia

  Compania SINPAR MARINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic pleasure craft, și boats. Are sediul în Ben Arous, Tunisia.

 9. HYUNDAI MERCHANT MARINE S.R.L.

  Italia

  Compania HYUNDAI MERCHANT MARINE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Motoare pentru nave, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Genova, Italia.

 10. CENTRO NAUTICO TIGULLIO ( S.A.S. )

  Italia

  Compania CENTRO NAUTICO TIGULLIO ( S.A.S. ), este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru nave, Motoare pentru ambarcatiuni de agrement, Motoare pentru nave, și Motoare pentru ambarcatiuni de agrement. Are sediul în Rapallo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit